• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim artık beni istemiyor ne yapmalıyım

öyle evlilik mi olurmuş? her yere sensiz gidecek tatile bile sensiz gidecek ve senin bundan haberin olmayacak? seni eve hizmetçi diye mi almış ben bu anlattıklarından bu sonuca vardım. neden hesap sormuyorsun arkadaşım?

ahh canım ya kaç defa hesap sordum kavga ettim ama o byunların tesadüf olduğunu öle denk geldiğini, söylüyor sen büyütüyorsun diyor ben artık bizim gerçekten evli olduğumuzdan bile şüphe etmeye başladım pskolojikmenn

başta desene 15 yaş fark olduğunu:31: durum gayet ortada. kendini yaşlı hissediyor. sen yanında olunca bu daha da göze batıyor. çareyi de seninle bir arada görünmemekte bulmuş. klasik bir aşağılık kompleksi belirtisi. eşinle düzgünce konuş. çözemezseniz yardım alın.:34:

ya canım ben yaş konusuna şu yüzden bağlamadım bunu biz 3 buçuk yıllık evliyiz neden 2 buçuk yıldır gittik o zaman her yere son 1 yıldırmı taktı ki buna o yüzden ben pek takılmadım bu konuya ben bu yaş konusunu çok ima ettim ama yok öle bir şey ben öle olsa baştan evlenmezdim senle bunlara takacak olsaydım dedi

aaaaa olurmu öyle şey neden sizi getirmiyor ki getirmesi lazim.benim eşim bensiz kendi annesine bile gitmez ben sen git ben gitmiyeceğim desemde içi rahat etmez benide getirir.şimdi eşinin ailesinle sorunlarınız vardırda belki o yüzden getirmiyordur diyeceğim ama hiçbiryere sizinle gitmiyormuş bana ilginç geldi.herzamanda tesadüf olmaz bence bu konuyu inceden bir eşinizle konuşun.

imkanın var mı bilmiyorum ama empati kurmasını sağla

mesela ara ben annengile gidiyorum haberin olsun de..

sonra çarşıya pazara çık sık sık.. başka akrabalarına git ara haber ver ama davet etme..

bakalım ne diyecek eğer sorarsa sende içindekileri dökersin... sen böyle yaptıkca bende böyle buldum careyi dersin ki seni tek basına bırakmaktansa bırlıkte gezmeyı tercıh edecektr

aaaaa olurmu öyle şey neden sizi getirmiyor ki getirmesi lazim.benim eşim bensiz kendi annesine bile gitmez ben sen git ben gitmiyeceğim desemde içi rahat etmez benide getirir.şimdi eşinin ailesinle sorunlarınız vardırda belki o yüzden getirmiyordur diyeceğim ama hiçbiryere sizinle gitmiyormuş bana ilginç geldi.herzamanda tesadüf olmaz bence bu konuyu inceden bir eşinizle konuşun.
yok canım ya ailesiyle bi sorunum yok ki daha bayramda birlikteydin 2 gün ondada heralde bayram diye gittik benim eşimde önceden bensiz bi yere gitmezdi marketten eksikleri almaya bile hazırlan birlikte gidelim hem gezmiş oluruz derdi sanırım büyülü aşkımıza nazar değdi artıkk
imkanın var mı bilmiyorum ama empati kurmasını sağla

mesela ara ben annengile gidiyorum haberin olsun de..

sonra çarşıya pazara çık sık sık.. başka akrabalarına git ara haber ver ama davet etme..

bakalım ne diyecek eğer sorarsa sende içindekileri dökersin... sen böyle yaptıkca bende böyle buldum careyi dersin ki seni tek basına bırakmaktansa bırlıkte gezmeyı tercıh edecektr

bende bugün bunu düşündün canım biliyormusun sende benim gibi düşünmüşsün bende bundan sonra avm ye çarsıya pazara akrabalarıma gezmeye falan tek gidicem onada söledim bugün zaten bakalım kendi benim durummuma gelince nasıl olacak ben kendimi çok kötü hissediyorum benle bi yere gitmeyince umarım oda benim gibi olurda hatasını anlasın inşallah

eşinin bu davranışları hiç normal değil..
hadi onu geçtik diyelim kayın valideniz oğlum karını niye getirmiyorsun diye sormuyorsa..
sizin bilginiz dışında bir şeyler var gibi..
eşinizin 2.evlliğimi?

