• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim artık beni istemiyor ne yapmalıyım

Yazılanların tümünü okumadım belki yazacaklarımla benzer şeyler yazan arkadaşlar olmuştur.

Canım eşinin ailesiyle aran nasıl? İyi değilse şayet adam gerilmemek için yalnız gitmeyi tercih ediyor olabilir.

Ailesinde densiz tipler vardır sende alıngansındır ne uğraşıcam moduna girmiş olabilir.

İşin iç yüzünü bilmediğim için olumsuz düşünmek istemem eşinede suizan olur bir yerde.

Ayrıca eşinin ailesiyle tatil yapıyor olduğunu öğrendiğinde neden bende gelmek istiyorum demedin?
canım eşimin ailesiyle bi sorunumuz yok sürekli irtibattayızdır bugüne kadarda hiç bir problemimiz olmadı ben öğrendiğimde ailesiyle tatil yaptığını ki bana tatil için gidiyorum demedi iş için gidiyorum dedi ve bunu araştırdım ben işyerinden evet o oraya işi için gitmiş ama 2 günde bitmiş işi o 4 gün sonra geldi banda sadece tesadüf olduğunu söyledi ben öğrendiğim günde yola çıkmıştı zaten bende geleyim diyecek bi vakit olmadı
Eşinin tavırları dağları aşmış :37:
Tek başına tatile gitmeler,akraba ziyaretlerine sizsiz gitmeler
Sosyal aktivitelere izin vermemesi
Ve siz hala buraya konu açmış ne yapacağım diye soruyorsunuz :26:
Yaz tatiline gideli en düşük ihtimal 2 ayı geçmiştir
O zaman hiç mi tepki koymadınız arkadaşım
Madem son bir yıldır böyle,demekki öncesinde hep beraber gidiyordunuz
İllaki gittiğiniz dönemlerde bi rahatsızlığı varsa da dile getirmiştir
Getirmediyse de sen de mi konuşmadın karşına alıp
Bence burda en büyük yanlış sende
Susup oturacağına ,biraz dişini gösterseydin bu kadar yüz bulmazdı
yok canı bana daha önce birlikte gittiğimiz yerlerle ilgili söyle yaptın rahatsız oldum veya neden böle konuştun orada gibi bir şey söylemedi ah canım ya nerden biliyorsun ki dişimi göstermediğimi bu tatil olayında nerdeyse 1 ay konuşmadık kavga ettik ama bana sadece tesadüf sen büyütüyorsun dedi kaç defa bu benle bi yere gitmemesi konusunda kavga ettim ama sadece öle denk geldi diyor offf bende işte tüm bu senin dediklerini yaptığım için artık başka bir şekilde çözmek istiyorum olayı o yüzden sizlerden akıl almak istedim bana her konuyu açtığım da tesadüf öle denk geldi sen büyütüyorsun diyo ve o böle konuşunca biz bi yere varamıyoruz 1 yıldır
bu anlattıklarına bakılırsa eşinde özgüven eksikliği var,veya dahada ilerisi aşağılık kompleksine girmiş.

veya hiçbiri yok ailesiyle başbaşa vakit geçirmek istiyor sen olmadan.

aklıma bu ihtimallerden başka birşey gelmedi,bide şu tuhaf adam 1 senedir başlamış çok mu çöktü? aranızdaki yaş farkı çok mu göze
batmaya başladı?diyecem de zaten başından beri bellidir.

bizimde eşimle aramızda 10 yaş var ve buna benzer şeylerle çok karşılaştık daha üzerinden çokta zaman geçmedi.

daha geçenlerde de bir olay yaşadık bayramda kurban kesmiştik onu parçalara ayırtmak için kasaba gittik ikimiz,

kasap amca şeker ikram etti ben istemedim, bana al kız al sen büyüp evlenince insanlara bayramda şekerde vermezsin dedi:53:

eşim öyle bozuldu ki sadece o zaten evli dedi,meğer amca onu abim sanmış beni de liseli kız kardeşi:1:

eşimde öyle yaşını gösteren insan değil allahtan yaşından küçük bile gösterir 28-29 gibi gösteriyor ona rağmen abim sanan çok.

