• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Ben bu konuda kadını haklı bulmuyorum. Evet bende üniv mezunuyum bende okudum mesleğimi elime aldım çok şükür ki kendi ayaklarım üzerinde durabilen bir insanım ama eşim bana canm şunu yapmanı istemiyorum vs ikilemde kaldığım birşeyde eşim karşı çıksa tamam derim uzatmam ne gerek var ya. Ne gerek var huzursuzluk çıkarmaya sen yumuşak başlı ol ki önünde eğilmeyen utansın. Sen ne kadar anlayışlı olursan eşin sana o kadar anlayışlı olur. Herşey kadında bitiyor. Çok şükür Allahıma ki daha bir gün bir tartışma da eşim bana ne hakaret ne şiddet ne başka bişey. Bizde tartışırız ama ya o güler konuyu dağıtır yada ben bi şaklabanlık yaparm. Ve daha ilk fırsatta doktor polis gezeceksen canm ikisine yakın bir yerden ev tut gidip gelmekle zaman kaybetme..

Bir yorumumda bir insan karşısındaki insanı ''çileden çıkartma'' yöntemiyle davranışlarını değiştirebilir demiştim. Bunun tam tersi iyilikle iyilikte bulabilirsin. Ne mutlu ki size. Ne davranış gösterirsen onu görürsün bu hayatta.

Bir yorumumda bir insan karşısındaki insanı ''çileden çıkartma'' yöntemiyle davranışlarını değiştirebilir demiştim. Bunun tam tersi iyilikle iyilikte bulabilirsin. Ne mutlu ki size. Ne davranış gösterirsen onu görürsün bu hayatta.
Kesinlikle ne ekersen onu biçersin.. Huzur istiyorsan huzur sen olacaksın..

Eski konularına bir baktım da Allah aşkına boşanda adam kurtulsun senden çok üzüldüm adama ya (ki kolay kolay hemcinsime karşı bu kadar katı fikirlerim olmaz ama adama gerçekten yazık ya)Ayrıca bilinçli olarak o tokadı yeyinceye kadar uğraştığınızı bunu öncesinde kafanızda tasarladığınızı düşünüyorum.Ayrılmak için bahane arıyormuşsunuz eşinizde size yardımcı olmuş,umarım siz vazgeçsenizde eşiniz vazgeçmez boşanmaktan

Yorumu aynı dakikada göndermişsiniz. Bu yorumu görüp ona karşılık yazmadınız herhalde. Başka var mı?
Canm ben erkeklerin yüceliğinden yanayım. Evet şiddet mağduru kadınlar var. Şiddetten dolayı karısını çocuğunu öldürenler de var ama her erkek bir mi ? Dışardaki adamla baban bir mi mesela ? Baban yüce bir insan değil mi ? Rabbim benm babamı da eşimin babasını da en önemlisi eşimi de başımdan eksik etmesin...
Kadın ayna gibidir erkeğe ne yansıtırsa erkek onu görür.! Neden ışığı kapatmıyor da kocasına bağırıyor terlik fırlatıyor ? Neden yatağını ayırıp başka yerde yatıyor üstelik ilk aydan ! Ya kadın daha ilk ayından doktora polise gidecem diyor ! Adam ses çıkarmıyor sonunda patlıyor. Ben yaptığını hoş karşılamıyorum adamın ama neden kadının yaptığını kimse görmüyor ? Bende kadınım evet ama kadının bu yaptığı doğru değil ! Sizin istesiğiniz adamı çileden çıkarmak ama adam mumya gibi tabi karıcım olur karıcım haklısın karıcım mı desin size ! Siz erkekten onu bekliyorsunuz neden erkeğe onu vermiyorsunuz peki !?

