Eşim aşırı kıskanç

Evet öyleydi asla kendinden taviz vermeyen bir eşim var

kendinden hiç taviz vermeyen biriyle nişanlanmıştım. inadı hiç bitmedi, ne desem ikna olmadı.
içim yana yana ağladım, aldırmadı..
konuşmadım küstüm aldırmadı..
ayrılıcam dedim aldırmadı..
ayrıldım nişanı attım aldırmadı..
ben burdan gidicem dedim aldırmadı..
ne zaman ki gidiyorum artık dilekçemi verdim, geri adım attı.. yani ümidi ne zaman tükendiyse o zaman geri adım atıyolar.
her insan bir olmaz ama işin belli ki çok zor.. evlisin üstelik ama yine de imkansız değil.

Kıskanıyorum paylaşamıyorum diyor. Benim eşim öyle sağa sola gidemez pantolon giyemez şunu bunu yapamaz diyor

Bilmiyorum çoğu kişi zamanla ddüzelir rahat bırakır artık diyolar neye inanıcağımıda şaşırdım sabır diyorum çaresizce ağlıyorum

Tabi dua ederim
Ben size bişi söyliyim mi ? Tanışmamızdan itibaren yaklaşık 1 buçuk yıl oldu daha yeni normalleşmeye başladık. Ne badireler atlattık bi bilsen kıskançlığından kaç defa nişan atmaya kalktık ama sabrettim azmettim çünkü seviyorum. İyi ki sabretmişim şimdi güzellikleri yaşıyorum

Darısı benim başıma arkadaşım inşallah benim başıma

siz ona guvenıyorsunuz da anlaşılan o size güvenmiyorum kıskançlığın temeli ya o size guvenmıodur ya da kendısıne eşiniz den daha mı güzelsiniz hani yanlış anlamayın da bı aşağılık kompleksi var gibi

keşke anneni babanı dinleseydin sevgi aşk biyere kadar
evliliği devam ettiren saygı ve hoşgörü oda senin kocanda yok
olan olmuş gerçi artık 2 seçeneğin var
ya kabullenip ayak uydurcaksın yada aile büyüklerini arayıp kocanla konuşmalarını isticeksin
Allah kolaylık versin

Bilmiyorum çoğu kişi zamanla ddüzelir rahat bırakır artık diyolar neye inanıcağımıda şaşırdım sabır diyorum çaresizce ağlıyorum

canım yaptığı şeyin hata olduğunu düşünmüyosa neden düzelsin ki?
hata yaptığınıda anca 40ından sonra anlar sende o zamana bitmiş olursun zaten

Ayyy benim arkadasimda boylee.esi hic bir yere izin vermioo.biz kahvalti gunuyapioduk.bengizli gelmesini istemedimesinden izin aldim...esimitaniodu..sadece bize izin verzmzisssti.ama arkadasimdokii..izin vermioama nereye istesem goturur..gece dahi olsa bizikirmazz...o gezdiriooo..bu nedenle cokkizmiom ..ne yapim dio
Esim cok duskun ben ve cocuklara..benimkide gitsemkaybolsam en son haberi olurrrrr.....hahahah..alalh razi olsun.cokrahatimmm...yengenve abinle konussan.korkutmak amacli gerivermioz.bu ne baski dieeekizsalar.duzelmez miii..goz dagi...

Slm bende 4 aylik evliyim benim esimde asiri kiskanc.ayni senin esin gibi.hatta bende boyle bir konu acmistim actigim konulara bakabilirsin.ayni duygulari bende yasadim.ve yaptiklarindan Sıkıldigimi belli ettim yapma dedigini inadina yaptim gittim istedigim gibi kiyafet aldim bakti inadimdan vazgecmiyorum daha iyi eskiye gore simdi.sadece popomu orten seyler giymemi istiyor uzun tisortler aldim.sende oyle yap canim sonunda pes edecek.evliligin ilk yillarinda oluyomus boyle seyler.annenlerede cik git ben gidiyorum annemi ozledim de.gerekirse duygu somurusu yap.ise yariyor ama asiri zitlasma

Son düzenleme:
sende onu sık,bunalt,dakka bası ara..havalara girsin,senı sallamaz ozaman

bu yüzden ayrılınmaz inan herseyin bir yolu vardır.cünkü mükemmel erkek yok.cok iyi görünen erkegin bile sevmediğin bir yönü cıkar.nasılki bizimde mükemmel olmadıgımız gibi.herkesin türlü türlü huyları var.sen sonra o insan ayrıldıgın için pişman olursun öfkeyle kalkan zararla otururmus.dediğim gibi duygu sömürüsü yap.ve dediği herseye tamam deme.bende böyle yapıyorum.daha iyi eskiye göre

Evlenmiş-ayrılmış ve etrafındaki evlilikleri de iyi gözlemlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim: Evlenmeden önce yapılan en büyük hata, "evlendikten sonra değişir ya da değiştirebilirim" diyerek evlenmek. Evlendikten sonra da "değişir" diye umut etmek. Bir insan anca kendini törpüleyebilir. O da anca kendisi gerçekten isterse. Yoksa karakter-yapı asla değişmez. Sadece biraz yumuşar belki.

seni ailene göndermediğinden bahsediyosun. Sen bu durum karşısında güçlü durabileceksen sorun yok.
Ama biriyle tanışmıştım o bayan bana eşinin ailesine bile göndermediğinden bahsetti. Hatta annesinin evi çok yakınmış. aynı mahalledeller. çok samimi olduğum biri değil, eğitimde tanışmıştım ve o kadarını anlattı. en sonunda sinir krizi geçirmiş.. hani bu bizim laf olsun diye "ayyy sinir krizi geçiricem şimdi" tarzından bişi değil. kendini kaybetmiş, yerlere atmış.. gerçek bir sinir krizi geçirmiş yani anlayacağın.
Ayrılmamıştı eşinden, hala beraberdiler ama kız haplarla yaşıyor şimdi.
Evet ileride biraz daha serbest bırakabilir seni, bu da bir ihtimal, işin içinden çıkamayıp sinir krizi geçirmen de bir ihtimal.
umarım senin yolun hayırlısı olur.

