öyle evlilik mi olurmuş? her yere sensiz gidecek tatile bile sensiz gidecek ve senin bundan haberin olmayacak? seni eve hizmetçi diye mi almış ben bu anlattıklarından bu sonuca vardım. neden hesap sormuyorsun arkadaşım?
başta desene 15 yaş fark olduğunudurum gayet ortada. kendini yaşlı hissediyor. sen yanında olunca bu daha da göze batıyor. çareyi de seninle bir arada görünmemekte bulmuş. klasik bir aşağılık kompleksi belirtisi. eşinle düzgünce konuş. çözemezseniz yardım alın.
yok canım ya ailesiyle bi sorunum yok ki daha bayramda birlikteydin 2 gün ondada heralde bayram diye gittik benim eşimde önceden bensiz bi yere gitmezdi marketten eksikleri almaya bile hazırlan birlikte gidelim hem gezmiş oluruz derdi sanırım büyülü aşkımıza nazar değdi artıkkaaaaa olurmu öyle şey neden sizi getirmiyor ki getirmesi lazim.benim eşim bensiz kendi annesine bile gitmez ben sen git ben gitmiyeceğim desemde içi rahat etmez benide getirir.şimdi eşinin ailesinle sorunlarınız vardırda belki o yüzden getirmiyordur diyeceğim ama hiçbiryere sizinle gitmiyormuş bana ilginç geldi.herzamanda tesadüf olmaz bence bu konuyu inceden bir eşinizle konuşun.
imkanın var mı bilmiyorum ama empati kurmasını sağla
mesela ara ben annengile gidiyorum haberin olsun de..
sonra çarşıya pazara çık sık sık.. başka akrabalarına git ara haber ver ama davet etme..
bakalım ne diyecek eğer sorarsa sende içindekileri dökersin... sen böyle yaptıkca bende böyle buldum careyi dersin ki seni tek basına bırakmaktansa bırlıkte gezmeyı tercıh edecektr
ama canım benim be böyle bir şey olsa hissetmezmiydim sonuçta üstelik kayınvalidem sormuş kendine bunu bele paylaştı onada demişki işte fırsat olmadı denk düşmedi vs vs kv dem de farkında durumun kaç defa sıkıştırmış ama bir şey söylememişş onada ya normalde bunun dışındada eşimin 2 bi evliliği yapacak bir problemimiz yok bu konuyuda sadece benim büyüttüğümü öyle bir şey olmadığını sadece zamanların denk gelmediğini söylüyor bilemiyorum ya aklım çok karışık gerçekteneşinin bu davranışları hiç normal değil..
hadi onu geçtik diyelim kayın valideniz oğlum karını niye getirmiyorsun diye sormuyorsa..
sizin bilginiz dışında bir şeyler var gibi..
eşinizin 2.evlliğimi?
ne yani eşin sen yaşını göstermediğin için mi seninle birlikte gezmiyor iyide eşin seninle evlenirken nerdeydi o zaman 15 yaş fark varken körmüydü
ne yani eşin sen yaşını göstermediğin için mi seninle birlikte gezmiyor iyide eşin seninle evlenirken nerdeydi o zaman 15 yaş fark varken körmüydü
kor olurmu gozleri çok iyi goruyorki 20 yasinda fistik gibi bi kizi bulup evlenmi$
sadece jeton biraz geç du$mu$ :s
kor olurmu gozleri çok iyi goruyorki 20 yasinda fistik gibi bi kizi bulup evlenmi$
sadece jeton biraz geç du$mu$ :s
Koskoca Türkiye'de o kadar tatil beldesinde üstelik eşinin iş için gittiği yerde ailesi tatil yapsın ve de bu tesadüf olsun Allah'ım mümkün olabilir mi bu gerçekten ??? bence sorun eşinizin ailesinden kaynaklanıyor sizle sorunları olmasa da alttan alta vardır bir şey eşiniz zengin miydi yani ailesi onunla parası için evlendiğinizi falan düşünyor olabilirler mi ? ve alttan alta eşinizi doldurmasınlar düşünsenize yemek yenirken birlikte kimsenin mi aklına gelmez eşini de ara o da gelsin diye ya da alda gel diye ?? bence sorun ailede ve siz onlarla konuşun...
merhaba kızlar direk konuya geçicem benim 3 buçuk yıllık bi evliliğim var 2 yaşında bir kızım var 4 buçuk aylıkda hamileyim birde oğlum olacak nasipse neyse benim eşim okumuş sosyal anlayışlı bi insan biz severek evlendik ve birbirimizi seviyoruz gerçi ben artık ondanda şüpheliyim ya neyse ben 23 yaşında ev temizliğnde çocuk bakımında ve mutfakta maharetli bi insanım ayrıca kendimede bakımlıyımdır evin içinde bile fönsüz makyajsız dolaşmam ama eşimle şöyle bi sorunumuz var eşimin hiç bi planında sosyal aktıvıtesinde ben yokum gezmeye giderken düğüne giderken yemeğe çıkarken akraba ziyaretlerine giderken beni hiç götürmüyoo yanında ya ailesinde biri oluyo yada tek gidiyor başta böle değildi aslında ama 1 yıldır hemen hemen bölee acaba neden böle sizce ben defalarca konuştum ama bana hep yanlış anladığımı sadece öle denk geldiğini söylüyor bugünde 29 ekim tatili diye evdeydi bende bugün dışarda birşeyler yapalım dedim bin dereden su getirdi sonra kızımızı parka götürmek için evden çıktı bende geç kaldılar yemek hazır diye aradım ama annesi gile misafir geelmiş kardeşleri falan toplanmışlar yemek yiyeceklermiş oraya geldim ben diyor kızımda yanında ama onlar hep eşleriyle çocuklarıyla gelmişler ama eşim kızımla gitti halbuki bana gel beraber gidelim diyebilrdi değilmi ama demedi her toplantı düğün ziyaret vs de böle yapıyo beni götürmüyor bazı arkadaşlar çirkin olduğumu ona denk olmadığım için götürmüyor zannedebilriler ama asla böle değil hatta kendi akrabaları bile beni eşime layık görmüyorlar sen gençsin güzelsin eşinin yanında çok küçük kardeşi gibi duruyorsun derler sizce eşim nden böle yapıyor kızlar sizce sebep nedir yaz tatiline bile ailesiyle gitti düşünün artık ama bana kendisinin iş için orada olduğunu ailesinin de tesadüf tatil için oraya gittiğini sadece karşılaştıklarını söyledi hatta bana kızdı sen herşeyi yanlış anlıyorsun diye koskoca türkiyede bi sürü tatil beldesi varken sizce böle tesadüf olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?