hiç bir zaman bunu kompleks haline getirmedi o an için bozulsa da sonra hep toparladı, doğru olanda bu zaten evlenirken bunu göze almış olmalı.
canım ben bu yaş konusunu ona defalarca açtım acaba bu yüzdenmi benle biyere gitmek istemiyor diye ama yok öle bişey öle olsa ben baştada yaş farkımızı biliyordum senle o zaman evlenmezdim diyor ama bu saate kadar hep birlikte giderdik ailesine falan ben bi gün bile sorun çıkarmadım ben varkende ailsiyle gayet hoş zaman geçiriyordu
çok ilginç sanırım sizinle birlikte olmaktan sıkılıyo
bazı erkekler bireysel takılmaktan hoşlanır ama bu abartı bence
üstelik rahatsız olduğunuzu da biliyo inadına yapar gibi olmuş
ayrıca tatil köyüne gidiyo ve sizi neden götürmüyo onu anlamadım gerçekten ailesinin orda olması da asla tesadüf olamaz bence saçmalamış o konuda
bu tatil konusunun zaten tesadüf falan olduğunu zannetmiyorum koskoca türkiyede ama canım 2 buçuk yıldır heryere birlikte giderdik şimdimi bireysel takılmak istiyorki offf ya bilemiyorum artıkk
Ben eşinin özgüven eksikliği olduğunu düşünmedim açıkçası. Yani sadece seninle dışarı çıkmak istemiyor diye bu kanıya varamadım. bence başka bir sebep vardır. Eşin nasıl biri bilmiyorum ama günümüzde 40 yaş insanın kendisini yaşlı hissedeceği bir yaş değil. Acaba sen öyle olduğunu düşünüyor olabilir misin? Benim de eşimle aramda 11 yaş fark var ama aramızda böyle bir problem olsaydı sebep ararken yaş konusu aklıma gelmezdi sanırım. Bunu yazmamın sebebi de şu canım; bu tip sorunlarda kişi psikolojik olarak kendi sorun olarak gördüğü şeylerin karşı tarafın sebebi olduğunu düşnünürmüş. bunu objektif olarak bir düşünmeni tavsiye ederim.

Bunun dışında ben hayatta herşeyin olabileceğine inanırım bu yüzden tatil olayı tesadüf diye düşünelim hadi. Peki o zaman bugün neden ailesinin yanına sensiz gitti? Parka gittilerse ve oradan ailesinin yanına gitmeye karar verdiyse seni de yanına alabilirdi? Burada tesadüf olabilecek ne var ki? Ben birşey bulamadım.

Vet atilo layı tesadüf olsa bile orada iş yanında tatil de yapabilecek bir durumu vardı demek ki. Bu durumda bu vaktini niye sizi de yanında götürüp sizinle değerlendirmedi ki?
işte bende bu konunun cevabını arıyorum canım madem tatil yapmaya zamanı vardı neden beni ve çocuğunuda götürmedi ailesiyle gitmek istedi benim ailesiyle bi sorunumda yokki o yüzden götürmedi derim üsteli bizim bu konu dışında aramızda ne bi problem nede başka bi sıkıntı varr evet dün parka diye çıktı evden bende aradım geç kaldılar diye ama bana gayet rahat bi şeklilde annemlerde yemek toplantısı varmış ben buraya geldim dedi sanki ben yabancısıyım gibi banada gel gidelim demedi üstelik gecede eve 11 30 da geldi araya araya zorla
valla bunun cevabını sadece eşin verebilir sana..
konuşman lazım..
tabi mutlaka konuşuyosundur ama biraz kurcalamak gerekirse sert olmak lazım...
konuşuyorum canım eşimle defalarca çokta sert konuştum kavga bile ettim güzelliklede konuştum ama hep tesadüf öle denk geldi diyor 1 yıldır hep aynı tesadüf olmaz bence bu yüzden artık işim içinden çıkamadığım için sizlere akıl danışmak istedim
herşey ne yazıkkı güzellikle bitmiyr egıtım durumunuz ndir toplumdaki hal ve tavırlarınız nasıl ? bunlarda cok onmlı bnce bunları gozlemlemelısınız ve yılda ıkıncı cocuk kı ucuncu yıl ılsklerde sıkıntılı donemdır genellıkle keske ıkıncı cocuk ıcın acele etmeseydınız yada sızde kendınıze sosyal aktıvıteler edının dıl kursuna gıdın mesela bu gıbı..
eğitim durum lise ve hala açık öğretim sınavlarına falan katılıyorum çevremdeli herkes benim çok olgun oturmasını kalkmasını neyi ne zaman konuşacağımı bildiğimi söyler eşimde dahil ikinci çocuk için bende pişman oldum ama iş işten geçti maalesef benim kendi sosyal aktıvıtelerim var ama bu sorunumuzu nasıl aşıcaz biz bilemiyorum ben artık aile bütünlüğümüzün dağıldığını hissediyorum