Canm ben erkeklerin yüceliğinden yanayım. Evet şiddet mağduru kadınlar var. Şiddetten dolayı karısını çocuğunu öldürenler de var ama her erkek bir mi ? Dışardaki adamla baban bir mi mesela ? Baban yüce bir insan değil mi ? Rabbim benm babamı da eşimin babasını da en önemlisi eşimi de başımdan eksik etmesin...
Kadın ayna gibidir erkeğe ne yansıtırsa erkek onu görür.! Neden ışığı kapatmıyor da kocasına bağırıyor terlik fırlatıyor ? Neden yatağını ayırıp başka yerde yatıyor üstelik ilk aydan ! Ya kadın daha ilk ayından doktora polise gidecem diyor ! Adam ses çıkarmıyor sonunda patlıyor. Ben yaptığını hoş karşılamıyorum adamın ama neden kadının yaptığını kimse görmüyor ? Bende kadınım evet ama kadının bu yaptığı doğru değil ! Sizin istesiğiniz adamı çileden çıkarmak ama adam mumya gibi tabi karıcım olur karıcım haklısın karıcım mı desin size ! Siz erkekten onu bekliyorsunuz neden erkeğe onu vermiyorsunuz peki !?

yok konu benimle alakalı değil. 1 sayfa önceki yorumları okuyun.

Yorumu aynı dakikada göndermişsiniz. Bu yorumu görüp ona karşılık yazmadınız herhalde. Başka var mı?

hayır ona karşılık yazmadım dikkatli okursanız ' buradaki insanlar kadına şiddete daha kötü tepki verileceğini düşünmüş fakat bence öyle değil.Toplumda kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksin etmeyeceksin,kocadır hem sever hem döver,kocanın vurduğu yerde gül biter gibi söyleyişler var.Bu da toplumun erkek şiddetine nasıl baktığını gösteriyor.' burada kk'nın genel düşüncesinin farklı olduğunu ama bence toplumun daha farklı tepki vereceğini düşündüğümü yazdım ve ardından benim düşüncemi destekleyecek bir yorum gelince bunu size gönderdim

hayır ona karşılık yazmadım dikkatli okursanız ' buradaki insanlar kadına şiddete daha kötü tepki verileceğini düşünmüş fakat bence öyle değil.Toplumda kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksin etmeyeceksin,kocadır hem sever hem döver,kocanın vurduğu yerde gül biter gibi söyleyişler var.Bu da toplumun erkek şiddetine nasıl baktığını gösteriyor.' burada kk'nın genel düşüncesinin farklı olduğunu ama bence toplumun daha farklı tepki vereceğini düşündüğümü yazdım ve ardından benim düşüncemi destekleyecek bir yorum gelince bunu size gönderdim

gece 4 oldu, yorumları okumuyorum-okuyamıyorum artık, iyi geceler.

Anneniz evde iken hemde onun yanında eşinize bağırmışsınız susmuş. Sonrada odada zıttına gidip bide terlikleri fırlatmışsınız eşinizde biranlık (asla yapmaması lazımdı) sinirle size vurmuş. İkinizde hatalısınız. Hemen fevri karar vermeyin bence.. Size asla el kaldırmaması için eşinizi ciddi şekilde uyarın kırıldığınızı hissettirin. Allah yardımcınız olsun.

Konu sahibesi senden öyle bir negatif enerji aldım ki anlatamam ..
Ukala,kibirli,kendini beğenmiş....daha coook sayabilirim...
Hemennn kocanı Boşa yazık adama yaa ..
Annenin yanında hakaret et ..küçümse,aşşagla.. Adam sussun ..
Odaya gitsin git arkasından tahrik et...
Tokat yiyince kadına şiddet ...de.
Giriş,gelişme,sonuç var dimi...
Rabbim bizi senin gibi kibirli insanlardan uzak tutsun..

Böyle bi konuda 1 aylık evlilikte de daha cinnet geçirmesin bismillah.İnsanlar neler yaşıyo neler o işler öyle kolay değil.
tamam da sunu anlamadim, fikrinizi yazin amenna, ama nedir hepimizi yaftalamak suclamak, demediklerimizi dayatmak? siz oyle dusunuyosunuz; olayin 'bizce'si de bu.. size gore yanlis olabilir ama bunca israr nedir herkes 'cok yanlis'mis gibi?

Kızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..
Annemin yanında hakaret ettim sustu odaya gitti annemin yanında akşama kadar Kavga ettik diyorsun o adamın hiçmi gururu yok kavga edecek annenin yanınımı buluyorsun bide üstüne üstlük ışığı kapat dedi kapatmadım diyorsun sen o adamın seni kapının önüne stmadığına dua et bencede boşan adam senden kurtuldun...

