- 22 Eylül 2012
- 1.420
- 1.886
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyin inadı bu? bu evlilik kurtulmaz. kurtulur belki ama biri mezara girince. kaç kurtar kendini.Ahh ahhhh Ben de 1 aylık evliyim. ve benimki polis bir de. tokadın üstüne bir de silah çekti iyice psikolojim bozuldu anamın yaşadıklarını yaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
aaaa aldattığını nerde yazmış okumadım ben pek yorumlarıhem adamı aldat, hem aşağıla, hakaret et, terlik fırlat, köpek muamelesi yap, tekmele ama bana vurdu diye mağdur rolü oyna.
adamın uğradığı psikolojik ve fiziki şiddet ne olacak?
ben adama üzüldüm şahsen.
çünkü sen bu akılla daha çok dayak yersin, adam senin yanında kalmaya devam ederse kafayı yer. inşallah boşanırsınız da adamcağızın hayatı kurtulur.
İlk konusuaaaa aldattığını nerde yazmış okumadım ben pek yorumları
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Niye bu kadar fevri davranislar sergiliyorsunuz ikinizde. Hem evde anneniz varken salonda yatmak niye? annenize her seyi anlatmayin hem duymamis hem de gidip soylediniz mi? esinizin tokadini hic kimse destekleyemez cok kotu ve rencide edici bir durum. yas kac bu arada? ergenler gibi kavga etmissiniz.
önceki yorumlarda eski konularına göz atan arkadaşlar yazmış. bir de konu sahibi kendisi memur olduğu için kocasını eziyormuş, küçük görüyormuş.aaaa aldattığını nerde yazmış okumadım ben pek yorumları