Sizinle evdeki ilişkisi nasıl peki ? Biraz garip soru ama cinsel olarak aranız nasıl ? Yani muhakkak altta bir neden olmalı.Bir erkek sürekli tek başına çıkıyorsa,hatta kendi ailesine bile tek gidiyorsa tabi ki çok garip bir durum bu...Ailesinden kaynaklı olabilir mi ? Çünkü tatile kesinlikle planlı gitmişler belli bu.EE ailesi nasıl buna razı oldu ??? Ailesinde de var bir durum haberin olsun...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim artık beni istemiyor ne yapmalıyım
- Konu Sahibi lale1990
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cinsel hayatmız gayet iyi hiç bi problem yok açıkçası ben defalarca bu knuyu sordum beni kendine mi yakıştırmıyorsun diye ama yok öle bir şey dedi ya işte benimde takıldığım şey bu sorgulamak sorguluyorum ama yok bişi vs vs deyip geçiştiryor ben ne yapacağımı bilmiyorum atıkSizin ki evlilikten çıkmış, nikahlı bakıcılığa dönmüş, ev temiz, yemekler tamam, çocukta bakılıyor... Gezmese de olur. Ne güzel iş çok özür dilerim ama cinsel hayatınız nasıl?
Ciddi ciddi konuşulması gereken bir durum bu alıp karşısına bir sorunu mu var, bir derdi mi var, sizi mi beğenmiyor, yakıştıramıyor mu yoksa başka bir düşüncesi mi var mutlaka sorgulamak lazım.
ailesi bana karşı çok iyi bi problemimizde yok ama onlarada ne dedi ne söledi dün bilmiyorum onlarda arayıp sormadı neden gelmedin falan diy
valla tatlim ne dıyım tum yolları sen tıkıyorsun zaten....
esinle aranda ne gectı durup dururkenmi basladı...
belki kapris filan hoslanmadigi biseyler yapıyorsun birlikte cikinca onlardan sıkılmıs olabilirmi..[/QUOTE]
ya o zaman insan açıkça söyle degilmi sen böle böle yaptın bende o yüzden uzaklaşıyorum senden diye yolları ben tıkamıyorum işte benimde takıldığım şey bu belli başlı bi problem yokken eşim neden böle yapıyor benim gördüğüm ve onunda dile getirmediği kadarıyla bi problemimiz yoksa neden böle işte nedennn
sağol canım iyi dileklerin için bilemiyorum ki canım böle davranmasının sebebi yaş faktörümü başka birimi var yada ailesimi ama benim gördüğüm kadarıyla ailesinde pek bişey yok bna karşı ama onlarda haksız dün beni eşim götürmediyse onlar arayıp beni çağırabilirlerdi ama yapmadılar neden bilemiyorum ya derdi neyse açık açık konuşsa bende hata varsa kendimi düzeltiirim ne bilim böle 1 yıldır bişey konuşmuyor sölemiyo ama biz evlenirken sonuçta yaş faktörünün farkındaydı şimdi neden problem yaratacak ki acaba kendini benim yanımda yaşlı falanmı hissediyor bilemi,yorum kiiiaynı şekilde kuzenim vardı yanında kızı gibi duruyodu sonra faktör aile çıktı o önce takip etti izledi arayı sıcak tuttu hamileydi bebek doğduğundakaynanası sadece emizirmeden emzirmeye göndermeye çalıştı bebeği bizim kız işte o zaman kendi ailesinin ve bi uzmanın yardımıyla dur dedi şimdi çok mutlu evi ayrı hatta şehir bile ayrı kızıyla kocasıyla allahım bozmasın moralin bozulmasın sakın halledilmeyecek bişey değil bence milletinn dediğinden etkileniyo seni kardeşi gibi yakıştırmışlarya ondan olabilir
ama daha kuvvetli bi seçenek ailesiyle alakalı hiçmi demiyo kaynanan oğlum sen ne tek çıkıp geliyon karın nerde diye aile büyük faktör
bi uzmandan yardım almalı alo 183 galiba arıyosun seni dinliyo uzmanlar yönlendiriyolar ki eşin bunu istemeyecek sen ara yardım al inan işe yarıyor
birde sende gitsen ben burdayım dediğinde mesela annemdeyim felan dese yada parka gittiğinde düş peşine.
