Eşim aşırı kıskanç

Haklısınız valla ne diyebilirim ki bben sözümü geçiremiyorum eşime Adam beni tınlamıyo bile ya bir yere gitmek istediğimde otur evinde diyor ıısrar ettiğimde sus aşkım sadece bunu diyor

işiniz zor gerçekten ..
Ev hapsi resmenn ..
O da bi yere gitmesin o zmn ..

Haklısınız valla ne diyebilirim ki bben sözümü geçiremiyorum eşime Adam beni tınlamıyo bile ya bir yere gitmek istediğimde otur evinde diyor ıısrar ettiğimde sus aşkım sadece bunu diyor

işiniz zor gerçekten ..
Ev hapsi resmenn ..
O da bi yere gitmesin o zmn ..

O da gitmiyor gitme dediğimde o konuda üstüne yok ne var ki gitmem diyor ama canı sıkıldımı hadi dışarı cıkalım diyor bnde hemen fikrinden caymasın diye odaya fırlayıp giyiniyorm çıkıp gidiyoruz yani gezmek için adamın keyfini bekliyorum çok tuaf her eşim var ya eve misafir gelmesinden bile rahatsız oluyo :18: yani böyle olabileceğini bilseydim asla evlenmezdim bekarken sultandım valla ama tahtımdan indirildim

Rabbim yar ve yardımcınız olsun,inşallahh düzelir ..
Bol bol dua edinnn canımmm ..

Sizi uyarmışlar, hiç düşünmeden evlenmişsiniz. Sürpriz olmamış, bile isteye kabul edip evlenmişsiniz. Eee o zaman kendi düşen ağlamaz diyeceğim.

Bu kişi düzelmez. Aynı böyle kalır, hani konuşup ikna etme gibi bir niyetiniz varsa, boşa enerjinizi harcamayın. Katlanamıyorsanız boşanacaksınız böylelerinden. Artık iş bulur çalışır mısınız, bir yere mi sığınırsınız kendiniz düşünün.

dediklerinizi yapmadım değil ama adam ben böyleyim diyor.s ben 22 yaşındayım eşim 25 yaşında kendisi biraz eski kafa

Resmen kendimi gördüm. Aynı anlattıgın gibiydi eşim. Ben de öncesinde çok özgür, gittiği yerlere pek karısılmayan, her gittiği yeri babasına rahatça haber veren, "baba biz arkdaşlarla şu cafedeyiz, 12 gibi gelirim. Bi dk geçirmem" demesi yeterli olan bi kızdım.

Evlenince meye uğradığımı şaşırdım. Anneme bile tek gidemezdim, ki benim annem de yakınımda oturuyo.

Sabredemiyorum derdim hep, pişman da oldum, soğudum da zaman zaman.

herkes "beni eşim camdan baktırmıyodu, zamanla geçiyo" diyodu. Geçmez gibi geliyodu. Bu adam dediğim dedik, düzelmez diyodum hep.

He ne oldu, eskisi gibi özgür müyüm? Hayır. Asla. Evli bi bayan istese de o kadar özgür olamaz. Ama ben çok ezdirmedim kendimi, herşeye tamam demedim. O zamanla yumuşadı. Kibar konuşmaya, espriyle yaklaşmaya çalıştım. Daha 10 aylık evliyim ve baya düzelme var.

Sadece sabret. Rica et. Kibar ol. Huyuna git.

malesef ki her zaman kadında bitiyo olay. Benim evlilikten çıkardığım ana fikir budur.

Hep böyle gitmeyecek. Değişecek. Bi süre sonra senle uğraşacak gücü kalmayacak

6,5 yıldır böyle mi
Ben olsam daha ilk kısıtlamasın da kalkar giderdim, sorun mu çıkaıryo ben ilkokul çocuğu değilim senin emirlerine boyun eğemem der yolu gösterirdim
Ne demek anneme gitmeme izin vermiyo daha düne kadar sen yoktun onlar vardı yahu azıcık mantık..

kendinle zorun mu var peki ?
6.5 ayda bu kadar bıkmışlık oluşmuş
ne kadar daha sabredeceksin
hangi devirde yaşıyor sizin haneniz
?
çocuk filan kesinlikle düşünme
ve son bir kez konuş
olmayacak gibiyse
böyle yuva yürümez

