• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim artık beni istemiyor ne yapmalıyım

ne bilimki canım ya zamanla düzelir gelip geçicidir diye düşündüm

yok canım ya son zamanlarda değil evliliğimiz boyunca hiç ciddi olarak tartışmadık ayrıca beni hep çok sevdiğini işdeyken bile beni özlediğini söyler ama aklından ne geçiyo tabiki onu bilemiyoruz eşimi karşıma lıp konuştum ama bana böle bir şey olmadığını benim yanlış anladığımı bunların sadece den geldiğini tesadüf olduğunu söylüyor 1 yıldır hep aynı tesadüf olmaz bence

ciddi ciddi kaç defa sordum ama tesadüf öle denk geldi sadece diyor

evet beni sevdiğini bi kadın olarak anlıyorum ama ben bir defa uzmanla görüşelim dedim ama bir şey yok sen büyütüyorsun dedi

yok canım ailesiyle hiç bi problemimiz yok daha bayramda birlikteydik ailesiyle 2 gün boyunca

ama öle olsa 2 buçuk yıldır birlikte gitmezdik her yere değilmi ben öle düşünüyorum en azından eşimle aramızda 15 yaş var kızım artık büyük öle laf anlamaz bi çocukta değil ki bugün yanında götürdü mesela elinden gelse her yere götürecek ben izin vermiyorum
15 yas cok fark.... sizi yakistirmiyor yanina

Ailesi de acaip.. Onlar tek gittiğinde seni sormuyorlar mı, yadırgayan yok mu? Sana karşı tavırları nasıl? Çünkü aile olsam oğlum eve veya bi yere yalnız gelse çok rahatsız olurum... Onlar bunu merak etmemiş mi?

Hem saçma seçme hareketler yapıp ardından da "sen yanlış anladın, aslında öyle değil sen kötü birisin ki yanlış değerlendirdin" psikolojisi yapıp ters psikoloji yapması da hiç sağlam gelmedi! Altında kesinlikle bi şey var...
Kendisiyle bunu ciddiyetle konuşma vaktin gelmiş de geçiyor, bunlar iyi yere çıkmıyor çünkü... Sıkıntısı varsa söylesin sen de ona göre davranırsın zaten...

ne bilimki canım ya zamanla düzelir gelip geçicidir diye düşündüm

yok canım ya son zamanlarda değil evliliğimiz boyunca hiç ciddi olarak tartışmadık ayrıca beni hep çok sevdiğini işdeyken bile beni özlediğini söyler ama aklından ne geçiyo tabiki onu bilemiyoruz eşimi karşıma lıp konuştum ama bana böle bir şey olmadığını benim yanlış anladığımı bunların sadece den geldiğini tesadüf olduğunu söylüyor 1 yıldır hep aynı tesadüf olmaz bence

ciddi ciddi kaç defa sordum ama tesadüf öle denk geldi sadece diyor

evet beni sevdiğini bi kadın olarak anlıyorum ama ben bir defa uzmanla görüşelim dedim ama bir şey yok sen büyütüyorsun dedi

yok canım ailesiyle hiç bi problemimiz yok daha bayramda birlikteydik ailesiyle 2 gün boyunca

ama öle olsa 2 buçuk yıldır birlikte gitmezdik her yere değilmi ben öle düşünüyorum en azından eşimle aramızda 15 yaş var kızım artık büyük öle laf anlamaz bi çocukta değil ki bugün yanında götürdü mesela elinden gelse her yere götürecek ben izin vermiyorum

Eşin ailesine gittiğinde sende supriiiiz deyip gitseydin ne yapacaktı eşin bakalım
Tatile aynısıni yapardım ben giderdim

Merhaba kızlar bana akıl verin . Ben eşimle görücü usulü evlendim 6 ayda asık oldum ona . Ben 20 yaşındayım o 32 yasında . Beni seviyor musun diye soruyordum evliliğimiz de cevap vermiyordu bi gün kavga da beni svemediğini söyledi . Ben o kadar çok seviyorum ki Esi mi her gün o gelmeden bakımı yapan kendime dikkat eden biriyim ama o bana yakınlaşmıyor ben iyiyim diye bana iyi cinsellik te bile ben iştiyorum doktora gitmiş sözde doktor demiş eşinden mi tiksiniyorsun oda Yok tiksinmiyorum sendne tam tersi sen çok bakıyorsun kendine diyo sonra bende sıkıntı Yok diyo ben ona yaklaştığımda sıkıntı Yok zaten ama bana yaklaşmıyor böyle 9 aydır bi evliliğimiz vardı sonra bundan 2 ay önce ailesini getirdi ailesinin sürekli kanalı sözleri zoruma gidiyordu ve ben bunu ona söylüyordum oda bundan rahatsızdı ama beni anlamıyordu çok mutsuzdum bana hiç ilgi göstermiyor sevmiyor ne yapacağımı bilmiyordum ona gözünün üstünde kaşın var bile deniyordum halbuki . Neyse ailesini getirin ve herşeyi abarta abarta anlattı ve annesi evim deki esyaşrıa Vurmya başladı kendi de annemden beni kovdu . Annemden benim tabi sesimiz çıkmadı ne diyebiliriz ki kaıdn sinir hastaysıymıs sözde ne yaptığı belli değil biz sessizliğimiz koruduk ve çekip geldik aileme herşeyi anlattım tabi onlar artık bu işin oluru olmadığını söylüyor suan Bosanma davam var ben çok kötü günler yaşıyorum böyle olduğuna bakmayın çok seviyorum eşimi kötü gümlerimiz oldu ama iyi günümüz de mutlu günümüz de çoktu ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim mutlu değilim kokusunu çok özledim geçen konsutuk telelodnda bana çok alıştığını felan söyledi şimdi de dün teleldında ona onu istemediği söyledim bana bağırmaya başladı ben seni istiyormuyum diye en yaptığı belli değil ne yapim kızlar lütfen empati yaparak cevap verin .

Back
X