- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
ama tokatı yedikten sonra ayağıyla itmiş öncesinde değil yaniAnnesi yüzünden araniz bozuk 1 aylık evlisiniz ve anneniz size yatılı misafirliğe gelmiş
Burada bile adam hakli diyesim geldi.
Cok az erkek bu kadar kiskirtma karsisnda sakinligini korur.esinizde koruyamamis.
Ayrica ayakla ittirmek nedir tekme atmanin yumusatilmis halimi ?
Şöyle de bir durum var eğer konu sahibinin anlatmadığı bitmek bilmeyen istekleri varsa adam da mahçup olamamk için yalana başvurmuş olabilir kimse kendini kötülemez sonuçta çok çok yakınımdan biliyorum isteklere yetişemediği için ve 8 senesini verdiği için gizli kredi çekip yaptı ama gelinin isteklerini tamamlamak ne mümkün hala ne yaptıki diyor-Evde ufak bir söz yaptık ve söze gelen gelmeyen herkese büyük nişan yapacağız dedik, fakat tarlanın satılma durumu olunca ev alacağız sandım büyük nişan masrafı etmeyelim onun yerine evle ilgilenelim dedim. Sonuç ne büyük nişan ne ev ..
-En son olarak da nişanlımın bugüne kadar bana söyleyip durduğu birikimim var lafının aslında boş olduğu ortaya çıktı çünkü düğün masrafları + takı + gelinlik vs vs .. için arabasını satmış !
bunları neden eklemediniz alıntınıza.. konu sahibi hiç mi madur olmamış yani
ortada bi yalan var konu sahibine söylenen
hatalar karşılıklı olabilir ama nerdeyse tokatı normalleştireceksiniz..
tabiki detaylarını bilemeyiz,burda yazıldıgı kadarını biliyoruzŞöyle de bir durum var eğer konu sahibinin anlatmadığı bitmek bilmeyen istekleri varsa adam da mahçup olamamk için yalana başvurmuş olabilir kimse kendini kötülemez sonuçta çok çok yakınımdan biliyorum isteklere yetişemediği için ve 8 senesini verdiği için gizli kredi çekip yaptı ama gelinin isteklerini tamamlamak ne mümkün hala ne yaptıki diyor
Ama cnm benim resmen tahrik etmis ben tabikide vurmasina karsiyim ama ikiside birbirine karsi olumsuz davranmisama tokatı yedikten sonra ayağıyla itmiş öncesinde değil yani
evet öncesinde tahrik var ama neden nasıl kavga ettiklerini bilmiyoruz onu da anlatsın benceAma cnm benim resmen tahrik etmis ben tabikide vurmasina karsiyim ama ikiside birbirine karsi olumsuz davranmis
-Evde ufak bir söz yaptık ve söze gelen gelmeyen herkese büyük nişan yapacağız dedik, fakat tarlanın satılma durumu olunca ev alacağız sandım büyük nişan masrafı etmeyelim onun yerine evle ilgilenelim dedim. Sonuç ne büyük nişan ne ev ..
-En son olarak da nişanlımın bugüne kadar bana söyleyip durduğu birikimim var lafının aslında boş olduğu ortaya çıktı çünkü düğün masrafları + takı + gelinlik vs vs .. için arabasını satmış !
bence bu horgörüp aşağılamak değilEski konunun tarihi mevcut mesajımda. Tüm konusunu bir başka konuya taşımamak için hepsini eklemedim. Ek olarak nişanı kız tarafı yapar erkek tarafının tarlasıyla nişanın bağı yok.
Adam kendince birikim yapmış arabasını satmış. Konu sahibesinin daha eski konuları bu beyefendiyle mi alakalı anlayamadım. Geliri kendisinden düşük olan kişi bu bey mi emin olamadığım için geçmişe gitmedim.
Konu sahibine yalan söylenmemiş kendi anlatımlarına bakınca. Konu sahibi sevmediği , hor gördüğü , aşağıladığı bir erkekle bile isteye evlenmiş. Peki neden ?
Tokatı normalleştirmiyorum mesajımda , konuları okuduğumda hissettiğimi yazıyorum. Bu olayda da asıl kandırılan ve mağdur edilenin erkek olduğunu düşünüyorum.
Siz kadınların naif ve mağdur olduğu varsayımıyla ilerleyebilirsiniz ancak her olay kendi içinde değerlendirilir. Kadın olsun erkek olsun ; farklı nedenlerle evlenen ve evliliklerden maddi manevi çıkar sağlayan insanların olduğu sonucunu değiştirmez.
bence bu horgörüp aşağılamak değil
evlilik öncesi bu uçurumu daha iyi idrak edip korkuya kapılıp burada konu açmış
tabiki konu sahibi de aşırı fevri sinirli bi yapıya sahip ikisinin de daha dingin olması gerekiyo buu evliliğin yürümesi için
-Evde ufak bir söz yaptık ve söze gelen gelmeyen herkese büyük nişan yapacağız dedik, fakat tarlanın satılma durumu olunca ev alacağız sandım büyük nişan masrafı etmeyelim onun yerine evle ilgilenelim dedim. Sonuç ne büyük nişan ne ev ..
Zamanında komsusunun 'lanet' köpeğini havladıgı için zehirlemeyi düşünen ve zehirli etler hazırlayan biri konu sahibi. Evet vazgecmişsin yapmamışsın ama sende de o potansiyel var. Ettiğini bulma dünyası. Eşine kızmadım, sana da hiç üzülmüyorum.
bence de bile bile lades demiş anlaşamayacakları belliymiş konu sahibi böyle düşünürken daha evlenmedenEğitim düzeyleri , gelir düzeyi , dul aylığı alan kayınvalidenin neden onlara yardım etmediğinin sorgulanması , şimdiki aklı olsa memur olmayan eşini tercih etmeyeceğinin vurgulanması bunlar hor görmek , kendi seviyesinden aşağıda görme de içermiyor mu ?
Evlilik öncesi uçurumlarda , evliliği gerçekleştirmemek de bir seçenek .
Ben bu konuda iyi niyet veya evliliği sürdürmek isteyen bir kadın sezinlemedim , hissedemedim. Sürdürmek istenmiyor ve geçen zaman her 2 tarafın hayatından çalışıyorsa boşanmak daha doğru bir seçim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?