• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Kızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..

Siz ona psikolojik şiddet uygulamışsınız annenizin yanında oda size fiziksel şiddet. İkinizin de saygısızlık yönünden bir farkınız yok. Bir yuvayı bozmak bu kadar kolay olmamalı ve lütfen siniriniz geçince önce kendinizin hatalarını ve sonra eşinizin hatalarını gözden geçirin...

Ben burda sadece eşinizi suçlu bulmuyorum bence burada iki tarafta suçlu sizde ona vurmuşsunuz zaten ayrıca neden inatlaşıyorsunuz ki daha 1 aylık evlisiniz yaa bir yuva kolay kurulmuyor bence sen boşan bir dahada evlenme.

Ahh ahhhh :KK43: Ben de 1 aylık evliyim. ve benimki polis bir de. tokadın üstüne bir de silah çekti :KK43: iyice psikolojim bozuldu:KK14: anamın yaşadıklarını yaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

O daha kötü hemen ihraç olur meslekten diye biliyorum hemde silahla tehtit. Elinden silahını da alırlar. Sen eğer bana bir daha böyle yaparsan emniyet müdürüne gidip seni bizzat şikayet edicem de.

Boşan diyemem asla... ama Allah aşkına burada ki çoğu bayan gibi sineye çekip hiçbir şey olmamış gibi devam etme.

önceki yorumlarda eski konularına göz atan arkadaşlar yazmış. bir de konu sahibi kendisi memur olduğu için kocasını eziyormuş, küçük görüyormuş.
ayyy evet okudum sonradan.
Hem düğüne kalmış 25 gün adamı yerin dibine sokmuş maddi manevi, kendisi memur diye bir yüceltmiş kendisinide.
Böylelerine de anlam veremiyorum gercekten.

ayyy evet okudum sonradan.
Hem düğüne kalmış 25 gün adamı yerin dibine sokmuş maddi manevi, kendisi memur diye bir yüceltmiş kendisinide.
Böylelerine de anlam veremiyorum gercekten.
bunlara okumuş cahil diyorum. cahillerin en kötüsü. diplomalı ya, cahilliğini kabul ettiremezsin.

Eşinizin size tokat atması gerçekten çok ama çok iğrenç birsey ama sizin yaptığınız da aynen öyle. Adam yatıyor gitmissiniz onu kizdiran için yok terlik atmissiniZ yatağa bilmem ne ne gerek vardı anlamadim. Siz de tekme atmissiniZ falan acayip bir ciftsiniz sanırım

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?

yapmayın arkadaşlar allah aşkına .bir ayda ne boşanması .anlattıklarımdan anladığım kadarıyla sendede hata var.ne olursa olsun aranızda ayrı yatma.ışığı kapat demek kötü bişey değilki sen neden ters davrandın.adam daha evliliğie alışmaya çalışırken sen böyle aksi hareketler yaparsan hiç alışamaz.sakin davranmaya çalış zıtlaşmadan sıkıntınıda kavga etmeden çözmeye çalış ..eminim oda yumuşar ...

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?

V vegann , neden aranız açık eşinizle ? Konu yine mal mülk mü , annesinin eşinden kalan dul aylığı mı ?

7 temmuzda evlenmeden önce açtığınız konuda memur olmadığı için ; üniversite mezunu , özel sektörde çalışan eşinizin işini garanti görmediğinizi , ailesinden üniversite okumuş bir tek nişanlınız olduğunu oysa sizin ailenizin eğitim durumunun daha iyi olduğunu yazmışsınız. Eşinizi kendinize denk görmemiş ve sürekli aşağılamışsınız. Bu da bir şiddet türü , psikolojik şiddet.

Ailenizin ve sizin yüksek tahsilleriniz de çok işe yaramamış gördüğünüz gibi. Ki tahsilli aileniz de anne babanızın gecenin bir vakti birbirlerini öldüresiye dövdüklerini yazmışsınız. Tahsil bu konuda nasıl bir fark yarattı ?

