canım eşimin ailesiyle bi sorunumuz yok sürekli irtibattayızdır bugüne kadarda hiç bir problemimiz olmadı ben öğrendiğimde ailesiyle tatil yaptığını ki bana tatil için gidiyorum demedi iş için gidiyorum dedi ve bunu araştırdım ben işyerinden evet o oraya işi için gitmiş ama 2 günde bitmiş işi o 4 gün sonra geldi banda sadece tesadüf olduğunu söyledi ben öğrendiğim günde yola çıkmıştı zaten bende geleyim diyecek bi vakit olmadıYazılanların tümünü okumadım belki yazacaklarımla benzer şeyler yazan arkadaşlar olmuştur.
Canım eşinin ailesiyle aran nasıl? İyi değilse şayet adam gerilmemek için yalnız gitmeyi tercih ediyor olabilir.
Ailesinde densiz tipler vardır sende alıngansındır ne uğraşıcam moduna girmiş olabilir.
İşin iç yüzünü bilmediğim için olumsuz düşünmek istemem eşinede suizan olur bir yerde.
Ayrıca eşinin ailesiyle tatil yapıyor olduğunu öğrendiğinde neden bende gelmek istiyorum demedin?
yok canı bana daha önce birlikte gittiğimiz yerlerle ilgili söyle yaptın rahatsız oldum veya neden böle konuştun orada gibi bir şey söylemedi ah canım ya nerden biliyorsun ki dişimi göstermediğimi bu tatil olayında nerdeyse 1 ay konuşmadık kavga ettik ama bana sadece tesadüf sen büyütüyorsun dedi kaç defa bu benle bi yere gitmemesi konusunda kavga ettim ama sadece öle denk geldi diyor offf bende işte tüm bu senin dediklerini yaptığım için artık başka bir şekilde çözmek istiyorum olayı o yüzden sizlerden akıl almak istedim bana her konuyu açtığım da tesadüf öle denk geldi sen büyütüyorsun diyo ve o böle konuşunca biz bi yere varamıyoruz 1 yıldırEşinin tavırları dağları aşmış
Tek başına tatile gitmeler,akraba ziyaretlerine sizsiz gitmeler
Sosyal aktivitelere izin vermemesi
Ve siz hala buraya konu açmış ne yapacağım diye soruyorsunuz :26:
Yaz tatiline gideli en düşük ihtimal 2 ayı geçmiştir
O zaman hiç mi tepki koymadınız arkadaşım
Madem son bir yıldır böyle,demekki öncesinde hep beraber gidiyordunuz
İllaki gittiğiniz dönemlerde bi rahatsızlığı varsa da dile getirmiştir
Getirmediyse de sen de mi konuşmadın karşına alıp
Bence burda en büyük yanlış sende
Susup oturacağına ,biraz dişini gösterseydin bu kadar yüz bulmazdı
canım ben bu yaş konusunu ona defalarca açtım acaba bu yüzdenmi benle biyere gitmek istemiyor diye ama yok öle bişey öle olsa ben baştada yaş farkımızı biliyordum senle o zaman evlenmezdim diyor ama bu saate kadar hep birlikte giderdik ailesine falan ben bi gün bile sorun çıkarmadım ben varkende ailsiyle gayet hoş zaman geçiriyordubu anlattıklarına bakılırsa eşinde özgüven eksikliği var,veya dahada ilerisi aşağılık kompleksine girmiş.
veya hiçbiri yok ailesiyle başbaşa vakit geçirmek istiyor sen olmadan.
aklıma bu ihtimallerden başka birşey gelmedi,bide şu tuhaf adam 1 senedir başlamış çok mu çöktü? aranızdaki yaş farkı çok mu göze
batmaya başladı?diyecem de zaten başından beri bellidir.
bizimde eşimle aramızda 10 yaş var ve buna benzer şeylerle çok karşılaştık daha üzerinden çokta zaman geçmedi.
daha geçenlerde de bir olay yaşadık bayramda kurban kesmiştik onu parçalara ayırtmak için kasaba gittik ikimiz,
kasap amca şeker ikram etti ben istemedim, bana al kız al sen büyüp evlenince insanlara bayramda şekerde vermezsin dedi
eşim öyle bozuldu ki sadece o zaten evli dedi,meğer amca onu abim sanmış beni de liseli kız kardeşi
eşimde öyle yaşını gösteren insan değil allahtan yaşından küçük bile gösterir 28-29 gibi gösteriyor ona rağmen abim sanan çok.