Eşin bi garip
Tatile bile tek gitmiş, size söylemeden ne tevafuksa ailesiyle karşılaşmış
Çocuğu parka götürmüş, yine size söylemeden ailecek toplaşmışlar vs

Ailesi mi sizi istemiyo ?
Öyle bile olsa bu eşini haklı çıkarmaz ama senden kaçıp ailesi ile buluşunca hep, aklıma bu geldi

bu tatil konusunun zaten tesadüf falan olduğunu zannetmiyorum koskoca türkiyede ama canım 2 buçuk yıldır heryere birlikte giderdik şimdimi bireysel takılmak istiyorki offf ya bilemiyorum artıkk

mutlaka bi sorunu var sizinle
bi şekilde sizden uzaklaşmış
sizinleyken rahat edemiyo mu acaba
bence artık yalnız gezmeye de alıştı iyice o yüzden de sizi yanında istemiyo olabilir

Eşin bi garip
Tatile bile tek gitmiş, size söylemeden ne tevafuksa ailesiyle karşılaşmış
Çocuğu parka götürmüş, yine size söylemeden ailecek toplaşmışlar vs

Ailesi mi sizi istemiyo ?
Öyle bile olsa bu eşini haklı çıkarmaz ama senden kaçıp ailesi ile buluşunca hep, aklıma bu geldi

eşim gerçektende çokk garip ama ailesi beni istememiş olsa ben hissetmezmiydim birde ailesiyle sürekli irtibattayımdır sirekli bana gelirler birlikte zaman geçiririz onlar sürekli bizi çağırır ama eşim mutlaka bi bahaneyle gitmez ama ben olmayıca koşa koşa gidiyor offf çıldırıcam hiç birşey anlamıyorum artık eşimden üstelik bu konular açılmasın diey ben kızımı yatırdım akşam odaya gittim 5 dakikada uyumuş gibi yaptı beş dakikada insan uykuya dalarmi benden kaçıyo belliki

merhaba kızlar direk konuya geçicem benim 3 buçuk yıllık bi evliliğim var 2 yaşında bir kızım var 4 buçuk aylıkda hamileyim birde oğlum olacak nasipse neyse benim eşim okumuş sosyal anlayışlı bi insan biz severek evlendik ve birbirimizi seviyoruz gerçi ben artık ondanda şüpheliyim ya neyse ben 23 yaşında ev temizliğnde çocuk bakımında ve mutfakta maharetli bi insanım ayrıca kendimede bakımlıyımdır evin içinde bile fönsüz makyajsız dolaşmam ama eşimle şöyle bi sorunumuz var eşimin hiç bi planında sosyal aktıvıtesinde ben yokum gezmeye giderken düğüne giderken yemeğe çıkarken akraba ziyaretlerine giderken beni hiç götürmüyoo yanında ya ailesinde biri oluyo yada tek gidiyor başta böle değildi aslında ama 1 yıldır hemen hemen bölee acaba neden böle sizce ben defalarca konuştum ama bana hep yanlış anladığımı sadece öle denk geldiğini söylüyor bugünde 29 ekim tatili diye evdeydi bende bugün dışarda birşeyler yapalım dedim bin dereden su getirdi sonra kızımızı parka götürmek için evden çıktı bende geç kaldılar yemek hazır diye aradım ama annesi gile misafir geelmiş kardeşleri falan toplanmışlar yemek yiyeceklermiş oraya geldim ben diyor kızımda yanında ama onlar hep eşleriyle çocuklarıyla gelmişler ama eşim kızımla gitti halbuki bana gel beraber gidelim diyebilrdi değilmi ama demedi her toplantı düğün ziyaret vs de böle yapıyo beni götürmüyor bazı arkadaşlar çirkin olduğumu ona denk olmadığım için götürmüyor zannedebilriler ama asla böle değil hatta kendi akrabaları bile beni eşime layık görmüyorlar sen gençsin güzelsin eşinin yanında çok küçük kardeşi gibi duruyorsun derler sizce eşim nden böle yapıyor kızlar sizce sebep nedir yaz tatiline bile ailesiyle gitti düşünün artık ama bana kendisinin iş için orada olduğunu ailesinin de tesadüf tatil için oraya gittiğini sadece karşılaştıklarını söyledi hatta bana kızdı sen herşeyi yanlış anlıyorsun diye koskoca türkiyede bi sürü tatil beldesi varken sizce böle tesadüf olurmuu

