Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Banada tahrik var gibi geldi adam solemis isigi kapat diretmssn terligi al almamissin sonrasinda olmamsi gerekn sey olmus.vurmasinin hicbi aciklamasi olamaz tabi ama sizde tekme fln atmissinz.daha cok yeni evlisinz kavgalariniz elbet olacak ama ayrilmak yerine bidaha siddetin olmayacagina dair esini sonkez uyar..bu sans ver bence sonra pisman olmamak adina

ama tokatı yedikten sonra ayağıyla itmiş öncesinde değil yani

Şöyle de bir durum var eğer konu sahibinin anlatmadığı bitmek bilmeyen istekleri varsa adam da mahçup olamamk için yalana başvurmuş olabilir kimse kendini kötülemez sonuçta çok çok yakınımdan biliyorum isteklere yetişemediği için ve 8 senesini verdiği için gizli kredi çekip yaptı ama gelinin isteklerini tamamlamak ne mümkün hala ne yaptıki diyor

tabiki detaylarını bilemeyiz,burda yazıldıgı kadarını biliyoruz

Eski konunun tarihi mevcut mesajımda. Tüm konusunu bir başka konuya taşımamak için hepsini eklemedim. Ek olarak nişanı kız tarafı yapar erkek tarafının tarlasıyla nişanın bağı yok.

Adam kendince birikim yapmış arabasını satmış. Konu sahibesinin daha eski konuları bu beyefendiyle mi alakalı anlayamadım. Geliri kendisinden düşük olan kişi bu bey mi emin olamadığım için geçmişe gitmedim.

Konu sahibine yalan söylenmemiş kendi anlatımlarına bakınca. Konu sahibi sevmediği , hor gördüğü , aşağıladığı bir erkekle bile isteye evlenmiş. Peki neden ?

Tokatı normalleştirmiyorum mesajımda , konuları okuduğumda hissettiğimi yazıyorum. Bu olayda da asıl kandırılan ve mağdur edilenin erkek olduğunu düşünüyorum.

Siz kadınların naif ve mağdur olduğu varsayımıyla ilerleyebilirsiniz ancak her olay kendi içinde değerlendirilir. Kadın olsun erkek olsun ; farklı nedenlerle evlenen ve evliliklerden maddi manevi çıkar sağlayan insanların olduğu sonucunu değiştirmez.

bence bu horgörüp aşağılamak değil
evlilik öncesi bu uçurumu daha iyi idrak edip korkuya kapılıp burada konu açmış
tabiki konu sahibi de aşırı fevri sinirli bi yapıya sahip ikisinin de daha dingin olması gerekiyo buu evliliğin yürümesi için

bence bu horgörüp aşağılamak değil
evlilik öncesi bu uçurumu daha iyi idrak edip korkuya kapılıp burada konu açmış
tabiki konu sahibi de aşırı fevri sinirli bi yapıya sahip ikisinin de daha dingin olması gerekiyo buu evliliğin yürümesi için

Adam belkide bilerek tokat atmıştır beni bosasin diye

Zamanında komsusunun 'lanet' köpeğini havladıgı için zehirlemeyi düşünen ve zehirli etler hazırlayan biri konu sahibi. Evet vazgecmişsin yapmamışsın ama sende de o potansiyel var. Ettiğini bulma dünyası. Eşine kızmadım, sana da hiç üzülmüyorum.

Eğitim düzeyleri , gelir düzeyi , dul aylığı alan kayınvalidenin neden onlara yardım etmediğinin sorgulanması , şimdiki aklı olsa memur olmayan eşini tercih etmeyeceğinin vurgulanması bunlar hor görmek , kendi seviyesinden aşağıda görme de içermiyor mu ?

Evlilik öncesi uçurumlarda , evliliği gerçekleştirmemek de bir seçenek .

Ben bu konuda iyi niyet veya evliliği sürdürmek isteyen bir kadın sezinlemedim , hissedemedim. Sürdürmek istenmiyor ve geçen zaman her 2 tarafın hayatından çalışıyorsa boşanmak daha doğru bir seçim.

Hemen katalım. Bi çok yöre de en azından iç Anadolu da nişanı kız tarafı yapar. Hadi erkek tarafı yapcak diye anlaştı bu aileler, hanımefendi zaten açık açık fakir diyor ki kendisi 28 yaşında bi memur, hadi tut ucundan biz yapalım dedi mi acaba. Eminim ailesinin buna gücü yeterdi. Bu işleri yoluna koymak isteyen tüm aileler öyle yapıyor. Ben bir çok örneğine şahidim.

Ayrıca adam gelinlik taç taki almamazlik yapmamış ki. Arabasını satmış. Satar... Kendi arabası kimi ilgilendirir. Arabasız yapamıyorsa eğer 28 yaşında tahsilli ve ailesi çok tahsilli, zengin bi ailenin kızı olarak kendi alabilir. Kocasına da istemezse kullanirmaz.

Konularında yok , mesajlarında mı paylaşmıştı ?

Diğer konularınıza baktım da siz sonlara doğru hep bir kıyas olayına girmişsiniz.
Yok o memur değil onun ailesi benimki kadar eğitimli değil.
Ayrıca bu yediğiniz ilk tokat değil. Aldatmışsınız oda size vurmuş.
Yani sizde bir kışkırtma olmuş. Ve siz zaten tokat yiyeceğinizi bilerek sataşmışsınız.
Eşim bana annesinin yanında o kadar laf söylese dayak yemekten daha beter acırım.
Çünkü yüzdeki acı geçer ama insanları kırıp aşağılamak daha çok acıtır.
Evde biri varken kavga etmek. Adama terlik atmak.
Tamam şiddete kimse destek vermez ama o noktaya getiren şeyleri gözardı etmemek gerek.
Üstelik siz sevmeden evlenmişsiniz belkide boşanmak için bahane buldunuz kimbilir.

bence de bile bile lades demiş anlaşamayacakları belliymiş konu sahibi böyle düşünürken daha evlenmeden

Bak kardes bi yuva kolay kurulmuyor kolay yikilsin annen evinizdeyken neden kavga ediyorsunuz ha birde sende sutten cikma ak kasin degilsin terligin yatakta isi ne adam iyiki o terlikle agzina vurmamis sende biraz alttan al tokata tamamen karsiyim o ayri ama sendr cocuk gibi yok polis carcam yok pazartesi dava ascam bilmem ne istedigini yap sana kimse karisamaz ama iyi dusunde oyle hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…