- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
O ne yaZamanında komsusunun 'lanet' köpeğini havladıgı için zehirlemeyi düşünen ve zehirli etler hazırlayan biri konu sahibi. Evet vazgecmişsin yapmamışsın ama sende de o potansiyel var. Ettiğini bulma dünyası. Eşine kızmadım, sana da hiç üzülmüyorum.
arabası varmış birikimim de var demiş yalan sölemiş ben öyle anladımHemen katalım. Bi çok yöre de en azından iç Anadolu da nişanı kız tarafı yapar. Hadi erkek tarafı yapcak diye anlaştı bu aileler, hanımefendi zaten açık açık fakir diyor ki kendisi 28 yaşında bi memur, hadi tut ucundan biz yapalım dedi mi acaba. Eminim ailesinin buna gücü yeterdi. Bu işleri yoluna koymak isteyen tüm aileler öyle yapıyor. Ben bir çok örneğine şahidim.
Ayrıca adam gelinlik taç taki almamazlik yapmamış ki. Arabasını satmış. Satar... Kendi arabası kimi ilgilendirir. Arabasız yapamıyorsa eğer 28 yaşında tahsilli ve ailesi çok tahsilli, zengin bi ailenin kızı olarak kendi alabilir. Kocasına da istemezse kullanirmaz.
Konularında yok , mesajlarında mı paylaşmıştı ?
Şimdi okudum..Zamanında komsusunun 'lanet' köpeğini havladıgı için zehirlemeyi düşünen ve zehirli etler hazırlayan biri konu sahibi. Evet vazgecmişsin yapmamışsın ama sende de o potansiyel var. Ettiğini bulma dünyası. Eşine kızmadım, sana da hiç üzülmüyorum.
arabası varmış birikimim de var demiş yalan sölemiş ben öyle anladım
tabiki araba onun ister satar ister tutar
Fecri kararlar vermeyin mantıklı olun. Bi yuva kolay kurulmaz ken bu kadar da kolay yikilmamaliKızlar polis cagirmadan taksi ile hastaneye gitsem? O zaman da doktor hanı nerde tokat izi der mi? Sonuçta gece iki ve altımda araba da yok çok saskinim zaten
Bosanacagim zaten o kesin
Şimdi okudum..
Konu sahibi senin yüreğin kararmış kaza geçirip engelli kalan bi insan için ohh iyiki oldu diyebilmek,köpek ölsün diye zehirli etler hazırlamak Allah seni ıslah etsin.Senden hiçbirşey olmaz kötüsün kötü..
Evet köpek cok havlıyormuşta uykusuz kalıyormuş falan fişman. Ona yazdıgımız cevaplar yuzunden bir kaç kişiyle birlikte banlanmıştık.
Mesajı şu:
hayvan sevgisi ile birilerinin keyfi için bir hayvan tarafından sürekli rahatsız edilmek başka şeyler
tek tek bütün mesajları okumadım ama yıllar boyunca her ama her Allah'ın günü komşunun bahçesinde beslediği o lanet olası köpeğinin sesiyle uyandık adamı uyardık anlamadı zabıtaya belediyeye şikayet ettik hiçbir şey olmadı belediyeden görevliler geldi bir gün akşama doğru köpek öylece uyuyor çok sakinmiş deyip gittiler Allah onları da bildiği gibi yapacak elbette,
Arkadaşlar kusura bakmayın da her gün kimse kimseyi köpek sevdası yüzünden uykusundan rahatından edemez, ama tabi adam haydut gibi olunca belediye de beş para etmeyince eder..
bizi yıllar boyu bu şekilde rahatsız ettiler düşünün işe gitmek için diyelim 7 de uyanmam gerekiyor ama beyefendinin lanet köpeği yüzünden 6 da uyanıyorum her ama her gün
bir ara zehirlemeyi kafaya koymuştum ve zehirli et bile hazırlamıştım Allah dur dedi sanki yapamadım, iyi ki de yapmamışım çünkü yapsaydım ettiğimi ben çekecektim onlar değil
evet geçen sene ramazanda artık oruçlu halimle çok beddualar ettim kendilerine
sebebini bilmem ama başlarına feci bir kaza geldi ve adam yürüyemiyor artık, benim bedduamla olmuştur demiyorum ama insan komşusunun durumuna üzülür değil mi? zerre kadar üzülmedim zira evinin balkonuna çıkıp bize ''Hiçbir şey yapamazsınız gelin de alın bakalım köpeği'' deyip bağırdığı, sırf bunların yüzünden kpss öncesi sinir krizleri geçirdiğim, anneciğimin hasta olduğu günleri de hatırlıyorum
şimdi yazarken bile sinirden ellerim titriyor
konu sahibi sizin durumunuz farklıdır, orasını bilemem
Yorummuş üstte arkadas alıntılamış ordan okudum..Ben görmedim yorum mu konu mu?
arabası varmış birikimim de var demiş yalan sölemiş ben öyle anladım
tabiki araba onun ister satar ister tutar
Niye evlenmiş merak ettimGözlerim açık kaldı
Eğer bu konular ardı ardına fake değilse diyecek sözüm kalmadı konu sahibine..
Sevmiyor , saygı duymuyor , işini beğenmiyor, ailesinden sebepsiz nefret ediyor , devamlı ailesi yüzünden kavga ediyorlar. Hakaretler ediyor. Taciz ediyor.