belkide sizi ona yakistırmadıklarını bildigi icin yanında goturmuyordur...kuzenımle eside boyleydi...esine gore cok guzel ve genc kuzenim millette bunu cekınmeden soylerdı...eside bunların hıncını kuzenımden cıkarırdı...surme cekse o ne maymuna dondun filan derdi...

eşim gerçektende çokk garip ama ailesi beni istememiş olsa ben hissetmezmiydim birde ailesiyle sürekli irtibattayımdır sirekli bana gelirler birlikte zaman geçiririz onlar sürekli bizi çağırır ama eşim mutlaka bi bahaneyle gitmez ama ben olmayıca koşa koşa gidiyor offf çıldırıcam hiç birşey anlamıyorum artık eşimden üstelik bu konular açılmasın diey ben kızımı yatırdım akşam odaya gittim 5 dakikada uyumuş gibi yaptı beş dakikada insan uykuya dalarmi benden kaçıyo belliki

Nereye kadar kaçabilir ki
Evli barklı insanlarsınız
Al karşına konuş
Ha hiç öyle nolur beni de tatile götür, bi yere çağır filan deme
Bu ne biçim iş de, biz hayat arkadaşıysak en azından bi haber verme durumumuz olmalı
Sen saklayıp kaçıyosun bi yerler, sonra gittim ettim diyosun
Ben böyle yapsam hoşuna gider mi de bi bakalım

mutlaka bi sorunu var sizinle
bi şekilde sizden uzaklaşmış
sizinleyken rahat edemiyo mu acaba
bence artık yalnız gezmeye de alıştı iyice o yüzden de sizi yanında istemiyo olabilir

bi sorunu var benle ama anlatmıyor o böle anlatmayınca bende çıldırıyorum artık bence yalnız gezmesi daha rahatsız edici insanlar aramızda problem olduğunu sanıyordur ve bunu onada soruyorlardır eşin nerede diye insan en azında bundan sıkılır yine yalnız bi yere gitmez çünkü akrabalar falan o benim yanımda olmayınca hemen soruyorlar eşin nerede neden gelmedi inşallah bi sıkıntı yoktur diye benleyken neden rahat edemiyor neden benle gitmek istemiyor işte bende bunu anlamaya çalışıyorum ama ser verip sır vermiyor konuşmuyor bu konuyu hep vs vs şeylerle geçiştiryo

