• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aşırı kıskanç

delidolu04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
32
7
36
32
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verinn artık bunaldım eşimle 6, 5 aylık evliyiz kendisi çok aşırı kıskanç herşeye birşey söylüyor evdeki işlerime karışıyor kapı dışarı çıkarmıyor ailem bi alt sokağımda oturuyor oraya bile haftada bi kere gnderiyo kimseyle görüşüp konuşmamı istemiyo bütün gün evdeyim çok sıkılıyorum dışarı çıkmak için izinli gününü bekliyorum :( evlendiğimizdn beri hep didişiyoruz çok inatçıdır kndisi çok tutucu off Allahımm evlendiğime cok pişmanım hep laf sokarak konuşuyo resmen kendini bişey zannediyo soğumaya başladım ondan o ise tam gaz sıkmaya bunaltmaya devam

Öncelikle konunuza uygun bi başlık koyarsanız daha açıklayıcı olur.
Kıskanç bir erkeğe tahammül edemem, hele anneme babama göndermicek kadar kıskanç olan birine hiç...
Bence sen de kendinden biraz ödün vermişsin o bunları yaparken. Her yasağına tamam demek çözüm değil maalesef ve görünüşe göre seni iyice himayesi altına almış.

kaç yaşındasın eşin kaç yaşında ve evlenmeden önce aşırı serbest anlayışlı hoş görülü güleryüzlü idi de sonradanmı deişti

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verinn artık bunaldım eşimle 6, 5 aylık evliyiz kendisi çok aşırı kıskanç herşeye birşey söylüyor evdeki işlerime karışıyor kapı dışarı çıkarmıyor ailem bi alt sokağımda oturuyor oraya bile haftada bi kere gnderiyo kimseyle görüşüp konuşmamı istemiyo bütün gün evdeyim çok sıkılıyorum dışarı çıkmak için izinli gününü bekliyorum :( evlendiğimizdn beri hep didişiyoruz çok inatçıdır kndisi çok tutucu off Allahımm evlendiğime cok pişmanım hep laf sokarak konuşuyo resmen kendini bişey zannediyo soğumaya başladım ondan o ise tam gaz sıkmaya bunaltmaya devam
Ben hemen hemen hergün annemlerdeyim bana hiçbişey de demiyor eşim diyemezde.. Ben nasılki o ailesine ne zaman gitmek isterse gitsin diyorsam o da bana saygı duymak zorunda. Ben hiç katlanamam bu tip erkeklere Allah yardımcınız olsun..

Biraz ayar ver sende.
Ne demek dibinde oturan annene gitmemek.
Kiskanc erkek bas belasi valla.:50:
Ne yap biliyor musun ?
Biraz üzgün takil somurt dalgin dur.
Elbet sorar ne oldu diye anlatma.
Birşey yok de ama kotu dur.
Sonra da çok sikiyorsun beni dayanamiyorum diye ver gazi.

dediklerinizi yapmadım değil ama adam ben böyleyim diyor.s ben 22 yaşındayım eşim 25 yaşında kendisi biraz eski kafa

Kayinvalidenle vs konus esine biraz akil versinler, olmazsa da kendi ailenle konus. Boyle omur gecmez

dediklerinizi yapmadım değil ama adam ben böyleyim diyor.s ben 22 yaşındayım eşim 25 yaşında kendisi biraz eski kafa

Yolun çok başındasın.assssla düzelmez sakın yanlış anlama ama çok zor.Yaşadıkların konuşarak ailelerin konuşmasıyla çözülecek bir şey değil çünkü karakter yapısı bu unutma kararı senin vermen gerek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ailene söyle sen kendini savunamıyorsun anlaşılan birilerinin senin arkanda durduğunu görmesi gerek bence bu insana, aklı başında birinin gerçekleri göstermesi ağzının payını vermesi. ne demek ailenin yanına göndermemesi, ne demek sadece onun izin günleri dışarı çıkarması. sen köle misin o gitsin rtam görsün çalışsın sen kukuman kuşu gibi evde bekle arkadaşsız anasız babasız duvar dibi bekle.kendine bunu layık görüyorsan susup otur görmüyorsan gerektiği gibi davran.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Nişanlandığımızda ailem bunun kıskanç olduğunu anladıklarında daha bi haftalik nişanlıydık yüzüğü at dediler bununla yapamazsın eve kapatır ssni dediler ama ben seviyorum ayrılamam zamnla düzelir diye evlendim ama maalesef. S hem bütün gün evde hapisim hemde eve geldiğinde ilgilenmiyor tv izliyor hep ve telefonda oyun oynuyor bu durumu açıkça dile getiriyorm şikayetimi söylüyorum ama napim başka diyo. Ona gore ilgi ihtiyaçlarımı karşılamaktan ibaret sen benim sevgi ilgi ihtiyacımıda karşılasana be adam. Çok kötü durumdayım bugün yine tartıştık çıktım evden gittim arkadaşıma ne aradı ne sordu ayrılsam nereye gideceğim ailem dediğim bi abim bi yengm var anne baba ayrı babamın zaten umrunda değilim Allahım ne yapacağım artık ölümü bile düşünmeye başladım ne gidecek yerim var ne de sahip çıkacak bi kimsem....

