işte bu yüzden evde oturamam, çalışmalıyım diyorum :) bütün gün evde otur otur eşi bekle sonra eş işten yorgun argın gelsede sen işlgi göstermek yerine ilgi beklemeye başlıyorsun çünkü gün içersinde yalnızsındır ve haliyle akşamının daha hareketli geçmesini bekliyorsun ki bu çok normal. Ama eşinin açısından düşünürsen, sabah erken saatte kalkıp kar kış demeden işe gidiyor bin türlü adamla iş yapıyor yoruluyor hep koltuk üstünde oturarak akşamı ediyor. akşam geldiğinde uzanmak isteyecektir. sakinlik bir dinginlik bekleyecektir.
o kadar yorgunluğun yolun üstüne gelp hadi dışarı çıkalım eğlenelim demesini bekleyemeyiz. veya gece yarılarına kadar seninle oturup tv izlemesini muhabbetetmesini. çünkü senin erken kalkman gerekmiyor ama eşinin kalkması gerek ne kadar geç yatarsa ertesi gün o kdar uykusuz ve yorucu geçecektr. gerçekten zor b durum. ikinizinde beklentiler aslında gerçekten çok normal doğal. bir orta yol bulmanız gerek ama nasıl..
1 hafta eşine fırsat ver kavga tartışma çıkarma onun yanında olduğunu belli et hafta sonu dışarı çıkmıyorsa sende çıkmaevde yapacak bişeyler arayın. örneğin pazar günü öğlene kadar uyumasına izin ver sende geceliğini giy sabah ve o uyandığında onu bir süprizle karşıla :) hatta deki bugün evden hiç çıkmayalım . eminim eşinin hoşuna gidecektir bu. sonrasında güzel bir kahvaltı hazırlar yersiniz sonra biraz miskinlik yapr sonra uyursunbuz. tamamen bir uyuşukluk günü olsun yani ama geceliğin ve seksilik hep ön planda olsun :))
sadece senin değil eşinin hayatıda zorunlu bir monotonluğa girmiş durumda kavga gürültü çıkarmadan tatlı dille bazen cinsellikle sen hareket katmaya çalışmalısın. hergün eve geldiğinde aynı kadını görmesin. düğüne gider gibi giyin bazen ne bilim işte uygula buna benzer şeyler bakalım işe yarayacak mı
bir mesajımda demiştim. eşimi daha iyi anlayabilmek için kendimi ev işlerine veriyorum. bilerek kendimi yoruyorum ki ben de yorgun olunca ondan bir beklentim olmasın. yoksa hep bekle bekle nereye kadar çalışınca da aynı oluyor.
bakalım dediğin gibi canım bir hafta sesimi çıkarmayacağım. anlayışlı sabırlı olmaya çalışacağım. :)
pazar günleri zaten öğlene kadar uyuruz. sonra kahvaltı yaparız. bir bakmışız gün bitmiş. hava da erken kararıyor zaten.
dediklerini uygulamaya çalışacağım canım. yeni ciciler almanın vakti geldi sanırım :)