Siz varya hepiniz evinizde dayak yiyip sonrada mazeret mi uyduruyorsunuz kendinize. Siz tv de dayak yiyen boşanmış kadın görünce de haketmiştir dersiniz. kadın terlik atsa be olur atmasa ne olur cürmü kadar yeri yakar. Aile kurmak böyle olmaz. Evlilik depresyonu diye bişiy var belki kadın onu yaşıyo. İlla vurmak mı lazım. Oğullarınızı kızlarınızı da böyle yetiştin tamam mı

Siz varya hepiniz evinizde dayak yiyip sonrada mazeret mi uyduruyorsunuz kendinize. Siz tv de dayak yiyen boşanmış kadın görünce de haketmiştir dersiniz. kadın terlik atsa be olur atmasa ne olur cürmü kadar yeri yakar. Aile kurmak böyle olmaz. Evlilik depresyonu diye bişiy var belki kadın onu yaşıyo. İlla vurmak mı lazım. Oğullarınızı kızlarınızı da böyle yetiştin tamam mı

hanimefendi bir sakin olun bu ne sinir? saldirmadan once insanlar acaba ne yazmis veya ben ne sacmaliyorum diye bakabilirsin. hee sunu soyleyeyim ortada zaten kurtarilmayi bekleyen pirlanta gibi bir evlilik yok. konu sahibi esini zaten aldatmis kendisi actigi konularda mevcut. kadinin batirdigi evliligi biz neden batakliktan cikartmaya calisalim ki? kaldi ki ben oglumu kizimi konu sahibinin yaptigi gibi insanlara ihanet edip, ihanet ettiklerinden ölesiye nefret etmesini, ve birde uste cikmasini tabikide ogretmeyecegim ama siz isterseniz ogretin. ortalik durulunca siz var ya diye baslayan yorumlar cok normal. keske bizleri alintilasaydin herkesin bir cevabi olurdu.

Son düzenleme:

Hamileligine veriyorum agresifligin sinirini...
Açıkça kadın kocasını tahrik etmiş yorumları okuyup ta bize saldırın ok..

Dayaga karsiyim kesinlikle!!!!!!
Yorumlarin birazini okudum.
28 yasindasiniz ama cocuk gibi davranmissiniz. Isigi kapatmadim terlik firlattim vs vs..
bide hangi hakla esinize bagrirsiniz annenizin yaninda bide marifet gibi anlatmissiniz.. ne esin hakli nede sen cok masum geldin bana k.bakmayin

1 aylık evliyken annen neden sizde yatıda ?
Evlenirken,annenizden ayrılıp yeni bir insanla hayat kurduğunuzu benimseyerek evlenin lütfen...

Normalde siddet olunca bosan derdim. Ama bu durumda ne diycem bilemiyorum. Haketmissin desem burda ustume gelen cok olur. Ama adami cildirtmissin. 1 aylik evlilikte kavga olur tartisma olur. Ama kavga etmeyi bilmiyorsunuz. Her kavgaya yatak terkedilmez. Hele de annenin yaninda. Annenin yaninda esini kucuk düşürmüşsün. Adam isigi kapat demis, kapatmiycam, cocuk gibi. Terlik firlatmak falan. Adam da heralde artik nasil gururuna dokunduysa kendine hakim olamadi heralde. Sen darp raporunu falan bosver. Kendine bir bak. Sen bu evlilikten heralde evlendiginiz gun vazgectin. 1 ayda bu hale nasil geldiniz. Insan kocasina bu kadar mi saygisiz olur. Kendine gel, iki yetiskin gibi davranin, aranizdaki neyse boyle cozulmez. Kolay yolu secmeyin. Bi de hakaretler ettim falan.anlatıyorsunuz. gercekten tuhaf.

Bence bir arkadasin dedigi gibi darp raporu al caydirici olmasi acisindan ama bosanmani dogru bulmuyorum cunku sende biraz ustune gitmissin hayirlisi olsun

Back