ne yani eşin sen yaşını göstermediğin için mi seninle birlikte gezmiyor iyide eşin seninle evlenirken nerdeydi o zaman 15 yaş fark varken körmüydü

eşinin bu davranışları hiç normal değil..
hadi onu geçtik diyelim kayın valideniz oğlum karını niye getirmiyorsun diye sormuyorsa..
sizin bilginiz dışında bir şeyler var gibi..
eşinizin 2.evlliğimi?
ama canım benim be böyle bir şey olsa hissetmezmiydim sonuçta üstelik kayınvalidem sormuş kendine bunu bele paylaştı onada demişki işte fırsat olmadı denk düşmedi vs vs kv dem de farkında durumun kaç defa sıkıştırmış ama bir şey söylememişş onada ya normalde bunun dışındada eşimin 2 bi evliliği yapacak bir problemimiz yok bu konuyuda sadece benim büyüttüğümü öyle bir şey olmadığını sadece zamanların denk gelmediğini söylüyor bilemiyorum ya aklım çok karışık gerçekten
ne yani eşin sen yaşını göstermediğin için mi seninle birlikte gezmiyor iyide eşin seninle evlenirken nerdeydi o zaman 15 yaş fark varken körmüydü

bilemiyorum ki acaba diyorum ben ondan küçük olduğum için genç gösterdiğim içinmi böle davranıyor acaba böle bir pskolojiyemi kapıldıkii ben bu yaş konusunu falan konuştum ama diyorki ben zaten bunları sorun edecek olsam seninle evlenmezdimm ben benden küçük olduğunu bile bile evlendim senle diyor

kor olurmu gozleri çok iyi goruyorki 20 yasinda fistik gibi bi kizi bulup evlenmi$
sadece jeton biraz geç du$mu$ :s

Koskoca Türkiye'de o kadar tatil beldesinde üstelik eşinin iş için gittiği yerde ailesi tatil yapsın ve de bu tesadüf olsun Allah'ım mümkün olabilir mi bu gerçekten ??? bence sorun eşinizin ailesinden kaynaklanıyor sizle sorunları olmasa da alttan alta vardır bir şey eşiniz zengin miydi yani ailesi onunla parası için evlendiğinizi falan düşünyor olabilirler mi ? ve alttan alta eşinizi doldurmasınlar düşünsenize yemek yenirken birlikte kimsenin mi aklına gelmez eşini de ara o da gelsin diye ya da alda gel diye ?? bence sorun ailede ve siz onlarla konuşun...

Koskoca Türkiye'de o kadar tatil beldesinde üstelik eşinin iş için gittiği yerde ailesi tatil yapsın ve de bu tesadüf olsun Allah'ım mümkün olabilir mi bu gerçekten ??? bence sorun eşinizin ailesinden kaynaklanıyor sizle sorunları olmasa da alttan alta vardır bir şey eşiniz zengin miydi yani ailesi onunla parası için evlendiğinizi falan düşünyor olabilirler mi ? ve alttan alta eşinizi doldurmasınlar düşünsenize yemek yenirken birlikte kimsenin mi aklına gelmez eşini de ara o da gelsin diye ya da alda gel diye ?? bence sorun ailede ve siz onlarla konuşun...

valla bende bu tatil işinin tesadüf olduğuna inanmıyorum canım ama o üstüne basa basa sadece tesadüf diyor ailesi biz defalarca söylüyoruz seni soruyoruz ama bizede bir şey demiyor diyorlar evet eşim ve ailesi biraz varlıklı ama sonuçta bende para için evlilik yapsa iki çocuk yaparmıydım akılları alıyormu bunu acaba birde onlarında bu durumda biraz katkıları var gibi yani sonuçta eşim oraya gitmiş kızımla normalde eşim gelmese bile bir toplantı olduğu zaman kayınpederim gelip beni alır ama öle bir şey yapmıyorlar artık nedense bu saat olmuş eşim hala gelmedi düşün artık onlara olan sevgisini onlar biraz üstüne gitseler onları dinlerdi bence

Yazılanların tümünü okumadım belki yazacaklarımla benzer şeyler yazan arkadaşlar olmuştur.

