merhaba arkadaşım derdini okudum diğer arkadaşlar gibi çalışınca evliliğin kötüye gideceğini düşünmen bana da entersan geldi.bizde de tam tersne ben çokyoğun çalışıyorum eşim normal.nöbetli çalıştığım zaman ne zaman uyuduğum ne zaman uyandığım ne zaman tatilim olduğu belirsiz.ama bir kez de eşim demedi ki hadi kalk yemek yap diye...sağolsun yani.bence eşinizin yorgunluğunu anlamaya çalışın ben evde sabah 10 da yatıp akşam 17 de kalkıp ayak üstü bişeyler yiyip tekrar uyumaya yatıp sabah kalktığım günleri bilirim yorgunluk apayrı bişey yaşiamayan bilmez.ama uyanınca da o uyuyor olursa kahvaltımızı hazırlarım otururur vakit geçiririrz.bazen eşim der hadi çıkıp dolaşalım diye ben yorgunum derim istemem. ben 1-2 ay kadar işten ayrıldığım için çalışmamşltım evde kafayı yicektim evdeki rutinlerden..iş hayatı para değil bir meşguliyet.evet gerçekten çok yoruluyorum ama seviyorum çalışmayı bir işe yaradığığımı hissediyorum.ama eşim eve yorgun geldiğinde ben onun kadar anlayışlkı olamıyorum.bence çalışmalısınız.eşinizz sizi özlemeli,ne zman eve gelecek diye camda kapıda beklemeli...eşinizi hazıra alıştırmayın.bu sefer sizden ev işlerinde maximum performans bekleyecek."eee bütün gün evdesin yapmadın mı?" mantığı oluyor.ama çalıştığınız zaman yorgunum yapamadım gibi geri bildirimde bulunduğunuzda sorun olmuyor.ben işteyken bazen eşim evi süpürür bulaşılkarı makineye dizer,onu öyle görünce de mutlu olurum ben.maşallah.bizde de internet gibi bir sorun vardı ama sanırım zamnala onuda aşıyoruz.eşinizin yorgunluğunu anlamaya çalışın derim.ayrıca bir arkadaş yazmış ilgiç güzel geceliklerle yatın,o öpmese de siz öpüp yatın 1 akşam 2 akşam bişey olmaz sonra dayanamazlar bence,ve göğüs dekoltesi kesinlikle şart.eşinden cinsellik beklediğin içi,n değil kendini kadın gibi hissetmek iç,in yap bunları.eğer o iş olacak diye duş almak dert oluyorsaben seni banyoya sokarım de,ve ben bazen eşim duştaykken girip onu liflerim.bu benimde onunda çok hoşumuza gider.inşallah işleriniz yoluna girer,sevgiyle kalın...