• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Tokatı dayağı kesinlikle onaylamıyorum ama şahsen bu kadar eşinizi yerin dibine sokmuşsunuz ne saygınız var ne sevginiz o da haddinizi bildirmiş yeter demiş yani eşitimdir ben herkes sınırını yerini bilecek:KK39:Boşanın bence de eşiniz için Hoppa

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?

Biraz daha aklı selim davranamaz mısınız ? Neden bu şiddet bu celal !! sizde öncesinde terlikleri yatağa atmışsınız akabinde size sinirlenip tokat atmış tabi ki yenilir yutulur bişey değil fakat bir aylık evlilik için çok erken verilen bir tepki ya da şöyle diyelim yıllar geçsede yapılmaması gereken bir davranış ama olmuş birkere yazık değilmi bukadar zahmet verip ev açtınız yuva kurdunuz herkes hata yapar bunu anlamasını sağlaması için sessiz kalıp geriye çekilip özür dilemesini beklicektiniz biraz burnundan getirseydiniz .yani anneniz duymamış olayı siz resmen duyurmuşsunuz....bukadar büyütmeseydiniz yani bu boşanma kararı ile belki ilerde çok pişman olacaksınız....

1 aylık evlilik, en azından cicim aylarınıza noldu kızzz diyesim geldi :KK53:

Ahanda konu sahibesinden ses seda yoksa bu şiddet başka şiddete dönmüş, konu yatakta da bitmiş olabilirmi?

Anüüüüüü konuyu nereye bağladım :KK70:

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?

yani tokat atması çok yanlış yapmaması lazım ama sanki siz de tartışmaya falan inatlaşmaya yani karşıda ki insanı sinirlendirmeye, çileden çıkarmaya müsait biri gibisiniz, sizin yaptığınız da normal değil terliği yatağa atmak falan, tabiki tokat ne olursa olsun atılmamalı o ayrı

Kızlar bu arada öyle bir ulkedeyiz ki tecavüze uğrayana bile orasını burasını açmıştır kendi kaşınmıştır diyenler oluyor gözünüzü Seveyim insan olan konuşur sinirlenir bağırır vs ama tokat affedilmez bence
Allah sönümü hayır etsin ne diyeyim
Valla bu tepkiler karşindaki de insansa verilir. Tokati hakli çikarmiyorum darp raporu almakta sonuna kadar haklisiniz. Sizin yaptiklarinizda hiç hoş değil. O terlikleri yatağa atmanin nasil bir açiklamasi var?

Ya arkadaş evlilik çocuk oyuncağı mi hemen boşanma düşünüyorsunuz adam sinirlenmiş ne olacak sen biraz alttan alsaydin siniri geçince zaten pişman olacaktı yuvayi dişi kuş yapar kızlar bırakın bu eşitlik biraz da onlar çabalasin laflarını bu zihniyet ancak boşanmış çiftler başına buyruk mutsuz evlilikler ve çocuklar demek. Kimse azıcık alttan almakla ölmez erkekler çocuk gibiler yönlendirmelerimize açıklar akıllı bir kadın erkeği sjnirliyken üstüne gitmez ateşi körüklemez bırak siniri geçsin sonra sen konus ev idaresi aile idaresi kolay değil su herşeye bosan diyenlere aklım almıyor

Kızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..
Sen annenin önünde hakaret ederken o adam susmuş burda onunda seni affetmemesi lazım o zaman ama iş tokat yemeye gelince neymis affedemezmiş

Arkadaşlar delinin teki kuyuya taşı attı bizlerde peşinden gidiyoruz ya. Bu kadını dikkate alıp dünden beri yorum yapıyoruz kendisi meydan da yok. Nerde acaba ? Hastaneye gitti de yatış mı verdiler ? Yada karakola gitti de kadın sığınma evine mi aldılar kocasının attığı tokat için ?
Eşini küçük görmek de ne ya. Neden evlendin o zaman da adamın hayatını mahfettin..? Adama yazık gerçekten ya ! Yaşın da o kadar küçük değil ! Okumuş meslek sahibi olmuşsun ama insan olamamışsın. Yemişim ben öyle mesleği !

Ya arkadaş evlilik çocuk oyuncağı mi hemen boşanma düşünüyorsunuz adam sinirlenmiş ne olacak sen biraz alttan alsaydin siniri geçince zaten pişman olacaktı yuvayi dişi kuş yapar kızlar bırakın bu eşitlik biraz da onlar çabalasin laflarını bu zihniyet ancak boşanmış çiftler başına buyruk mutsuz evlilikler ve çocuklar demek. Kimse azıcık alttan almakla ölmez erkekler çocuk gibiler yönlendirmelerimize açıklar akıllı bir kadın erkeği sjnirliyken üstüne gitmez ateşi körüklemez bırak siniri geçsin sonra sen konus ev idaresi aile idaresi kolay değil su herşeye bosan diyenlere aklım almıyor
:KK9:

V vegann ;
eşinin hala sindiremediği şeyler olmuş demek kii.. bşylerin patlaması gibi.
ayrıca nasıl barışırız, yürütürüz yerine boşanmak için yollar arıyorsun.

mutsuz bir evliliktense, en kısa sürede boşanmanız daha hayırlı gibi.. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. haklısınız!..

Ya adamları çıldırtana kadar uğraşıyosunuz sonra yaygara koparıyosunuz.
Şiddete sonuna kadar karşıyım ama psikilojik şiddete de karşıyım!
Annenizin önünde bile adama hakaret ediyosunuz. Adam ya sabır çekip odaya gidiyor olay kapansın diye bi de gelip odada tam gaz devam ediyosunuz.
E herkesin bi sınırı var ya. Keşke adam evden de çıkıp gitse daha da dönmeseymiş.

Iff ben gercekten bu olanları birde adamdan dinlemek isyerdim siz anlatırken bile karşınızda çoktan sabırlı birini hayal ettim adam susma ve kusme hakkını bile kullanamamis psikilojik siddet mağduru bir adam fiziksel tokat mağduru bir kadın diyecegim ama ondanda eksik kalmamissiniz tekme atarak hayırlısı olsun ne diyelim

Bir aylık evlilikte kv yatıya gelse vooov
Ama kendi annesi gelebilir

Kv "şu koltuğu şöyle mi çevirsek" dese evime karışıyor vooov
Ama kendi annesinin önünde yaşıyor herşeyi

Adam annesinin önünde rencide etse voooov
Ama kadın yapabilir ,neden çünkü o kadın

Adam aldatsa şerefsiZin teki, kadın aldatsa bi üyenin dediği gibi "evlilik depresyonu"

Adam kadının ailesini küçümsese beğenmese vooov
Ama kadın yapabilir o kadın çünkü

İstediğiniz kadar taşlayın beni
Adam iyi dayanmış
Tabi ki tokat atmamalıydı
Onun yerine kolundan tutup kapının önüne koyabilirdi (bu kısma hemen celallenmeyin farz edin ki sizi aldatan kocanızı kapı önüne koyuyorsunuz, kadın da aldatmış çünkü)

Kraliyet ailesine mi memur oldun nedir yani bu kibir ayrıca ?
Öyle indirirler burnunu aşağıya
Tek üzücü nokta tokat olmuş

Not: alıntılamayın polemik istemiyorum bu benim düşüncem değişmeyecek

Bi de olaya şu tarafindan bak sende ona tekme atmissin hakaret etmissin ki erkek icin en dayanilmaz seydir adami sabrinin son noktasina kadar getirmissin. Fazlasiyla ödesmiş siniz kendini iyi savunmussun madur degilsin yani..

Back