Canım eşinin ailesiyle aran nasıl? İyi değilse şayet adam gerilmemek için yalnız gitmeyi tercih ediyor olabilir.

Ailesinde densiz tipler vardır sende alıngansındır ne uğraşıcam moduna girmiş olabilir.

İşin iç yüzünü bilmediğim için olumsuz düşünmek istemem eşinede suizan olur bir yerde.

Ayrıca eşinin ailesiyle tatil yapıyor olduğunu öğrendiğinde neden bende gelmek istiyorum demedin?

Eşinin tavırları dağları aşmış :37:
Tek başına tatile gitmeler,akraba ziyaretlerine sizsiz gitmeler
Sosyal aktivitelere izin vermemesi
Ve siz hala buraya konu açmış ne yapacağım diye soruyorsunuz :26:
Yaz tatiline gideli en düşük ihtimal 2 ayı geçmiştir
O zaman hiç mi tepki koymadınız arkadaşım
Madem son bir yıldır böyle,demekki öncesinde hep beraber gidiyordunuz
İllaki gittiğiniz dönemlerde bi rahatsızlığı varsa da dile getirmiştir
Getirmediyse de sen de mi konuşmadın karşına alıp
Bence burda en büyük yanlış sende
Susup oturacağına ,biraz dişini gösterseydin bu kadar yüz bulmazdı

bu anlattıklarına bakılırsa eşinde özgüven eksikliği var,veya dahada ilerisi aşağılık kompleksine girmiş.

veya hiçbiri yok ailesiyle başbaşa vakit geçirmek istiyor sen olmadan.

aklıma bu ihtimallerden başka birşey gelmedi,bide şu tuhaf adam 1 senedir başlamış çok mu çöktü? aranızdaki yaş farkı çok mu göze
batmaya başladı?diyecem de zaten başından beri bellidir.

bizimde eşimle aramızda 10 yaş var ve buna benzer şeylerle çok karşılaştık daha üzerinden çokta zaman geçmedi.

daha geçenlerde de bir olay yaşadık bayramda kurban kesmiştik onu parçalara ayırtmak için kasaba gittik ikimiz,

kasap amca şeker ikram etti ben istemedim, bana al kız al sen büyüp evlenince insanlara bayramda şekerde vermezsin dedi:53:

eşim öyle bozuldu ki sadece o zaten evli dedi,meğer amca onu abim sanmış beni de liseli kız kardeşi:1:

eşimde öyle yaşını gösteren insan değil allahtan yaşından küçük bile gösterir 28-29 gibi gösteriyor ona rağmen abim sanan çok.

hiç bir zaman bunu kompleks haline getirmedi o an için bozulsa da sonra hep toparladı, doğru olanda bu zaten evlenirken bunu göze almış olmalı.

çok ilginç sanırım sizinle birlikte olmaktan sıkılıyo
bazı erkekler bireysel takılmaktan hoşlanır ama bu abartı bence
üstelik rahatsız olduğunuzu da biliyo inadına yapar gibi olmuş
ayrıca tatil köyüne gidiyo ve sizi neden götürmüyo onu anlamadım gerçekten ailesinin orda olması da asla tesadüf olamaz bence saçmalamış o konuda

Ben eşinin özgüven eksikliği olduğunu düşünmedim açıkçası. Yani sadece seninle dışarı çıkmak istemiyor diye bu kanıya varamadım. bence başka bir sebep vardır. Eşin nasıl biri bilmiyorum ama günümüzde 40 yaş insanın kendisini yaşlı hissedeceği bir yaş değil. Acaba sen öyle olduğunu düşünüyor olabilir misin? Benim de eşimle aramda 11 yaş fark var ama aramızda böyle bir problem olsaydı sebep ararken yaş konusu aklıma gelmezdi sanırım. Bunu yazmamın sebebi de şu canım; bu tip sorunlarda kişi psikolojik olarak kendi sorun olarak gördüğü şeylerin karşı tarafın sebebi olduğunu düşnünürmüş. bunu objektif olarak bir düşünmeni tavsiye ederim.