Aynı konuda "Kızlar iyi yönleri yok mu tabi ki var.. aileme son derece saygılı, benim asabi tarafımı hep dengeler.. ama geçmişimiz olmasa onca yıl ve yaşanan olmasa ben nişanlımla bugün bu aklımla tanışsam galiba evliliği seçeceğim insan o olmazdı." demişsiniz.

Esasen siz bu evliliği formalite evliliği gibi görmüşsünüz , isteseydiniz sevmediğiniz , saygı duymadığınız , küçük gördüğünüz bir insanla evlenmemeyi seçebilirdiniz.

Annenizin önünde aşağılamanız , kavga etmeniz , sonrasında adamı yatak odasında bilerek ve tasarlayarak olması da muhtemel tahrik etmişsiniz. Eşinizi sadece sağ ayağınızla itmişsiniz ve adam yere düşmüş ; sadece ayakla itme ile bir insan yere düşmez , siz kendi yaptıklarınızı yazmamışsınız galiba.

Böylece açacağınız boşanma davasında :anneniz kavgalarınıza şahit olduğuna dair ifade verebilecek ve kayınvalidesi içeride yatarken eşine tokat atan eşinizden yüklü bir tazminat talep edebileceksiniz. Ve belki de nafaka.

Sizin konunuzun mağduru eşiniz. Aşk evliliği olduğunu sanarak bir formalite ağına düşmüş.

Dilerim eşiniz , akıllı bir adamdır ve bu evliliği en az maddi manevi zararla bir an önce sonlandırır.

Daha 1 aylık evlilikte annesinin karşısında eşini rencide eden kadını sorgulamıyorsunuz da, cinnet geçiren adamı sorguluyorsunuz.
Evt haklısınız. Evlilikler bu yüzde hemen çatırdıyor. Ben 27 yıllık evliyim. Daha birkere bile ailemin yada başkalarının yanında kavga hakaret olmadı İkimizdede. Tabiki tartışmalarınız oldu bu arada ana herşeyi dört duvar arasında yaşadık ailelere yansıtmadık. Çok şükür bu durumada. Düşmedik

kocan hatali zaten..kadina el kaldiran adam degildr..ama sz bildgn birbirinize girmissinz ..sen terlik atmissn o tokat atmis sen tekmelemssn falan..1 ay olmus daha neyi paylasamiyosuz cnm ya.daha ikinzde evlilige alismaya calisirken..smdiden boyleyse siz zaten anlasamazsiniz bence...

siddet sadece vurarak olmaz
sozlu sıddetde vardır ( konu sahıbının yaptıgı gıbı )
psıkolojık sıddetde vardır ( konu sahıbının yaptıgı gıbı )
ıttırmek terlık fırlatmak bagırmak da sıddettır
adama her lafı oylıyım soylıyım soylıyım elımdekını fırlatım terslenım delırtım adam zıvanadan cıksın ama vurmasın
vurursa kabul edilemez zıra
vurmasaydı ama agzına gelenı saysaydı terlık fırlatsaydı annesının yanında sıze laf saysaydı ıttırseydı olur muydu?
adam gercekden hata etmıs :)
bu evlılıkten bı cacık olmaz

Dün bir bugün iki,ne ara birbirinizi tanıdınızda tekme tokat kavgaya tutuştunuz.Flört filan vardı sanırım öncesinde,evliliğe bişey kalmamış anlaşmak için..
Bence ayrılığı düşünmeden aile büyüklerinide yanınıza alıp bir konuşun hep beraber.

Annesi yüzünden araniz bozuk 1 aylık evlisiniz ve anneniz size yatılı misafirliğe gelmiş:KK53:
Burada bile adam hakli diyesim geldi.
Cok az erkek bu kadar kiskirtma karsisnda sakinligini korur.esinizde koruyamamis.
Ayrica ayakla ittirmek nedir tekme atmanin yumusatilmis halimi ?

