• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?

arkadasım benı gercekte bılen bılır genelde affetme boşan dıye yorum yapanlardanım...lakın burda su var...evet esın tokat attıgı ıcın olayın boyutunu degıstırmıs.kesınlıkle haksız.ama sende daha ergen gbı davranmıssın....zamanında bend edavrandım yenı evlıyken..zaman gectıkce oğreneceksın evlılığı .....hatan cok..annenın yanında esıne hakaret etmıssın esın susmuş kı çoğu erkek susmaz...annenın yanında salonda yatmaya kalkmışsın .neden? ne gerek var annenın tum yasananları bılmesıne....ınat etmıssın terlığı atmıssın felan...çok yanlış şeyler...erkekler azcık ıdare edılmelı....sen bırsey olmamıs gbı yatsan yanına ses cıkarmasan olay bu derece buyumeyecektı....şimdi sen unutsanda annen unutmayacak olayları.....gene soyluyorum esının tokat atması cok yanlış ama senınde bıraz evlılığın olgunluğunu tasıman gerek....

maddiyat beklentisiyle yapılmış bir evlilik... sonuç hayal kırıklığı olunca, evledikten sonra da hızını alamamış konu sahibi...

Tek bildigim o tokati fazlasiyla hak etmissin. Esinin kafani duvarlara surtmedigine sukret. Bence de bosan ki adam kurtulsun senden hayatini karartmissin adamin

Bir aylık evlilikte kv yatıya gelse vooov
Ama kendi annesi gelebilir

Kv "şu koltuğu şöyle mi çevirsek" dese evime karışıyor vooov
Ama kendi annesinin önünde yaşıyor herşeyi

Adam annesinin önünde rencide etse voooov
Ama kadın yapabilir ,neden çünkü o kadın

Adam aldatsa şerefsiZin teki, kadın aldatsa bi üyenin dediği gibi "evlilik depresyonu"

Adam kadının ailesini küçümsese beğenmese vooov
Ama kadın yapabilir o kadın çünkü

İstediğiniz kadar taşlayın beni
Adam iyi dayanmış
Tabi ki tokat atmamalıydı
Onun yerine kolundan tutup kapının önüne koyabilirdi (bu kısma hemen celallenmeyin farz edin ki sizi aldatan kocanızı kapı önüne koyuyorsunuz, kadın da aldatmış çünkü)

Kraliyet ailesine mi memur oldun nedir yani bu kibir ayrıca ?
Öyle indirirler burnunu aşağıya
Tek üzücü nokta tokat olmuş

Not: alıntılamayın polemik istemiyorum bu benim düşüncem değişmeyecek

alıntıladım; zira katılıyorum

şiddete karşıyız da şiddeti kadın başlatmış ki

hakaret etmiş; yetmemiş terlik atmış; adam da kendini savunmuş

meşru müdafaa boyutunu aşmamış bence

o da oradaki vazoyu atsa ne fark edecek ki

terliği adama atmayı; üstüne çemkirmeyi biliyor; sonra da bana tokat attı diyor

Adamı aldatan,adama kaynanasının karşısında hakaret eden,adam cekip yatinca adamı hala tahrik eden,terlik atan,tekme atan,köpek zehirlemek için zehirli et hazırlayan,trafik kazası sonucu artık yürüyemeyen komşusuna oh olsun diyebilecek karakterde bir kadın var karşımızda.
Kula bela gelmez,hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz,kul azmadıkça..

Şu yazıya bakınca ülkemizde tedavi olmaya muhtaç ne kadar ruh hastası var dedim tekrar.
Kadına şiddet elbetteki affedilemez ancak iki satır yazıda sanki kolunuz bacağınız kırılmış hemen boşanma davasına koşmaya çalışıyor tipi çizmişsiniz.
Ayrıca siz ayrılmayı kafaya çoktan koymuşsunuz ne olsa bahane sizin için.

Ayrıca siz başlatmışsınız tahrik var ve evdede şahit tam olmasada senaryo tutturma çabası.
Adminler birde gerçekten derdşm var bölümü açında artık bizde milletin senaryolarını okumak yerine gerçek hayat hikayelerinden ders alalım yada yardımcı olalım.

Bu yaşıma kadar hep şiddete karşı oldum.Her problemin konuşarak çözülebileceğine,şiddetin hiç bir zaman bir çözüm yolu olmadığına inanırdım.Fakat şu son dönemde kendi çevremdende gördüğüm bazı olaylar ve bu tarz konular tamamen fikrimi değiştirmiş durumda.Gerçekten bazı insanlar şiddeti hakediyor artık kesinlikle böyle düşünüyorum.Adama yaptıklarınız yenilir yutulur cinsten değil.Kendi annenizin önünde hakaret ediyorsunuz,küçük düşürüyorsunuz.Adam ses etmiyor odaya gidip yatıyor,ışığını açıyorsunuz,kapat diyor terlik fırlatıyorsunuz üstüne.Önce ki konunuzda da aldattığınızı yazmışsınız o konuya hiç değinmiyorum bile.Şimdi kalkmış boşanıcam,darp raporu alıcam ay Allah rızası için boşanın,boşanın da kurtulsun bu adam sizden.

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
İyide sende resmen tahrik etmişsin adamı. Terlik atmışsın,itekleyip yere düşürmüşsün. Adamında eli armut toplamıyor ya kendini savunmuş.