Bunun dışında ben hayatta herşeyin olabileceğine inanırım bu yüzden tatil olayı tesadüf diye düşünelim hadi. Peki o zaman bugün neden ailesinin yanına sensiz gitti? Parka gittilerse ve oradan ailesinin yanına gitmeye karar verdiyse seni de yanına alabilirdi? Burada tesadüf olabilecek ne var ki? Ben birşey bulamadım.

Vet atilo layı tesadüf olsa bile orada iş yanında tatil de yapabilecek bir durumu vardı demek ki. Bu durumda bu vaktini niye sizi de yanında götürüp sizinle değerlendirmedi ki?

Son düzenleme:
valla bunun cevabını sadece eşin verebilir sana..
konuşman lazım..
tabi mutlaka konuşuyosundur ama biraz kurcalamak gerekirse sert olmak lazım...

merhaba kızlar direk konuya geçicem benim 3 buçuk yıllık bi evliliğim var 2 yaşında bir kızım var 4 buçuk aylıkda hamileyim birde oğlum olacak nasipse neyse benim eşim okumuş sosyal anlayışlı bi insan biz severek evlendik ve birbirimizi seviyoruz gerçi ben artık ondanda şüpheliyim ya neyse ben 23 yaşında ev temizliğnde çocuk bakımında ve mutfakta maharetli bi insanım ayrıca kendimede bakımlıyımdır evin içinde bile fönsüz makyajsız dolaşmam ama eşimle şöyle bi sorunumuz var eşimin hiç bi planında sosyal aktıvıtesinde ben yokum gezmeye giderken düğüne giderken yemeğe çıkarken akraba ziyaretlerine giderken beni hiç götürmüyoo yanında ya ailesinde biri oluyo yada tek gidiyor başta böle değildi aslında ama 1 yıldır hemen hemen bölee acaba neden böle sizce ben defalarca konuştum ama bana hep yanlış anladığımı sadece öle denk geldiğini söylüyor bugünde 29 ekim tatili diye evdeydi bende bugün dışarda birşeyler yapalım dedim bin dereden su getirdi sonra kızımızı parka götürmek için evden çıktı bende geç kaldılar yemek hazır diye aradım ama annesi gile misafir geelmiş kardeşleri falan toplanmışlar yemek yiyeceklermiş oraya geldim ben diyor kızımda yanında ama onlar hep eşleriyle çocuklarıyla gelmişler ama eşim kızımla gitti halbuki bana gel beraber gidelim diyebilrdi değilmi ama demedi her toplantı düğün ziyaret vs de böle yapıyo beni götürmüyor bazı arkadaşlar çirkin olduğumu ona denk olmadığım için götürmüyor zannedebilriler ama asla böle değil hatta kendi akrabaları bile beni eşime layık görmüyorlar sen gençsin güzelsin eşinin yanında çok küçük kardeşi gibi duruyorsun derler sizce eşim nden böle yapıyor kızlar sizce sebep nedir yaz tatiline bile ailesiyle gitti düşünün artık ama bana kendisinin iş için orada olduğunu ailesinin de tesadüf tatil için oraya gittiğini sadece karşılaştıklarını söyledi hatta bana kızdı sen herşeyi yanlış anlıyorsun diye koskoca türkiyede bi sürü tatil beldesi varken sizce böle tesadüf olurmuu

herşey ne yazıkkı güzellikle bitmiyr egıtım durumunuz ndir toplumdaki hal ve tavırlarınız nasıl ? bunlarda cok onmlı bnce bunları gozlemlemelısınız ve yılda ıkıncı cocuk kı ucuncu yıl ılsklerde sıkıntılı donemdır genellıkle keske ıkıncı cocuk ıcın acele etmeseydınız yada sızde kendınıze sosyal aktıvıteler edının dıl kursuna gıdın mesela bu gıbı..

Back