• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime güvenim bir kez daha sarsıldı........

• Konu Sahibi Konu Sahibi dLg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeginiz hayirlisiyla saglikli sihatli gelir insallah
ama lutfen cocugunuzu uzerinden
bu tur kavgalar icin yemin verdirmeyin
cok hasaslastiginiz icin olabilir bu gerginlikler
umarim tekrarlanmaz

kızlar şuan aglamaktan bitap düşmüş durumdayım saat gecenin 03.25 ve ben aglıyorum nedenine gelince şöyle anlatayım
eşim 3 gündür izinliydi evde beraber güzel vakit geçirdik bugunde arkadaşlarıyla çıkmak istedi tabi dedim ve ben 9 aylık hamileyim beni kayınvaldeme bıraktı ögleden sonra 3 gibi gitti neyse bizde kayınvaldemle kız kardeşine gittik oturduk eve geldik ve ben eşim olmadan asla uyuyamam bide dışarda oldugu için merak ederim o gelsin öyle yatarım anne dedim kayınvaldem bana kıyamayıp oğlunu aradı hadi gel yeter artık bu kız yatmadı seni bekliyor die bu arada saat 1 e geliyor neyse bizimki geldi güler yüzle karşıladım odamıza gittik herkes yattı bide yataga girdimki agzı bira kokuyor içmiş bana söz vermişti asla bidaha agzıma sürmüycem die önceki olaydan dolayı kızdım içmişsin diyorum hayır dio yemin et kızının üztüne diorum nie yemin ediyim içmedim uzatma dedi ama bal gibi yırıl yırıl bira kokuyor sinirlendim gelirken kokoreç yedik o kokmuştur sana dio bide beni enayi yerine koyar gibi içsem sırtımı dönerim sana belli etmem demesi tepemi attırdı çıktım odadan tabi görümcem ve kayınvaldem uyandı anlattım iki gözüm iki çeşme annesinede içmedim ama ortamda içki vardı onun kokusu sinmiştir demiş tabi ben asla inanmadım
kayınvaldem korkuyor tabi hamilesin bişey olcak aglama kurban olurum die kendimi kaybettim ama bebeğim için akılllı olmam gerekiyor yatagımı ayırdım o şimdi görümcemin odasında bense salonda kanepede yatıyorum
ama bitti güven denen sey bende sabahı bekliyorum onun yüzünü görmek istemiyorum herkes uyurken çıkıp kendi evime gitmeyi düşünüyorum
canını sıkam arkadşım... sürekli her gun içmiyorsa sorun yapma bence kendını yıpratma ne dersen de bu sigara içki söz vermeyle olacak bişeyy değil bir çok olgunluk gerekiyor bence içmememk için sürekli içenlere sözüm tabiki... ama ayda yılda bır içiyorsa ve sarhoş olmayacak kadarsa görmüyceksin bence...

bence sen hamileliğin etkisiyle çok abartmışsın:39:nevar bunda arkadaşlarıyla takılmış bir kaç kadeh içmiştir öyle yaaprsan temelli kaçar..bilgin olsun

canım sanırım hamileliğinde etkisiyle tepkilerin artmış durumda.Eşin evlendi diye tüm bekar arkadaşlarını bırakamaz değil mi?Kendine evlilerden yeni bir dünya kurmasını kimse bekleyemez.Bence eşinin haftada bir arkadaşlarıyla çıkıp kafa dağıtması çok normal insani bir ihtiyaç.İçki meselesine gelince sen sanırım dini inançtan dolayı kızmışsın.Eğer öyleyse saygı duyarım ama baskı ve küsmeyle bunu engelleyemeyeceğine emin ol.Koskoca adam kendi içinden gelmesi lazım diye düşünüyorum.Eğer inancın gereği değilse bu tepki hiç boşuna canını sıkma derim yılda bir bir bira gerçekten o tatlı canını sıkmaya neden olamaz.Bebişini düşün huzursuz olma boşuna sarıl karnına kucağına alacağın zamanı hayal et ve rahatla.

yanlış anlama ama biraz abarttın gibi geldi, adam alkolik olsa söz verse tamamda 40 yılda birse çok sıkma canını. Benim eşimde çok nadir içerdi hatta bazen eve alır beraber içerdik. sonra bi bıraktı içmeyi, namaza başladık 1,5 yıl filan oldu . Çok nadirse kimseyi üzme bence o da kurtulur ama bu zamanlarınızı böyle geçirmeyin bence. Bende 15+2 haftalık hamileyim.

bence de abartmışsın canım eşin her akşam içse kızsan haklısında ara sıra gidip bir bira içmesinde ne var ki:26:benim eşimde gider içer.keşke hiç içmeseler bende sevmiyorum ama bunu tartışma konusu da yapmıyorum:50:erkeği çok bunaltırsan daha fazlasını da yapabilir canım.hamileymişsin bu kadar sıkıntı yapma kendine bebeğine yazık daha sakin olmanı tavsiye ederim:31:

cnm hamileliğin verdiği bir duygusallık bukadar büyütme..erkek dediğin arada bir fazla olmamak kaydıyla içer tabi dogalarında var..iyi bişey değil tabiki bu ama arada bir olmasında ne var ki...
sen kızıyosun die yalan sölemiştir sana yalana teşvik etme sakın cnm..çok sıkma bunda bişi yok bence..

Bende snir olurum benim istemediğim şeyleri yapmasına
Ama maalesef engel olamıyoruz işte
Ama varya kayınvalidene bayıldım ne anlayışlı tatlı bişey o
Kurban olurum falan seni senden çok düşünüyor vallahi
Benim kayınvalidem bırak kurban olmayı arayıp sormaz çok şanslısın canım valla
Boşverrr takmamaya çalış bebişini düşün desemde senle aynı durumdayım bende takmadan da olmuyor hele ben saatlerce ağlamadan boşaltamıyorum içimdeki öfkeyi :9:

sadece bira içmişse bence büyütmeyin...
bira içki bile sayılmaz bence gazoz gibi bişi ya :) kendi kendini üzdüğüne değmez...
tabi bebişini de...
:49:

eşinin arada bir arkadaşlarıyla buluşup içmesi normal, bu kadar takılma buna, kızdıkça iyice hevese gelecek,
ama hamileliğimin sonlarındayım demişsin, önemli nokta bu bence,
işte buna kızarım, yanında olması gerekir, arkadaşlarıyla gezecek vakit değil şu anda:6:

bu kadar perişan olacak bir durum yok. alışkanlıksa bilemem ama biraz kafa dağıtsın nolacak ki:)

ya ne var ki bi bira içmiş bence gereksiz bir tepki olmuş seninki..eğer alkolik gibi bir durum yoksa arada 1 bira içmiş adamı bunaltma bence..

Back