Baştan sona hatalı sensin. Bana tokat attı desen oda bana tekme attı diycek.

Hem senin annen varmış evde, annenemi güvendin bunları yaparken.

Bi tokat için boşanma davası açıcam diyorsun peki tekme attığın kocan napsın? Haksızsın...

Kızlar bu arada öyle bir ulkedeyiz ki tecavüze uğrayana bile orasını burasını açmıştır kendi kaşınmıştır diyenler oluyor gözünüzü Seveyim insan olan konuşur sinirlenir bağırır vs ama tokat affedilmez bence
Allah sönümü hayır etsin ne diyeyim
Peki insan olan terlik fırlatıp, tekme atar mı? Eşin seni affeder mi?

Kızlar bu arada öyle bir ulkedeyiz ki tecavüze uğrayana bile orasını burasını açmıştır kendi kaşınmıştır diyenler oluyor gözünüzü Seveyim insan olan konuşur sinirlenir bağırır vs ama tokat affedilmez bence
Allah sönümü hayır etsin ne diyeyim

yahu bırak allah askına tecavüze ugrayan kadınları, şiddet gören öldürülen kadınları almayın kirli ağzınıza.
herkeste bi magdur edebıyatı!!!

yazdıklarınızdan önceden çok dolu olduğunuzu hisssetim eşinizinde sizinde.ikinizinde artık patlama noktası olmuş.Bence hiç uzatmayın.Yol yakınken ayrılın .daha bir aylık evliyken bunlar oluyorsa sonrasını düşünemiyorum.

ilk konunuzu okudum, aldatmışsınız sonrasında sadece bir tek tokat attı yazmışsınız, ilk değil tokadınız yani, suçlu olduğunuz her durumda tokat yiyeceğinizi bilerek evlenmişsiniz.
ben de çok aldatıldım kimseye tokat atmadım.
adamı kışkırtmışsınız kışkırtmamışsınız o ayrı, herkesin bi sabır noktası var, herkesin vereceği tepki farklı.
siz sizin eşinizin bu sabır noktasına gelince tokat atacağını zaten biliyordunuz evlenmeden önce, şimdi bu neyin yakınması...
boşanın da herkes kendi yoluna baksın.

Adamı aldatan,adama kaynanasının karşısında hakaret eden,adam cekip yatinca adamı hala tahrik eden,terlik atan,tekme atan,köpek zehirlemek için zehirli et hazırlayan,trafik kazası sonucu artık yürüyemeyen komşusuna oh olsun diyebilecek karakterde bir kadın var karşımızda.
Eski konularını okudum bu bayanın ama köpek zehirleme, komşu meselesini falan görmedim

Evet köpek cok havlıyormuşta uykusuz kalıyormuş falan fişman. Ona yazdıgımız cevaplar yuzunden bir kaç kişiyle birlikte banlanmıştık.

Mesajı şu:

hayvan sevgisi ile birilerinin keyfi için bir hayvan tarafından sürekli rahatsız edilmek başka şeyler
tek tek bütün mesajları okumadım ama yıllar boyunca her ama her Allah'ın günü komşunun bahçesinde beslediği o lanet olası köpeğinin sesiyle uyandık adamı uyardık anlamadı zabıtaya belediyeye şikayet ettik hiçbir şey olmadı belediyeden görevliler geldi bir gün akşama doğru köpek öylece uyuyor çok sakinmiş deyip gittiler Allah onları da bildiği gibi yapacak elbette,
Arkadaşlar kusura bakmayın da her gün kimse kimseyi köpek sevdası yüzünden uykusundan rahatından edemez, ama tabi adam haydut gibi olunca belediye de beş para etmeyince eder..
bizi yıllar boyu bu şekilde rahatsız ettiler düşünün işe gitmek için diyelim 7 de uyanmam gerekiyor ama beyefendinin lanet köpeği yüzünden 6 da uyanıyorum her ama her gün
bir ara zehirlemeyi kafaya koymuştum ve zehirli et bile hazırlamıştım Allah dur dedi sanki yapamadım, iyi ki de yapmamışım çünkü yapsaydım ettiğimi ben çekecektim onlar değil
evet geçen sene ramazanda artık oruçlu halimle çok beddualar ettim kendilerine
sebebini bilmem ama başlarına feci bir kaza geldi ve adam yürüyemiyor artık, benim bedduamla olmuştur demiyorum ama insan komşusunun durumuna üzülür değil mi? zerre kadar üzülmedim zira evinin balkonuna çıkıp bize ''Hiçbir şey yapamazsınız gelin de alın bakalım köpeği'' deyip bağırdığı, sırf bunların yüzünden kpss öncesi sinir krizleri geçirdiğim, anneciğimin hasta olduğu günleri de hatırlıyorum
şimdi yazarken bile sinirden ellerim titriyor

konu sahibi sizin durumunuz farklıdır, orasını bilemem

Saka gibi Allah islah etsin ne diyim

Arkadaşlar bu kadını savunduğum için herkesten özür dilerim.
Arkadaşın gerçekten tedavi olması gerek bence de, haklıymışsınız.
Evet bence de boşan da adamın hayatı kurtulsun.

Köpek mi zehirlemiş gerçekten? Nerede gördünüz?

Back