• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

arkadaşım ben bu olayın öncesini çok merak ettim kayınvaliden sana ne yyaptı ki eşinle aran açıldı herşeyi bir anlatsan

Yarin da buraya yazarsın eßimi ozledim gelip beni almiyor aramiyor diye!
Ani kararlar verenler genelde kaybeden ve uzulenlerdir.

vala tokat atan hep atar.iyi yapıyorsunuz keşke herkes sizin gibi radikal olabilseee..

Valla kusura bakma ama canım kaşınmışsın sen. Aranızdaki problem nedir ne değildir bilmiyorum.
Bir kadına el kaldırılmasını da hiç tasvip etmiyorum ama bazen ve nadir gördüğüm duyduduğum olaylarda kadınlar gerçekten kışkırtıyor adamı, teşvik ediyor.
Sen sinirini öfkeni çocuk gibi ışığı kapatmamak terlik atmak gibi şeylerle göstermeseydin keşke.

hem adamı aldat, hem aşağıla, hakaret et, terlik fırlat, köpek muamelesi yap, tekmele ama bana vurdu diye mağdur rolü oyna.
adamın uğradığı psikolojik ve fiziki şiddet ne olacak?
ben adama üzüldüm şahsen.
çünkü sen bu akılla daha çok dayak yersin, adam senin yanında kalmaya devam ederse kafayı yer. inşallah boşanırsınız da adamcağızın hayatı kurtulur.

Ahh ahhhh :KK43: Ben de 1 aylık evliyim. ve benimki polis bir de. tokadın üstüne bir de silah çekti :KK43: iyice psikolojim bozuldu:KK14: anamın yaşadıklarını yaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
neyin inadı bu? bu evlilik kurtulmaz. kurtulur belki ama biri mezara girince. kaç kurtar kendini.

hem adamı aldat, hem aşağıla, hakaret et, terlik fırlat, köpek muamelesi yap, tekmele ama bana vurdu diye mağdur rolü oyna.
adamın uğradığı psikolojik ve fiziki şiddet ne olacak?
ben adama üzüldüm şahsen.
çünkü sen bu akılla daha çok dayak yersin, adam senin yanında kalmaya devam ederse kafayı yer. inşallah boşanırsınız da adamcağızın hayatı kurtulur.
aaaa aldattığını nerde yazmış okumadım ben pek yorumları :D

Şiddet sadece kadına yapilan değildir ki. Siz karşılıklı birbirinize şiddet uygulamışsınız.annenizin yaninda eşinize hakaret etmekle de psikolojik şiddet uygulamışsınız. Adam susmuş gitmiş. Hala üstüne gitmişsiniz. Ben sizi haksiz buldum. Ayni sekil o kv nizin yaninda size hakaret etseydi, onlar evdeyken sizle tartışsaydı ne hissederdiniz acaba. Eşinizin gururunu incitmişsiniz.

Bide aldattinmi adami gormedim o yorumu saka gibisin nekadar masumsun sen oyle... ohhh hem hakaret hem aldatma hem siddet sinir oldum cocuk yapmaz yaptiginizi.. sen istemiyorsun bu adami heralde tavirlarindan belli.

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?

yarabbim yaresulallah,
yavrum ne var da 1 ay da bu seviyeye geldiniz? terlik neden fırlatıyorsun? gidip kanıtlayıp ne yapacaksın? severek evlenmedin mi bu adamla? eksik parçalar var bu hikayede.

Niye bu kadar fevri davranislar sergiliyorsunuz ikinizde. Hem evde anneniz varken salonda yatmak niye? annenize her seyi anlatmayin hem duymamis hem de gidip soylediniz mi? esinizin tokadini hic kimse destekleyemez cok kotu ve rencide edici bir durum. yas kac bu arada? ergenler gibi kavga etmissiniz.

V vegann , size tokat atmasını hiç tasvip etmiyorum. ama bunun kadar sizin yaptığınız hareketleri de tasvip etmiyorum.
tahrik unsuru var gibi geldi bana, terlik atmak filan..

yazdığın kadarına böyle düşünüyorum.

bir ayda yatak ayırıyorsanız, başka problemler var bence. bir tokat için boşanmayı hemen dillendiremez insan. insanlık hali..

Konu sahibi sen de hak etmişsin ama. Evet biz şiddete karşıyız; sen harika, akıllı, saygılı, kocasının önünde el pençe divan, mükemmel, harika oldun da biz şiddet görmene haklı mı dedik? Ama sen mükemmel değilsen yersin ağzının üstüne tokadı. Biz şiddete yine karşıyız ama "Adamı tahrik etmişsin" demekten de geri durmuyoruz. Aslında ne dediğimizi biz de bilmiyoruz. Ne şiş yansın ne kebap hesabı.

tamam tahrik var bunda çoğu kişi hem fikir
ama sen bu tokatının bedelini ona ödetmezsen bu adam her sinirlendiğinde nasılsa ilkinde vurdum bişey yapamadı diyerek şiddet göstermeye devam edecektir! Net! (Tecrübeyle sabit)

aaaa aldattığını nerde yazmış okumadım ben pek yorumları :KK70:
önceki yorumlarda eski konularına göz atan arkadaşlar yazmış. bir de konu sahibi kendisi memur olduğu için kocasını eziyormuş, küçük görüyormuş.

Sen adamı laflarınla dövmüşsün, o seni eliyle dövmüş.

Adamı kolay boşamak ve varsa mal fln onları almak için fırsat kolladığın o kadar belliki..

Zaten severek evlenen hiç bi kadın, özene bezene hazırladığı yatağının içine terlik atmaz. Baştan belli..

Back