Hayır bu ay tam 7 ay oldu bende bu yüzden yol yakınken buraya konu açtım sizlerden akıl almak istedim hani evliliğimi ona göre yönlendireyim de bişeyleri yoluna koyayım diye terk etmek çözüm değil ki canım eşimin ailesi beni severler bendw oları severim aile sıcaklığını onlarda hissettim ne bileyim böyle bi aileyi bırakmak istemem eşimide yola getireyim çok iyi olucam o zaman ne bileyim bi umut işte benimkide

İçimi ne kadar rahatlattınız bilemezsiniz bende sabredicem ne yapayım bırakıp gitmek istemiyorum seviyorum
Önerileriniz benimle çok teşekkür ederim bu tatlı dilliliğiniz için herşey gönlünüzce olsun

Hemen hop diye ayrılma zaten, sadece bu kadar taviz verme. İlk önce dışarı çıkmanı gerektirecek bir uğraş bul, kurs , eğitim, iş olur. Kendimi geliştirmek istiyorum falan diye mutlaka bişeye başla. Bir süre sonra kabullenmek zorunda. Hem dışarı çıkarsan kafan dağılır, akşamları da sürekli ilgisine ihtiyaç duymazsın. Bu da hoşuna gidecektir.

.

Hmm doğru söylüyorsunuz. Bi ara ehliyet kursuna gitmek istediğimi söyledim ağzımın payını aldım. dikiş nakış kursuna gitmeyi deneyeceğim sağ olun

Hmm doğru söylüyorsunuz. Bi ara ehliyet kursuna gitmek istediğimi söyledim ağzımın payını aldım. dikiş nakış kursuna gitmeyi deneyeceğim sağ olun

Canım ne yapabilir ? Bağırıp çağırıp seni mi sindiriyor? Korkup geri adım atma bence, gerekirse ondan vazgeçebileceğini hissetmeli. Hiç kaybetme korkusu olmayan insanda , vicdan da yoksa her dayatmayı yapar böyle.

.

Ne demek ağzımın payını aldım. İstediğinin arkasında kararlı dursana arkadaşım. Sen bu kadar taviz verirsen adam da seni herşeye heveslenip vazgeçen biri olarak görür tabi. Herşeye tamam diyen karım var der ilgi de görmezsin böyle.
Kadının tek hakkı dikiş, nakış mı? Ehliyet de alabilirsin, yabanci dil de öğrenebilirsin. Kendini geliştirmenin sınırı mı var?
Spora da gidebilirsin diyeceğim ama senin için çok ütopik olur herhalde. Halbuki bayan bölümü olan spor salonları var.
Biraz kararlı ol. Evde hayat geçmez depresyona girersin.

Açıktan lise ve üniversite bitirme imkanınız varsa okuyun derim. Sadece kendinize güvenebilirsiniz. Sonra da bir iş bulup kimseye muhtaç olmadan yaşarsınız. Zor mu? Evet zor. Değer mi? Bence her şeye değer. Bu hayat böyle geçmez gençliğinize yazık.

muhtemelen nisanli/sevgili iken kiskancti yine ve sizin bu kiskanclik hosunuza gidiyordu
hicbir erkek hicbir ervlilik insanin özgürlügünden önemli degildir
özgürlügünüzü kaybetmeden yapacaksiniz evliligi yoksa hayat zindan olur

bunun kıskançlıkla alakası yok canım bende hemen hemen senin gibiyim kıskanç adam sevendir sana laf sokuyor bu eşinin aile bağlarıda kopuktur kesin birine gitmiceksin biride sana gelmiyecek ama ben bunların üstesinden geldim baştan direttim şimdi fazla karışamıyor biraz felsefe yap benönceden eşime anneme gidicem derdim göndermezdi bende ölürse mezarına gideyim mi izin verirmisin derdim sizden biriniz ölse kimseye haber vermem derdim bendeki bu psikoloji onu etkilemişki şimdi karışmıyor normal değil ama iyi ki demişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…