Babam da ilk evlendikleri zaman annemi, yan binada oturan annesine göndermek istemezmiş. Annem gizli gidermiş. Ortaya çıkarsa da kavga gürültü. Biz bebekmişiz o zaman. Biz büyüdük, çocuk olduk 8-10 yaşlarında. Anneannemler taşındı ama devam etti babamın bu tavrı. Dayımlar bizi kapıdan almaya gelirdi arabayla ve ertesi gün yine bırakacaklar kapıya kadar. Babam buna da izin vermez ve kavga çıkartırdı. Hepimiz ağlayarak giderdik gitsek de. Yıllar geçti. Annem artık "ben gidiyorum" deyip gidiyor. Son anda söylüyor babama. O da bir şey diyemiyor. Annemler 40 yıllık evli. Çoook uzun süre mücadele etti annem bu aşamaya gelebilmek için. Yine de çok gönüllü değil tabii babam. Yani çok mücadele etmen gerekir diye düşünüyorum. Ama kendini ezdirme asla. Sen sesini çıkartmadıkça kabul eden taraf olursun ve değişen hiçbir şey olmaz. Eşin de "ah canım sen anneni mi özledin? Gideceksin tabii" demez. Mutlaka sesini çıkart. Yoksa kendiliğinden değişen hiçbir şey olmaz.

MERHABA ARKADAŞLAR 4 YIL SONRA BURAYA TEKRAR GELDİM :) YORUM YAPAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. KONUYU İLK AÇTIĞIMDA 6,5 AYLIK EVLİYDİM, ŞİMDİ İSE 4 YILLIK EVLİYİM VE HERŞEY DÜZELDİ ÇOK ŞÜKÜR. TABİ ÇOK OLAYLAR ATLATTIM NELER NELER YAŞADIM. YERİ GELDİ DİNLEDİM ONU YERİ GELDİ KARŞI ÇIKTIM. YUVAM KURTULSUN DİYE HOCAYA BİLE GÖTÜRDÜLER BENİ ABLAMLAR. MİNNOS26 ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİDE OLDU VE SİNİR KRİZİDE GEÇİRDİM BİR GECE HASTANEDE YATTIM ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BAĞIRIYOR DOKTORLAR NE YAPARLARSA YAPSINLAR SAKİNLEŞMİYORDUM ÖYLE BÖYLE ATLATTIM. BU OLAYIN ÜSTÜNE ABİMLER GECE EVİMIZİ BASTI VE EŞİM ÇOK KORKTU ONUDA BENIDE KARŞILARINA ALIP SABAHA KADAR KONUŞTULAR. HATTA ABİMLER BANA ÇOK KIZDI MADEM BU KADAR BASKI YAPIYOR SANA NEDEN BİZE SÖYLEMEDİN DYE... NEYSE O GECEDEN SONRA EŞİM ÇOK DEĞİŞTİ AİLE TERAPİSTİNEDE GTTİK BİŞEYLERİ YOLUNA KOYABİLDİK ÇOK ŞÜKÜR. ÇOK MÜCADELE ETTİM EVLİLİĞİM UĞRUNA DELİ GİBİ DUALAR ETTİM. ŞU AN HERŞEY ÇOK GÜZEL TEK SIKINTIMIZ MADDİYAT AMA ODA OLACK ARTIK DERTSİZ KUL YOK ÇÜNKÜ. BU ARADA BİR TANE ÇOK YAKIŞIKLI OĞLUMUZ OLDU 2 YAŞINDA ELLERİNİZDEN ÖPER. DEMEM O Kİ BENİM DURUMUMDA OLAN HANIMLAR AYRILMAYIN YUVANIZI YIKMAYIN SABREDİN DUA EDİN İNŞALLAH MEVLAM DÜZELTECEKTİR HERŞEYİ. VE BEN ARTIK İSTEDİĞİM YERE GİDİYORUM İSTEDİĞİMLE GÖRÜŞÜYORUM AYNI ZAMANDA AÇIKÖĞRETİMDE OKUYORUM. HERŞEY ÇOK DEĞİŞTİ ÇOK ŞÜKÜR :)

Reactions: KV_
Evlenmeden önce farklı mıydı? Üzerinize kapı mi kilitliyor? Neden çıkmıyorsunuz ki köle misiniz? Şiddete maruz kalırım diye mi korkuyorsunuz?

Ailenize göndermemesi kıskançlık değil hastalıkla alâkalı bi durum bence .
Kafes hayatı dicem ama biz kafesteki kuşumuzu bile sürekli cıkarıyoruz insan depresyona girer
Sabir diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…