- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.694
- 448
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
arkadasım benı gercekte bılen bılır genelde affetme boşan dıye yorum yapanlardanım...lakın burda su var...evet esın tokat attıgı ıcın olayın boyutunu degıstırmıs.kesınlıkle haksız.ama sende daha ergen gbı davranmıssın....zamanında bend edavrandım yenı evlıyken..zaman gectıkce oğreneceksın evlılığı .....hatan cok..annenın yanında esıne hakaret etmıssın esın susmuş kı çoğu erkek susmaz...annenın yanında salonda yatmaya kalkmışsın .neden? ne gerek var annenın tum yasananları bılmesıne....ınat etmıssın terlığı atmıssın felan...çok yanlış şeyler...erkekler azcık ıdare edılmelı....sen bırsey olmamıs gbı yatsan yanına ses cıkarmasan olay bu derece buyumeyecektı....şimdi sen unutsanda annen unutmayacak olayları.....gene soyluyorum esının tokat atması cok yanlış ama senınde bıraz evlılığın olgunluğunu tasıman gerek....