- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Anlamadığım kendine yakıştıramadığı ve hor gördüğü bu kişiyle neden evlendiği???
Valla bu tepkiler karşindaki de insansa verilir. Tokati hakli çikarmiyorum darp raporu almakta sonuna kadar haklisiniz. Sizin yaptiklarinizda hiç hoş değil. O terlikleri yatağa atmanin nasil bir açiklamasi var?Kızlar bu arada öyle bir ulkedeyiz ki tecavüze uğrayana bile orasını burasını açmıştır kendi kaşınmıştır diyenler oluyor gözünüzü Seveyim insan olan konuşur sinirlenir bağırır vs ama tokat affedilmez bence
Allah sönümü hayır etsin ne diyeyim
Ya arkadaş evlilik çocuk oyuncağı mi hemen boşanma düşünüyorsunuz adam sinirlenmiş ne olacak sen biraz alttan alsaydin siniri geçince zaten pişman olacaktı yuvayi dişi kuş yapar kızlar bırakın bu eşitlik biraz da onlar çabalasin laflarını bu zihniyet ancak boşanmış çiftler başına buyruk mutsuz evlilikler ve çocuklar demek. Kimse azıcık alttan almakla ölmez erkekler çocuk gibiler yönlendirmelerimize açıklar akıllı bir kadın erkeği sjnirliyken üstüne gitmez ateşi körüklemez bırak siniri geçsin sonra sen konus ev idaresi aile idaresi kolay değil su herşeye bosan diyenlere aklım almıyorKızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Arkadasinda dedigi gibi sanki biraz kasinmissinizYahu bi'durun ya.
Bakın tokat mokat en sinirlendiğim, en tepki verdiğim şeyler ama.
Öncesini öyle bi'anlatmışsınız ki sanki ikinizde birbirinizden farksızmışsınız gibi.
Sen annenin önünde hakaret ederken o adam susmuş burda onunda seni affetmemesi lazım o zaman ama iş tokat yemeye gelince neymis affedemezmişKızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..
Ya arkadaş evlilik çocuk oyuncağı mi hemen boşanma düşünüyorsunuz adam sinirlenmiş ne olacak sen biraz alttan alsaydin siniri geçince zaten pişman olacaktı yuvayi dişi kuş yapar kızlar bırakın bu eşitlik biraz da onlar çabalasin laflarını bu zihniyet ancak boşanmış çiftler başına buyruk mutsuz evlilikler ve çocuklar demek. Kimse azıcık alttan almakla ölmez erkekler çocuk gibiler yönlendirmelerimize açıklar akıllı bir kadın erkeği sjnirliyken üstüne gitmez ateşi körüklemez bırak siniri geçsin sonra sen konus ev idaresi aile idaresi kolay değil su herşeye bosan diyenlere aklım almıyor
Ya orası oylede geçmiş konularını okuyunca anlam veremedımHayırlı kısmettir , en iyi seçenektir , çok yakışıklıdır vs vs. Her insanın özelinde nedeni değişir.
Niye evlenmiş merak ettim
Boyle olcağı belliymişşeşi onu herşeyiyle kabul etmiş baksanıza..
neden evlenmesin.