- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi delidolu04
-
Evet öyleydi asla kendinden taviz vermeyen bir eşim var
Hemen pişman olmayın ya..konuşup halledilebilecek bir konudur kıskançlık terapiler falan faydalı olabilir.Hemen pişman oluyorum soğuyorum diye yorumlarda bulunmayın..Biraz düşünün neden beni kıskanıyor diye :))
kendinden hiç taviz vermeyen biriyle nişanlanmıştım. inadı hiç bitmedi, ne desem ikna olmadı.
içim yana yana ağladım, aldırmadı..
konuşmadım küstüm aldırmadı..
ayrılıcam dedim aldırmadı..
ayrıldım nişanı attım aldırmadı..
ben burdan gidicem dedim aldırmadı..
ne zaman ki gidiyorum artık dilekçemi verdim, geri adım attı.. yani ümidi ne zaman tükendiyse o zaman geri adım atıyolar.
her insan bir olmaz ama işin belli ki çok zor.. evlisin üstelik ama yine de imkansız değil.
Evet seviyorum hemde çok o da seviyor ama kıskançlık yapıp üzmese beni herşey çok güzel olacak. ALLAH a sığınıyorum hep benimdw güzel mutlu bi evliliğim olsun diye dua ediyorumnolur sizde duanızda eksik etmeyin
Tabi dua ederim
Ben size bişi söyliyim mi ? Tanışmamızdan itibaren yaklaşık 1 buçuk yıl oldu daha yeni normalleşmeye başladık. Ne badireler atlattık bi bilsen kıskançlığından kaç defa nişan atmaya kalktık ama sabrettim azmettim çünkü seviyorum. İyi ki sabretmişim şimdi güzellikleri yaşıyorum
Allaha Şükür dayakçı kocalardan değil benim eşim sadece heeşeydsn kısıtlıyor her dediğimi yapar bi dediğimi iki etmez çok iyi bir insandır ailesi memlekette telefonda knşuyoruz sadece gidip gelme yok. Eşim bana bu evden çıkmıcan diyor bu kadar basit diyor güven meselesine gelince güvenmesem evlenmezdim seninle diyor konuyu kapatıyor dışardan peşime biri takılırmış laf atarlarmış yanımda o var ken bile içime düşçek gibi bakıyolarmış bu durumda tek nasıl çıkabilirmişim diyorum benimi yicekler sanki diye ben yüz vermedikten snra.. severek evlendik iki yıllık flörtün sonunda yaaa artık sevgisinden şüphe ediyorum seven adam eşine böyle yapar mı sizcee yengem zamanla kıskançlığı bırakır diyor sabret diyor
Öyle desem daha kötü oluyoruz küsüyor ve asla konuşmuyor yani yine olan bana oluyor acı çekiyorum resmen şu anda 2 gündür konuşmuyoruz iki yabancı gibiyiz kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki resmen ağlamak acı çekmek için evlenmişim
Bilmiyorum çoğu kişi zamanla ddüzelir rahat bırakır artık diyolar neye inanıcağımıda şaşırdım sabır diyorum çaresizce ağlıyorum
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verinn artık bunaldım eşimle 6, 5 aylık evliyiz kendisi çok aşırı kıskanç herşeye birşey söylüyor evdeki işlerime karışıyor kapı dışarı çıkarmıyor ailem bi alt sokağımda oturuyor oraya bile haftada bi kere gnderiyo kimseyle görüşüp konuşmamı istemiyo bütün gün evdeyim çok sıkılıyorum dışarı çıkmak için izinli gününü bekliyorumevlendiğimizdn beri hep didişiyoruz çok inatçıdır kndisi çok tutucu off Allahımm evlendiğime cok pişmanım hep laf sokarak konuşuyo resmen kendini bişey zannediyo soğumaya başladım ondan o ise tam gaz sıkmaya bunaltmaya devam
Evet öyleydi asla kendinden taviz vermeyen bir eşim var
Bilmiyorum çoğu kişi zamanla ddüzelir rahat bırakır artık diyolar neye inanıcağımıda şaşırdım sabır diyorum çaresizce ağlıyorum
Evlenmeden önce farklı mıydı? Üzerinize kapı mi kilitliyor? Neden çıkmıyorsunuz ki köle misiniz? Şiddete maruz kalırım diye mi korkuyorsunuz?Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verinn artık bunaldım eşimle 6, 5 aylık evliyiz kendisi çok aşırı kıskanç herşeye birşey söylüyor evdeki işlerime karışıyor kapı dışarı çıkarmıyor ailem bi alt sokağımda oturuyor oraya bile haftada bi kere gnderiyo kimseyle görüşüp konuşmamı istemiyo bütün gün evdeyim çok sıkılıyorum dışarı çıkmak için izinli gününü bekliyorumevlendiğimizdn beri hep didişiyoruz çok inatçıdır kndisi çok tutucu off Allahımm evlendiğime cok pişmanım hep laf sokarak konuşuyo resmen kendini bişey zannediyo soğumaya başladım ondan o ise tam gaz sıkmaya bunaltmaya devam
En son yazdığım yorumu okumadınız heralde :)Ailenize göndermemesi kıskançlık değil hastalıkla alâkalı bi durum bence .
Kafes hayatı dicem ama biz kafesteki kuşumuzu bile sürekli cıkarıyoruz insan depresyona girer
Sabir diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?