Annesi yüzünden araniz bozuk 1 aylık evlisiniz ve anneniz size yatılı misafirliğe gelmiş:KK53:
Burada bile adam hakli diyesim geldi.
Cok az erkek bu kadar kiskirtma karsisnda sakinligini korur.esinizde koruyamamis.
Ayrica ayakla ittirmek nedir tekme atmanin yumusatilmis halimi ?
Katılıyorum sana bende adama hak verdim evet tokat kabul edilemez ama konu sahibine ben de tahammül edemezdim adamı o kadar ez bir aylık evli iken annen yatıya kalsın yetmedi bide adamı kışkırt valla boşanmaya sebeb arıyomuş resmen

V vegann , neden aranız açık eşinizle ? Konu yine mal mülk mü , annesinin eşinden kalan dul aylığı mı ?

7 temmuzda evlenmeden önce açtığınız konuda memur olmadığı için ; üniversite mezunu , özel sektörde çalışan eşinizin işini garanti görmediğinizi , ailesinden üniversite okumuş bir tek nişanlınız olduğunu oysa sizin ailenizin eğitim durumunun daha iyi olduğunu yazmışsınız. Eşinizi kendinize denk görmemiş ve sürekli aşağılamışsınız. Bu da bir şiddet türü , psikolojik şiddet.

Ailenizin ve sizin yüksek tahsilleriniz de çok işe yaramamış gördüğünüz gibi. Ki tahsilli aileniz de anne babanızın gecenin bir vakti birbirlerini öldüresiye dövdüklerini yazmışsınız. Tahsil bu konuda nasıl bir fark yarattı ?

Aynı konuda "Kızlar iyi yönleri yok mu tabi ki var.. aileme son derece saygılı, benim asabi tarafımı hep dengeler.. ama geçmişimiz olmasa onca yıl ve yaşanan olmasa ben nişanlımla bugün bu aklımla tanışsam galiba evliliği seçeceğim insan o olmazdı." demişsiniz.

Esasen siz bu evliliği formalite evliliği gibi görmüşsünüz , isteseydiniz sevmediğiniz , saygı duymadığınız , küçük gördüğünüz bir insanla evlenmemeyi seçebilirdiniz.

Annenizin önünde aşağılamanız , kavga etmeniz , sonrasında adamı yatak odasında bilerek ve tasarlayarak olması da muhtemel tahrik etmişsiniz. Eşinizi sadece sağ ayağınızla itmişsiniz ve adam yere düşmüş ; sadece ayakla itme ile bir insan yere düşmez , siz kendi yaptıklarınızı yazmamışsınız galiba.

Böylece açacağınız boşanma davasında :anneniz kavgalarınıza şahit olduğuna dair ifade verebilecek ve kayınvalidesi içeride yatarken eşine tokat atan eşinizden yüklü bir tazminat talep edebileceksiniz. Ve belki de nafaka.

Sizin konunuzun mağduru eşiniz. Aşk evliliği olduğunu sanarak bir formalite ağına düşmüş.

Dilerim eşiniz , akıllı bir adamdır ve bu evliliği en az maddi manevi zararla bir an önce sonlandırır.
-Evde ufak bir söz yaptık ve söze gelen gelmeyen herkese büyük nişan yapacağız dedik, fakat tarlanın satılma durumu olunca ev alacağız sandım büyük nişan masrafı etmeyelim onun yerine evle ilgilenelim dedim. Sonuç ne büyük nişan ne ev ..
-En son olarak da nişanlımın bugüne kadar bana söyleyip durduğu birikimim var lafının aslında boş olduğu ortaya çıktı çünkü düğün masrafları + takı + gelinlik vs vs .. için arabasını satmış !

bunları neden eklemediniz alıntınıza.. konu sahibi hiç mi madur olmamış yani
ortada bi yalan var konu sahibine söylenen
hatalar karşılıklı olabilir ama nerdeyse tokatı normalleştireceksiniz..

Valla sabırlının sabrından korkacaksın kusura bakma seni hiç de masum göremedim ben resmen kışkırtmışsın çocukmusun sen ya ışığı kapatmamalar terlik atmalar tekme atmalar filan 28 yaşında ve memur olabilirdi ama eşini bu kadar ezmeye hakkın yok eski konularına da bakmadım birde aldatma varsa bırak adamı da önüne baksın şu saatten sonra

Back