hiç bir zaman bunu kompleks haline getirmedi o an için bozulsa da sonra hep toparladı, doğru olanda bu zaten evlenirken bunu göze almış olmalı.
bu tatil konusunun zaten tesadüf falan olduğunu zannetmiyorum koskoca türkiyede ama canım 2 buçuk yıldır heryere birlikte giderdik şimdimi bireysel takılmak istiyorki offf ya bilemiyorum artıkkçok ilginç sanırım sizinle birlikte olmaktan sıkılıyo
bazı erkekler bireysel takılmaktan hoşlanır ama bu abartı bence
üstelik rahatsız olduğunuzu da biliyo inadına yapar gibi olmuş
ayrıca tatil köyüne gidiyo ve sizi neden götürmüyo onu anlamadım gerçekten ailesinin orda olması da asla tesadüf olamaz bence saçmalamış o konuda
işte bende bu konunun cevabını arıyorum canım madem tatil yapmaya zamanı vardı neden beni ve çocuğunuda götürmedi ailesiyle gitmek istedi benim ailesiyle bi sorunumda yokki o yüzden götürmedi derim üsteli bizim bu konu dışında aramızda ne bi problem nede başka bi sıkıntı varr evet dün parka diye çıktı evden bende aradım geç kaldılar diye ama bana gayet rahat bi şeklilde annemlerde yemek toplantısı varmış ben buraya geldim dedi sanki ben yabancısıyım gibi banada gel gidelim demedi üstelik gecede eve 11 30 da geldi araya araya zorlaBen eşinin özgüven eksikliği olduğunu düşünmedim açıkçası. Yani sadece seninle dışarı çıkmak istemiyor diye bu kanıya varamadım. bence başka bir sebep vardır. Eşin nasıl biri bilmiyorum ama günümüzde 40 yaş insanın kendisini yaşlı hissedeceği bir yaş değil. Acaba sen öyle olduğunu düşünüyor olabilir misin? Benim de eşimle aramda 11 yaş fark var ama aramızda böyle bir problem olsaydı sebep ararken yaş konusu aklıma gelmezdi sanırım. Bunu yazmamın sebebi de şu canım; bu tip sorunlarda kişi psikolojik olarak kendi sorun olarak gördüğü şeylerin karşı tarafın sebebi olduğunu düşnünürmüş. bunu objektif olarak bir düşünmeni tavsiye ederim.
Bunun dışında ben hayatta herşeyin olabileceğine inanırım bu yüzden tatil olayı tesadüf diye düşünelim hadi. Peki o zaman bugün neden ailesinin yanına sensiz gitti? Parka gittilerse ve oradan ailesinin yanına gitmeye karar verdiyse seni de yanına alabilirdi? Burada tesadüf olabilecek ne var ki? Ben birşey bulamadım.
Vet atilo layı tesadüf olsa bile orada iş yanında tatil de yapabilecek bir durumu vardı demek ki. Bu durumda bu vaktini niye sizi de yanında götürüp sizinle değerlendirmedi ki?
konuşuyorum canım eşimle defalarca çokta sert konuştum kavga bile ettim güzelliklede konuştum ama hep tesadüf öle denk geldi diyor 1 yıldır hep aynı tesadüf olmaz bence bu yüzden artık işim içinden çıkamadığım için sizlere akıl danışmak istedimvalla bunun cevabını sadece eşin verebilir sana..
konuşman lazım..
tabi mutlaka konuşuyosundur ama biraz kurcalamak gerekirse sert olmak lazım...
eğitim durum lise ve hala açık öğretim sınavlarına falan katılıyorum çevremdeli herkes benim çok olgun oturmasını kalkmasını neyi ne zaman konuşacağımı bildiğimi söyler eşimde dahil ikinci çocuk için bende pişman oldum ama iş işten geçti maalesef benim kendi sosyal aktıvıtelerim var ama bu sorunumuzu nasıl aşıcaz biz bilemiyorum ben artık aile bütünlüğümüzün dağıldığını hissediyorumherşey ne yazıkkı güzellikle bitmiyr egıtım durumunuz ndir toplumdaki hal ve tavırlarınız nasıl ? bunlarda cok onmlı bnce bunları gozlemlemelısınız ve yılda ıkıncı cocuk kı ucuncu yıl ılsklerde sıkıntılı donemdır genellıkle keske ıkıncı cocuk ıcın acele etmeseydınız yada sızde kendınıze sosyal aktıvıteler edının dıl kursuna gıdın mesela bu gıbı..