- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Kızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..
Ahh ahhhhBen de 1 aylık evliyim. ve benimki polis bir de. tokadın üstüne bir de silah çekti iyice psikolojim bozuldu anamın yaşadıklarını yaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
ayyy evet okudum sonradan.önceki yorumlarda eski konularına göz atan arkadaşlar yazmış. bir de konu sahibi kendisi memur olduğu için kocasını eziyormuş, küçük görüyormuş.
bunlara okumuş cahil diyorum. cahillerin en kötüsü. diplomalı ya, cahilliğini kabul ettiremezsin.ayyy evet okudum sonradan.
Hem düğüne kalmış 25 gün adamı yerin dibine sokmuş maddi manevi, kendisi memur diye bir yüceltmiş kendisinide.
Böylelerine de anlam veremiyorum gercekten.
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Evt haklısınız. Evlilikler bu yüzde hemen çatırdıyor. Ben 27 yıllık evliyim. Daha birkere bile ailemin yada başkalarının yanında kavga hakaret olmadı İkimizdede. Tabiki tartışmalarınız oldu bu arada ana herşeyi dört duvar arasında yaşadık ailelere yansıtmadık. Çok şükür bu durumada. DüşmedikDaha 1 aylık evlilikte annesinin karşısında eşini rencide eden kadını sorgulamıyorsunuz da, cinnet geçiren adamı sorguluyorsunuz.
Katılıyorum sana bende adama hak verdim evet tokat kabul edilemez ama konu sahibine ben de tahammül edemezdim adamı o kadar ez bir aylık evli iken annen yatıya kalsın yetmedi bide adamı kışkırt valla boşanmaya sebeb arıyomuş resmenAnnesi yüzünden araniz bozuk 1 aylık evlisiniz ve anneniz size yatılı misafirliğe gelmiş
Burada bile adam hakli diyesim geldi.
Cok az erkek bu kadar kiskirtma karsisnda sakinligini korur.esinizde koruyamamis.
Ayrica ayakla ittirmek nedir tekme atmanin yumusatilmis halimi ?
-Evde ufak bir söz yaptık ve söze gelen gelmeyen herkese büyük nişan yapacağız dedik, fakat tarlanın satılma durumu olunca ev alacağız sandım büyük nişan masrafı etmeyelim onun yerine evle ilgilenelim dedim. Sonuç ne büyük nişan ne ev ..V vegann , neden aranız açık eşinizle ? Konu yine mal mülk mü , annesinin eşinden kalan dul aylığı mı ?
7 temmuzda evlenmeden önce açtığınız konuda memur olmadığı için ; üniversite mezunu , özel sektörde çalışan eşinizin işini garanti görmediğinizi , ailesinden üniversite okumuş bir tek nişanlınız olduğunu oysa sizin ailenizin eğitim durumunun daha iyi olduğunu yazmışsınız. Eşinizi kendinize denk görmemiş ve sürekli aşağılamışsınız. Bu da bir şiddet türü , psikolojik şiddet.
Ailenizin ve sizin yüksek tahsilleriniz de çok işe yaramamış gördüğünüz gibi. Ki tahsilli aileniz de anne babanızın gecenin bir vakti birbirlerini öldüresiye dövdüklerini yazmışsınız. Tahsil bu konuda nasıl bir fark yarattı ?
Aynı konuda "Kızlar iyi yönleri yok mu tabi ki var.. aileme son derece saygılı, benim asabi tarafımı hep dengeler.. ama geçmişimiz olmasa onca yıl ve yaşanan olmasa ben nişanlımla bugün bu aklımla tanışsam galiba evliliği seçeceğim insan o olmazdı." demişsiniz.
Esasen siz bu evliliği formalite evliliği gibi görmüşsünüz , isteseydiniz sevmediğiniz , saygı duymadığınız , küçük gördüğünüz bir insanla evlenmemeyi seçebilirdiniz.
Annenizin önünde aşağılamanız , kavga etmeniz , sonrasında adamı yatak odasında bilerek ve tasarlayarak olması da muhtemel tahrik etmişsiniz. Eşinizi sadece sağ ayağınızla itmişsiniz ve adam yere düşmüş ; sadece ayakla itme ile bir insan yere düşmez , siz kendi yaptıklarınızı yazmamışsınız galiba.
Böylece açacağınız boşanma davasında :anneniz kavgalarınıza şahit olduğuna dair ifade verebilecek ve kayınvalidesi içeride yatarken eşine tokat atan eşinizden yüklü bir tazminat talep edebileceksiniz. Ve belki de nafaka.
Sizin konunuzun mağduru eşiniz. Aşk evliliği olduğunu sanarak bir formalite ağına düşmüş.
Dilerim eşiniz , akıllı bir adamdır ve bu evliliği en az maddi manevi zararla bir an önce sonlandırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?