mesela annesigilde nasıllar gizli gizli konuşmalar varmı yada garip davrandıklarını farkedersin bi yerde kocanda çıkış kapısı kalmadığında oturacak senle konuşmaya çokta sıkboğaz etme addamı kaçmasın senden anladın sen dozajı ayarla bide bebiş geliyo bakalım nasıl olacak takipte kal peşinde dolaşacaklarmı yoksa sadece bebeklemi ilgilenecekler izle takipte kal arayı iyi tut zamanı gelincede müdahale et allah yar ve yardımcın olsun vaktin olursa gelişmelerden haberdar et
olabilir erkek sonuçta ne yapmaz benim eşim diyenlerin eşleri aldatıyo bişey diyemem ama benim gözlemelediğimde bişey çıkmadı baya profesyonel yapıyor o zaman işiniçok araştırdım 4 5 ay takibe aldım işyerinden çevresinten telefon bilgisayardan hiç bi belirti hiç birşey yok bilemiyorum ilk olarak aklıma bu gelmişti benimde ama birşey çıkmadı telefon faturası kredi kartı ekstreside evek geliyor onlara kadar araştırdım ama birşey yok[/QU
bunlar senin gördüğün somutlar ya başka bir hat senin bilmediğin yada başka bir teli varsa işşyerinde yada dışarda konuştuğu arabada yada ofiste bıraktığı olabilir mi.
ben lise okudum halada dışardan üniversite sınavlarına falan girmeye çalışıyorum halaokumaktayım bende çok sosyal bi insanım eşim gibi yaş konusunda haklısın biz severek evlendik onun için ikimizinde pek aklı yaş meselesine takılmadı bugün tekar konuşucam inşallah bu defa anlatır derdi neyseEvlenmeden önce herşey iyi hoş güzelde evlendikten sonra işler değişiyor.
Eşim sosyal okumuş demişsin sen ne mezunusun?Ayrıca sen sosyal misin? Bence enbüyük sorun burda başlıyor.
Ve ikincisi yaş.Sen hem çok erken evlenmişsin hemde kendinden 15 yaş büyük biriyle.Yanlış anlama amacım seni kınamak değil böyle bişey yapamamda ama ilerisini hiç düşünmedin mi? sen 30 olunca o 45 olacak 40 olunca 55 böyle gidecek bu hayat boyu bu hep sorun olacak. Sizin kendi içinizde olmasa bile insanların bakışı söyledikleri rahatsız edecek.
Heryere birlikte gidemezsiniz heryere seni götüremez ozaman eşi dğeil çantası olursun ama bukadarda yalnız gidilmez buseferde eşi değil evdeki hizmetçisi oluyosun.
29 ekimde eşinin kızını alıp annesine yemeğe gitmesinden seni götürmemesi çağırmamasını değil senden habersiz gitmesine kızdım. Sonuçta sende evde yemek yapmışsın arayıp sorması lazımdı. Oturun düzgünce konuşun ben bu durumdan rahatsızım de anlat derdini.
haklısın canım erkek milleti sonuçta yaparmı yapar kesinlikle yapmaz diyemem ama beni araştırdığımda bir şey çıkmadı çok profesyonelce yapıyor yapıyorsadayani kesinlikle sana katılıyorum emin ol saklamak isterse saklar sende asla öğrenemessin istediğin kadar tlfn face net karıştır. sakın yapmaz asla falan da deme bence
yaparmı yapar asla yapmaz diyemem demekki çok iyi yapıyo işini öle bişey varsabenim exte beni yakalıyamazsın bak faturalarıma telime ekstreme diyordu bakıyorum bişey yok şüphelendirecek ama adamın başka hattı varmış türkcelden öğrendim online dan
evet var ailesindede bi sorun akşam mesela eşim götürmediyse beni onlar arayıp çeğırabilirlerdi ama yapmadılar tatil işi zaten planlı ben bu tesadüfe pek inanmıyorumSizinle evdeki ilişkisi nasıl peki ? Biraz garip soru ama cinsel olarak aranız nasıl ? Yani muhakkak altta bir neden olmalı.Bir erkek sürekli tek başına çıkıyorsa,hatta kendi ailesine bile tek gidiyorsa tabi ki çok garip bir durum bu...Ailesinden kaynaklı olabilir mi ? Çünkü tatile kesinlikle planlı gitmişler belli bu.EE ailesi nasıl buna razı oldu ??? Ailesinde de var bir durum haberin olsun...
- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
ahh canım kaç defa ciddi ciddi konuştum bir bilsen ama yanlış düşünüyorsun ortada bişey yok vs vs deyip geçiştiriyor sürekliicanım olurmu hiç öyle şey sensin onun ailesi planlarına seni dahil etmesi gerekiyor böyle şeye tahamül edilirmi hiç bence çok ciddi bir durum al karşına ciddi ciddi konuş derim
Evlilikten mi sıkıldı acaba?
Çok zor durumun halbuki ne güzel bir kızın bir oğlun olacak tutun ellerinden ailecek gidin yiyin için gezin tozun.
İnsan hayatta daha ne ister ki eşin ve evlatların yanında.
Ya bu erkekleri anlamıyorum...
ya canım o zaman desinki lale ben evlilikten sıkıldım bana biraz zaman ver sonuçta ikimizde sosyal insanlarız bende onu anlar biraz zaman veririm ama yok sen buyutuyorsun yanlış düşünüyorsun öle denk geldi vs vs deyip duruyor benı sıkan ve sizlere danışmak istediğimde bu zaten neden derdini paylaşmıyor peki ben bu durumda ne yapmalıyım defalarca konuşmayı denedim ama ser verip sır vermiyorr
- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.504
- 198
Evlilikten mi sıkıldı acaba?
Çok zor durumun halbuki ne güzel bir kızın bir oğlun olacak tutun ellerinden ailecek gidin yiyin için gezin tozun.
İnsan hayatta daha ne ister ki eşin ve evlatların yanında.
Ya bu erkekleri anlamıyorum...
tanistigi biri olabilirmi yeni?kafasini karistiracak biri..kusura bakma ama aklima ilk bu geldi.ikinci olarakta bazen hamilelik donemlerinde eslerin karilarindan uzaklastiklarini okumustum herkes icn gecerli degildir ama psikolojik olarak bu da mumkundur
tanistigi biri olabilirmi yeni?kafasini karistiracak biri..kusura bakma ama aklima ilk bu geldi.ikinci olarakta bazen hamilelik donemlerinde eslerin karilarindan uzaklastiklarini okumustum herkes icn gecerli degildir ama psikolojik olarak bu da mumkundur
benimde aklıma geldi bu ama bıraz araştırdım bişey çıkmadı olabilir belki yeni bişeyse henüz ben anlamadım benim bırde kızım var ve onun hamileliğinde hiç böle bişey olmadı ve ben daha 4 aylık hamileyim ama eşim hemen hemen 1 yıldır böle yine tkipteyim acab birimi var diye hamileyim diye uzaklaşmış olsa cinsel anlamdada uzaklaşır benden bizim bu konu dışında başka bi sorunumuz sıkıntımız yok beni üzende bu ya zaten aramızda hiç bi sorun yokken neden böle yapıyo ki aramızda bi sorun bi problem olmadığını oda söylüyorr
- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 163
- 33
Tek başına tatile mi gitti eşiniz?
