- Konu Sahibi delidolu04
-
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verinn artık bunaldım eşimle 6, 5 aylık evliyiz kendisi çok aşırı kıskanç herşeye birşey söylüyor evdeki işlerime karışıyor kapı dışarı çıkarmıyor ailem bi alt sokağımda oturuyor oraya bile haftada bi kere gnderiyo kimseyle görüşüp konuşmamı istemiyo bütün gün evdeyim çok sıkılıyorum dışarı çıkmak için izinli gününü bekliyorumevlendiğimizdn beri hep didişiyoruz çok inatçıdır kndisi çok tutucu off Allahımm evlendiğime cok pişmanım hep laf sokarak konuşuyo resmen kendini bişey zannediyo soğumaya başladım ondan o ise tam gaz sıkmaya bunaltmaya devam
aynen beni anlatmisin (disari cikma konusunda) :)
benim esimde asiri kiskanc hala da öyle fakat zamanla degisiyorlar hem siz daha yeni evlisiniz 6 ay neki :)
ben camdan bile disari bakamiyordum o derece :))) ufak tefek tartismalar oluyordu ne hikmetse cocuk oldukdan sonra kendisi bana basladi al cocugu biraz cik hava al dolas demeye...
yani benim tavsiyem sabret ama herseye de susma, susma derkende bagirma :) tatli dil yilani deliginden cikarir...
ALLAHcc yar ve yardimcin olsun canim...
Iyi de nasil izin vermiyor? Neden birinden izin aliyorsunuz ya da ben mi cok dikkafaliyim. Sanane de cik sanki napabilecek bu yuzden bosayamayacagina gore susar kabullenir ya da iki bagirir anlar seni zapt edemeyecegini neyin korkusu bu bilmem ki ana babaniz cikma dese isyan edersiniz es olunca "ay cok kiskanc bini siviyooo"
Ne biliyim canım ya evlenince öyle olmuyor işte ne sevgililik ne nişanlılık gibi değil yaaa çokkk zorrr
Zamanla düzeliyor canım evde bi uğraşı bul sıkma canını. Bende zor şeyler yaşadım ama biraz normalleşti. Etradımdakiler çocuğun olsun düzelir diyolar. Zor şeyler... Sabır biraz kocanı seviyorsan.
ben olsam buna o kadar güvenmem. değişebilirde değişmezde. bu eşinin yapısıyla alakalı.İçimi ne kadar rahatlattınız bilemezsiniz bende sabredicem ne yapayım bırakıp gitmek istemiyorum seviyorum
Önerileriniz benimle çok teşekkür ederim bu tatlı dilliliğiniz için herşey gönlünüzce olsun
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verinn artık bunaldım eşimle 6, 5 aylık evliyiz kendisi çok aşırı kıskanç herşeye birşey söylüyor evdeki işlerime karışıyor kapı dışarı çıkarmıyor ailem bi alt sokağımda oturuyor oraya bile haftada bi kere gnderiyo kimseyle görüşüp konuşmamı istemiyo bütün gün evdeyim çok sıkılıyorum dışarı çıkmak için izinli gününü bekliyorumevlendiğimizdn beri hep didişiyoruz çok inatçıdır kndisi çok tutucu off Allahımm evlendiğime cok pişmanım hep laf sokarak konuşuyo resmen kendini bişey zannediyo soğumaya başladım ondan o ise tam gaz sıkmaya bunaltmaya devam
:S evlenmeden öncede böyle miydi?
hoooşştttt anneme gitcemde göndermicek
izin isteyen kim
arar haber veririm ben anneme gidiyorum
desene o kocana ben senin kölenmiyim diye
aman diyim bebek falan yapma da bu arada[/QUOTE
Herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?