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Nişanlandığımızda ailem bunun kıskanç olduğunu anladıklarında daha bi haftalik nişanlıydık yüzüğü at dediler bununla yapamazsın eve kapatır ssni dediler ama ben seviyorum ayrılamam zamnla düzelir diye evlendim ama maalesef. S hem bütün gün evde hapisim hemde eve geldiğinde ilgilenmiyor tv izliyor hep ve telefonda oyun oynuyor bu durumu açıkça dile getiriyorm şikayetimi söylüyorum ama napim başka diyo. Ona gore ilgi ihtiyaçlarımı karşılamaktan ibaret sen benim sevgi ilgi ihtiyacımıda karşılasana be adam. Çok kötü durumdayım bugün yine tartıştık çıktım evden gittim arkadaşıma ne aradı ne sordu ayrılsam nereye gideceğim ailem dediğim bi abim bi yengm var anne baba ayrı babamın zaten umrunda değilim Allahım ne yapacağım artık ölümü bile düşünmeye başladım ne gidecek yerim var ne de sahip çıkacak bi kimsem....

Sizde onu umursamayın oyun oynayın hep tv izleyin işten gelince gelmemiş gibi davranın dayak filan var mı ? Sadece kıskanç mı size güvenmıyor olabilir mi ? Bi güven sorunu varsa erkek bu kadar kısıtlar. Ya da sizde onu kısıtlayın ailesine beraber gitmeyin işe giderken bile söylenin. Yada yeni evli olmanın heyecanını tekrar hissettirin :34:

Kavga edince çıkıp gitmene nasıl izin vermiş ilginç :26: annesine yollamayan adam arkadaşa yollamis :17:

Kavga edince çıkıp gitmene nasıl izin vermiş ilginç :26: annesine yollamayan adam arkadaşa yollamis :17:

Tartıştığımızda kapıyı çarpıp cıktım bişey demeden arkadaşıma gittiğimden haberi yok öğleden snra saat 3'te işe gidiyor o gidene kadar dönmemiştm eve.

kıskançlık aşırı ise güven sorununuz mu var ? :ssz:
oturun konuşun,sen her yere gidebilirsin,bende ! :51:
koskoca insanlarız,çocuk değiliz ki .. :19:
x yere gidebilirmiyim değil , x e gidiyorum demeyi öğrenin ..:34:
tabi nasıl başlarsa öyle gider .. ne diyon sen derse şaşırma ..
:51:

Sizde onu umursamayın oyun oynayın hep tv izleyin işten gelince gelmemiş gibi davranın dayak filan var mı ? Sadece kıskanç mı size güvenmıyor olabilir mi ? Bi güven sorunu varsa erkek bu kadar kısıtlar. Ya da sizde onu kısıtlayın ailesine beraber gitmeyin işe giderken bile söylenin. Yada yeni evli olmanın heyecanını tekrar hissettirin :34:

Allaha Şükür dayakçı kocalardan değil benim eşim sadece heeşeydsn kısıtlıyor her dediğimi yapar bi dediğimi iki etmez çok iyi bir insandır ailesi memlekette telefonda knşuyoruz sadece gidip gelme yok. Eşim bana bu evden çıkmıcan diyor bu kadar basit diyor güven meselesine gelince güvenmesem evlenmezdim seninle diyor konuyu kapatıyor dışardan peşime biri takılırmış laf atarlarmış yanımda o var ken bile içime düşçek gibi bakıyolarmış bu durumda tek nasıl çıkabilirmişim diyorum benimi yicekler sanki diye ben yüz vermedikten snra.. severek evlendik iki yıllık flörtün sonunda yaaa artık sevgisinden şüphe ediyorum seven adam eşine böyle yapar mı sizcee yengem zamanla kıskançlığı bırakır diyor sabret diyor :14:

Nedense konunun gercekligine pek inanmadim.

İnanıp inanmamak size kalmış bir şey saygı duyarım. İnanın sadece bu konuyu açmak için üye oldum haftalar öncesinde açmıştım bu konuyu ama yanlış yere açmışım arkadaşlardan biri uyardı bir derdim var bölümüne açın diye bende öyle yaptım yardımcı olan arkadaşların önerilerini dikkate alıyorum hepsinden Allah razı olsun.

Back