Ailesiyle problemleriniz mi var,sanki ailesiyle sizi karşılaştırmak istemiyor gibi?
banada öle geldi :S ama kaç senelik evlıler ıkı tanede çocuk var
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
benimde aklıma geldi bu ama bıraz araştırdım bişey çıkmadı olabilir belki yeni bişeyse henüz ben anlamadım benim bırde kızım var ve onun hamileliğinde hiç böle bişey olmadı ve ben daha 4 aylık hamileyim ama eşim hemen hemen 1 yıldır böle yine tkipteyim acab birimi var diye hamileyim diye uzaklaşmış olsa cinsel anlamdada uzaklaşır benden bizim bu konu dışında başka bi sorunumuz sıkıntımız yok beni üzende bu ya zaten aramızda hiç bi sorun yokken neden böle yapıyo ki aramızda bi sorun bi problem olmadığını oda söylüyorr
adam sır küpü mübarek
ailesiyle aranız nasıl
- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
gencim güzelim fönlüyüm bakımlıyım diyorsun da canım her sey o degil bunlardan ziyade sohbetin güzel mi onu merak ettim adam seninle arkadas gibi oturup hayattan ülkeden eşten dosttan sohbet edebiliyor mu beraber film izliyor beraber gülüyor beraber ağlıyor musunuz?yani kafa dengiyseniz şayet seni tatile götürmemesi seni gezmeye götürmemesi ilginç olur..örnegin ben tüm gün eşime anlatıcaklarımı biriktiriyorum o da aynen yemekte sohbet hiç bitmiyor bi yere gidilecekse bensiz ya d aonsuz tadı cıkmıyor...eksik olan bi şeyler var sizde ama ne bunu en iyi sen bulabilirsin..
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
Son durum nasil acaba merak ettim ben de oyle bir durum yasiyorum ama
Üye 1 senedir siteye girmiyor size cevap veremez.
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
size mi sorulması gerekiyor?Ya şimdi açıcam ağzımı küfürü basacağım ne halt etmeye hortlattınız 2 sene öncenin konusunu? Bilerek mi yapıyorsunuz?
insanlar istediği konuya yorum yazar, bu duruma kızmak da moda oldu.
siz de o zaman bakın tarihine konunun, ona göre yorum yapın. hiç mi bakmıyorsunuz ne zaman açılmış diye. suç sizin..
ayrıca istersem 5 yıl önceki konuya yorum yazarım. eski konulara yorum yapılmasının yasak olması gibi bir kural yok heralde.
hem suçlu hem güçlüsünüz. bi de küfür edeceksiniz?
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Evet.. İnsanların böyle bir saygısızlık yapacağını düşünmediğim için tarihine bakmıyordum son zamanlarda.size mi sorulması gerekiyor?
insanlar istediği konuya yorum yazar, bu duruma kızmak da moda oldu.
siz de o zaman bakın tarihine konunun, ona göre yorum yapın. hiç mi bakmıyorsunuz ne zaman açılmış diye. suç sizin..
ayrıca istersem 5 yıl önceki konuya yorum yazarım. eski konulara yorum yapılmasının yasak olması gibi bir kural yok heralde.
hem suçlu hem güçlüsünüz. bi de küfür edeceksiniz?
Burada insanlar şu anda yaşadıkları derdini anlatmaya konu açıyor, madem bu dertten muzdarip konu açsaydı. Gündemi yıllar öncesinin konusuyla meşgul etmeye hakkı yok.
Suçlu değilim ama haklısınız çok güçlüyüm.
- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
sen hayatında saygısızlık nedir görmemişsin demek ki, eğer buna saygısızlık diyorsan.Evet.. İnsanların böyle bir saygısızlık yapacağını düşünmediğim için tarihine bakmıyordum son zamanlarda.
Burada insanlar şu anda yaşadıkları derdini anlatmaya konu açıyor, madem bu dertten muzdarip konu açsaydı. Gündemi yıllar öncesinin konusuyla meşgul etmeye hakkı yok.
Suçlu değilim ama haklısınız çok güçlüyüm.
seni şöyle bi metrobüslere, metrolara, pazarlara falan alalım.
ayrıca insanlar, burada açılan konularla ilgili son durumu da merak edebilir. bunun kadar doğal bir şey olamaz.
burada motora bağlamış gibi her açılan konuya ruhsuzca yorum yazmıyoruz. elbet sonunda ne olmuş ne bitmiş onu da merak ediyoruz. sonuçta insanız..