Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canını sıkam arkadşım... sürekli her gun içmiyorsa sorun yapma bence kendını yıpratma ne dersen de bu sigara içki söz vermeyle olacak bişeyy değil bir çok olgunluk gerekiyor bence içmememk için sürekli içenlere sözüm tabiki... ama ayda yılda bır içiyorsa ve sarhoş olmayacak kadarsa görmüyceksin bence...kızlar şuan aglamaktan bitap düşmüş durumdayım saat gecenin 03.25 ve ben aglıyorum nedenine gelince şöyle anlatayım
eşim 3 gündür izinliydi evde beraber güzel vakit geçirdik bugunde arkadaşlarıyla çıkmak istedi tabi dedim ve ben 9 aylık hamileyim beni kayınvaldeme bıraktı ögleden sonra 3 gibi gitti neyse bizde kayınvaldemle kız kardeşine gittik oturduk eve geldik ve ben eşim olmadan asla uyuyamam bide dışarda oldugu için merak ederim o gelsin öyle yatarım anne dedim kayınvaldem bana kıyamayıp oğlunu aradı hadi gel yeter artık bu kız yatmadı seni bekliyor die bu arada saat 1 e geliyor neyse bizimki geldi güler yüzle karşıladım odamıza gittik herkes yattı bide yataga girdimki agzı bira kokuyor içmiş bana söz vermişti asla bidaha agzıma sürmüycem die önceki olaydan dolayı kızdım içmişsin diyorum hayır dio yemin et kızının üztüne diorum nie yemin ediyim içmedim uzatma dedi ama bal gibi yırıl yırıl bira kokuyor sinirlendim gelirken kokoreç yedik o kokmuştur sana dio bide beni enayi yerine koyar gibi içsem sırtımı dönerim sana belli etmem demesi tepemi attırdı çıktım odadan tabi görümcem ve kayınvaldem uyandı anlattım iki gözüm iki çeşme annesinede içmedim ama ortamda içki vardı onun kokusu sinmiştir demiş tabi ben asla inanmadım
kayınvaldem korkuyor tabi hamilesin bişey olcak aglama kurban olurum die kendimi kaybettim ama bebeğim için akılllı olmam gerekiyor yatagımı ayırdım o şimdi görümcemin odasında bense salonda kanepede yatıyorum
ama bitti güven denen sey bende sabahı bekliyorum onun yüzünü görmek istemiyorum herkes uyurken çıkıp kendi evime gitmeyi düşünüyorum