Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Eğer bu köpek zehirleme meselesi doğruysa seni Allaha havale ediyorum.Dua et ki şurası kuralları olan bir forum.Sırf arkadaşlara ve yönetime olan saygımdan içimden geçenleri yazmıyorum buraya.İnanılmaz derece de sinirliyim ve çirkinleşebilirim şuan da ama susup çıkıyorum mecburen.Kocan da sana ne yapsa az bile elleri dert görmesin inşallah kocanın.

Aynen
Kim ne derse desin bence az bile yapmış

Yaptıklarınızın tek birini bile yapan insan utancından yerin dibine girerdi ama siz kendinizi haklı görebiliyorsunuz, bu nasıl bir megalomanlık?
Ama asıl suçlu kesinlikle eşiniz. Beni aldatan, alenen aşağılayan- ben memurum, onun maaşı benden az, onun babası yok, ailesi cahil, akrabaları okumamış- , insan ve hayvan sevgisi taşımayan bir hastayla yıllarca birlikte olsam, o tokatı önce kendime atarım.

Ne kopeği ?

Bir arkadaş yazmış buraya konu sahibinin yorumunu isterseniz onu okuyun önce ki sayfalarda bir yer de.Komşunun köpeği çok havlıyor diye zehirli et hazırlamış öldürmek için sonra Allah dur demişte vazgeçmiş.Komşusuda kaza yapmış sakat kalmış sanırım konu sahibide hiç üzülmemiş.Bir de diyor ki Allah dur dedide yapmadım,zaten hazırlamışsın eti Allahım yarabbim kriz geçiricem sinirden bir de yapmadım diyor.Hayvan havlıyor diye insan böyle bir şeyi nasıl aklından geçirebilir ya.Allahın verdiği bir cana nasıl kıymayı aklından geçirir? Neler görcez şu forumda daha çok merak ediyorum.

Köpek zehirlemeye çalışmak mı!!! Komşusu yürüyemez olduğu için oh olsun demek mi!!!
Burnun düştü eğilip almazsın sen şimdi
Merak etme bir gün öyle bir aldırırlar ki feleğin şaşar.

Sizinki al birini vur otekine durumu. Ikiniz de suclusunuz.

Hiç sesin çıkmıyor konu sahibi,
Bak sakın vazgeçme hemen boşan tamam mı

Arkadaşlar bu kadını savunduğum için herkesten özür dilerim.
Arkadaşın gerçekten tedavi olması gerek bence de, haklıymışsınız.
Evet bence de boşan da adamın hayatı kurtulsun.

Kadınlar kulübünde bir ilk yaşanıyor sanırım. Çoğunluk erkekten yana hak vermiş. Adam bu konuyu okusa bu kadar kadının "boşanın da adam hayatına baksın " noktasına geldiğini görünce ne tepki verirdi acaba.

@2KediAnnesi paylaştı konu sahibesinin ilgili mesajını , mesaj için sayfa 25 e bakabilirsiniz.

Hiç sesin çıkmıyor konu sahibi,
Bak sakın vazgeçme hemen boşan tamam mı
Onlıne olmadan takip ediyodur konuyu kesinlikle ama savunulacak tek bir tarafı olmadığı için girip cevap yazmıyodur..
Bu kadının neresinden tutarsan tut elinde kalır insanın,hayvan öldürmeye teşebbüs etmek nedir? Allah carpar inşallah o zehirli etleri hazırlarken ellerini kollarını böyle insanların.

daha neler görüp duyacağız acaba
bırak kocanı kardeşine yapsan şu yaptıklarını ondanda tokat yerdin arkadaşım bu kadar damara basmak niye
adamın kafasına terliği atınca ne yapmasını bekliyordunki yani saygısızlık ve şiddet sadece fiziki değildir ayrıca
hakaret etişsin annenin yanında adam susmuş gidip yatmış sende zıbar yat ne kaşınıyorsun.

direk gitseydin olurdu şimdi olmaz bir şahit gerekiyor anca ki gören yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…