- 15 Mayıs 2014
- 32
- 7
- 36
- 32
- Konu Sahibi delidolu04
-
Ben hemen hemen hergün annemlerdeyim bana hiçbişey de demiyor eşim diyemezde.. Ben nasılki o ailesine ne zaman gitmek isterse gitsin diyorsam o da bana saygı duymak zorunda. Ben hiç katlanamam bu tip erkeklere Allah yardımcınız olsun..Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verinn artık bunaldım eşimle 6, 5 aylık evliyiz kendisi çok aşırı kıskanç herşeye birşey söylüyor evdeki işlerime karışıyor kapı dışarı çıkarmıyor ailem bi alt sokağımda oturuyor oraya bile haftada bi kere gnderiyo kimseyle görüşüp konuşmamı istemiyo bütün gün evdeyim çok sıkılıyorum dışarı çıkmak için izinli gününü bekliyorumevlendiğimizdn beri hep didişiyoruz çok inatçıdır kndisi çok tutucu off Allahımm evlendiğime cok pişmanım hep laf sokarak konuşuyo resmen kendini bişey zannediyo soğumaya başladım ondan o ise tam gaz sıkmaya bunaltmaya devam
dediklerinizi yapmadım değil ama adam ben böyleyim diyor.s ben 22 yaşındayım eşim 25 yaşında kendisi biraz eski kafa
Nedense konunun gercekligine pek inanmadim.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Nişanlandığımızda ailem bunun kıskanç olduğunu anladıklarında daha bi haftalik nişanlıydık yüzüğü at dediler bununla yapamazsın eve kapatır ssni dediler ama ben seviyorum ayrılamam zamnla düzelir diye evlendim ama maalesef. S hem bütün gün evde hapisim hemde eve geldiğinde ilgilenmiyor tv izliyor hep ve telefonda oyun oynuyor bu durumu açıkça dile getiriyorm şikayetimi söylüyorum ama napim başka diyo. Ona gore ilgi ihtiyaçlarımı karşılamaktan ibaret sen benim sevgi ilgi ihtiyacımıda karşılasana be adam. Çok kötü durumdayım bugün yine tartıştık çıktım evden gittim arkadaşıma ne aradı ne sordu ayrılsam nereye gideceğim ailem dediğim bi abim bi yengm var anne baba ayrı babamın zaten umrunda değilim Allahım ne yapacağım artık ölümü bile düşünmeye başladım ne gidecek yerim var ne de sahip çıkacak bi kimsem....
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Nişanlandığımızda ailem bunun kıskanç olduğunu anladıklarında daha bi haftalik nişanlıydık yüzüğü at dediler bununla yapamazsın eve kapatır ssni dediler ama ben seviyorum ayrılamam zamnla düzelir diye evlendim ama maalesef. S hem bütün gün evde hapisim hemde eve geldiğinde ilgilenmiyor tv izliyor hep ve telefonda oyun oynuyor bu durumu açıkça dile getiriyorm şikayetimi söylüyorum ama napim başka diyo. Ona gore ilgi ihtiyaçlarımı karşılamaktan ibaret sen benim sevgi ilgi ihtiyacımıda karşılasana be adam. Çok kötü durumdayım bugün yine tartıştık çıktım evden gittim arkadaşıma ne aradı ne sordu ayrılsam nereye gideceğim ailem dediğim bi abim bi yengm var anne baba ayrı babamın zaten umrunda değilim Allahım ne yapacağım artık ölümü bile düşünmeye başladım ne gidecek yerim var ne de sahip çıkacak bi kimsem....
Kavga edince çıkıp gitmene nasıl izin vermiş ilginç :26: annesine yollamayan adam arkadaşa yollamis
Sizde onu umursamayın oyun oynayın hep tv izleyin işten gelince gelmemiş gibi davranın dayak filan var mı ? Sadece kıskanç mı size güvenmıyor olabilir mi ? Bi güven sorunu varsa erkek bu kadar kısıtlar. Ya da sizde onu kısıtlayın ailesine beraber gitmeyin işe giderken bile söylenin. Yada yeni evli olmanın heyecanını tekrar hissettirin
okul ve mesleki durumunuz nedir ?
Nedense konunun gercekligine pek inanmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?