Asabi ,sinirli konu sahibi hep dengeleyen kocası ( kendi demiş) ve üstüne aldatmış.
Evet tokata hayır ! Kafına şiddete hayır ! Erkeğe herşey mübah..
Evet köpek cok havlıyormuşta uykusuz kalıyormuş falan fişman. Ona yazdıgımız cevaplar yuzunden bir kaç kişiyle birlikte banlanmıştık.
Mesajı şu:
hayvan sevgisi ile birilerinin keyfi için bir hayvan tarafından sürekli rahatsız edilmek başka şeyler
tek tek bütün mesajları okumadım ama yıllar boyunca her ama her Allah'ın günü komşunun bahçesinde beslediği o lanet olası köpeğinin sesiyle uyandık adamı uyardık anlamadı zabıtaya belediyeye şikayet ettik hiçbir şey olmadı belediyeden görevliler geldi bir gün akşama doğru köpek öylece uyuyor çok sakinmiş deyip gittiler Allah onları da bildiği gibi yapacak elbette,
Arkadaşlar kusura bakmayın da her gün kimse kimseyi köpek sevdası yüzünden uykusundan rahatından edemez, ama tabi adam haydut gibi olunca belediye de beş para etmeyince eder..
bizi yıllar boyu bu şekilde rahatsız ettiler düşünün işe gitmek için diyelim 7 de uyanmam gerekiyor ama beyefendinin lanet köpeği yüzünden 6 da uyanıyorum her ama her gün
bir ara zehirlemeyi kafaya koymuştum ve zehirli et bile hazırlamıştım Allah dur dedi sanki yapamadım, iyi ki de yapmamışım çünkü yapsaydım ettiğimi ben çekecektim onlar değil
evet geçen sene ramazanda artık oruçlu halimle çok beddualar ettim kendilerine
sebebini bilmem ama başlarına feci bir kaza geldi ve adam yürüyemiyor artık, benim bedduamla olmuştur demiyorum ama insan komşusunun durumuna üzülür değil mi? zerre kadar üzülmedim zira evinin balkonuna çıkıp bize ''Hiçbir şey yapamazsınız gelin de alın bakalım köpeği'' deyip bağırdığı, sırf bunların yüzünden kpss öncesi sinir krizleri geçirdiğim, anneciğimin hasta olduğu günleri de hatırlıyorum
şimdi yazarken bile sinirden ellerim titriyor
konu sahibi sizin durumunuz farklıdır, orasını bilemem
bilmiyorum karar sizin ama bir yuva kolay kurulmuyor dayak tabiki affedilemez bir şey ama sizinki biraz ben çaldım ben oynadım olmuşKızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Anlamadığım kendine yakıştıramadığı ve hor gördüğü bu kişiyle neden evlendiği???V vegann , neden aranız açık eşinizle ? Konu yine mal mülk mü , annesinin eşinden kalan dul aylığı mı ?
7 temmuzda evlenmeden önce açtığınız konuda memur olmadığı için ; üniversite mezunu , özel sektörde çalışan eşinizin işini garanti görmediğinizi , ailesinden üniversite okumuş bir tek nişanlınız olduğunu oysa sizin ailenizin eğitim durumunun daha iyi olduğunu yazmışsınız. Eşinizi kendinize denk görmemiş ve sürekli aşağılamışsınız. Bu da bir şiddet türü , psikolojik şiddet.
Ailenizin ve sizin yüksek tahsilleriniz de çok işe yaramamış gördüğünüz gibi. Ki tahsilli aileniz de anne babanızın gecenin bir vakti birbirlerini öldüresiye dövdüklerini yazmışsınız. Tahsil bu konuda nasıl bir fark yarattı ?
Aynı konuda "Kızlar iyi yönleri yok mu tabi ki var.. aileme son derece saygılı, benim asabi tarafımı hep dengeler.. ama geçmişimiz olmasa onca yıl ve yaşanan olmasa ben nişanlımla bugün bu aklımla tanışsam galiba evliliği seçeceğim insan o olmazdı." demişsiniz.
Esasen siz bu evliliği formalite evliliği gibi görmüşsünüz , isteseydiniz sevmediğiniz , saygı duymadığınız , küçük gördüğünüz bir insanla evlenmemeyi seçebilirdiniz.
Annenizin önünde aşağılamanız , kavga etmeniz , sonrasında adamı yatak odasında bilerek ve tasarlayarak olması da muhtemel tahrik etmişsiniz. Eşinizi sadece sağ ayağınızla itmişsiniz ve adam yere düşmüş ; sadece ayakla itme ile bir insan yere düşmez , siz kendi yaptıklarınızı yazmamışsınız galiba.
Böylece açacağınız boşanma davasında :anneniz kavgalarınıza şahit olduğuna dair ifade verebilecek ve kayınvalidesi içeride yatarken eşine tokat atan eşinizden yüklü bir tazminat talep edebileceksiniz. Ve belki de nafaka.
Sizin konunuzun mağduru eşiniz. Aşk evliliği olduğunu sanarak bir formalite ağına düşmüş.
Dilerim eşiniz , akıllı bir adamdır ve bu evliliği en az maddi manevi zararla bir an önce sonlandırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?