belkide sizi ona yakistırmadıklarını bildigi icin yanında goturmuyordur...kuzenımle eside boyleydi...esine gore cok guzel ve genc kuzenim millette bunu cekınmeden soylerdı...eside bunların hıncını kuzenımden cıkarırdı...surme cekse o ne maymuna dondun filan derdi...
ama biz evliyiz sonuçta değilmi bu böle ömür boyu devam etmezki o zaman bunu açık açık söleyecek diyecekki ben bu konudan rahatsızım o yüzden böle diye off delirtecek bu adam beni
Nereye kadar kaçabilir ki
Evli barklı insanlarsınız
Al karşına konuş
Ha hiç öyle nolur beni de tatile götür, bi yere çağır filan deme
Bu ne biçim iş de, biz hayat arkadaşıysak en azından bi haber verme durumumuz olmalı
Sen saklayıp kaçıyosun bi yerler, sonra gittim ettim diyosun
Ben böyle yapsam hoşuna gider mi de bi bakalım
en son konuşmamızda daha dün sabah aynen senin düşündüklerini söledim ben böle birşey yapsam hoşuna gidermi beni hiçe saymış gibi dedim biz bi aileyiz sonuçta bu nereye kadar böle devam eder dedim bi haber bile vermek yok ben yabancımıyım senin eşinim dedim ama aldığım vevap şu sen yanlış anlıyorsun sadece denk gelmedi tesadüfler oldu sen büyütüyorsun ben hiç senin gibi düşünmüyorum dedi ve kapatıp konuyu diğer odaya geçti

yok tesadüfmüş denk düşmeymiş hepsi hikaye bence başka bişey var kesinlikle. başka biri olabilir mi acaba ?

ama biz evliyiz sonuçta değilmi bu böle ömür boyu devam etmezki o zaman bunu açık açık söleyecek diyecekki ben bu konudan rahatsızım o yüzden böle diye off delirtecek bu adam beni

esinin karakterını en iyi sen bilirsin...
belkide gercekten baska bir sorunu vardır....
ciddi bir sekilde konus bence bu tesadufler hosuma gitmiyor....
ve inanmıyorum artık ...
neyse benımle derdın acikca soyle de...
peki ailesi sana karsi nasil...
bana bir garip geldi hadı esin aramiyor cagirmiyor seni...
annesi yada ordakiler neden aramiyor sormadilarmi seni karın nerde die

yok tesadüfmüş denk düşmeymiş hepsi hikaye bence başka bişey var kesinlikle. başka biri olabilir mi acaba ?

çok araştırdım 4 5 ay takibe aldım işyerinden çevresinten telefon bilgisayardan hiç bi belirti hiç birşey yok bilemiyorum ilk olarak aklıma bu gelmişti benimde ama birşey çıkmadı telefon faturası kredi kartı ekstreside evek geliyor onlara kadar araştırdım ama birşey yok:50::50:

çok araştırdım 4 5 ay takibe aldım işyerinden çevresinten telefon bilgisayardan hiç bi belirti hiç birşey yok bilemiyorum ilk olarak aklıma bu gelmişti benimde ama birşey çıkmadı telefon faturası kredi kartı ekstreside evek geliyor onlara kadar araştırdım ama birşey yok:50::50:

üzüldüm senin adına ama akla başka bişey de gelmiyo saklamak istedikten sonra çok rahat salanır bilemiyorm başka mantıklı bişey gelmedi aklıma

esinin karakterını en iyi sen bilirsin...
belkide gercekten baska bir sorunu vardır....
ciddi bir sekilde konus bence bu tesadufler hosuma gitmiyor....
ve inanmıyorum artık ...
neyse benımle derdın acikca soyle de...
peki ailesi sana karsi nasil...
bana bir garip geldi hadı esin aramiyor cagirmiyor seni...
annesi yada ordakiler neden aramiyor sormadilarmi seni karın nerde die

ailesi bana karşı çok iyi bi problemimizde yok ama onlarada ne dedi ne söledi dün bilmiyorum onlarda arayıp sormadı neden gelmedin falan diy

Sizin ki evlilikten çıkmış, nikahlı bakıcılığa dönmüş, ev temiz, yemekler tamam, çocukta bakılıyor... Gezmese de olur. Ne güzel iş çok özür dilerim ama cinsel hayatınız nasıl?

Ciddi ciddi konuşulması gereken bir durum bu alıp karşısına bir sorunu mu var, bir derdi mi var, sizi mi beğenmiyor, yakıştıramıyor mu yoksa başka bir düşüncesi mi var mutlaka sorgulamak lazım.

ailesi bana karşı çok iyi bi problemimizde yok ama onlarada ne dedi ne söledi dün bilmiyorum onlarda arayıp sormadı neden gelmedin falan diy[/QUOTE]

valla tatlim ne dıyım tum yolları sen tıkıyorsun zaten....
esinle aranda ne gectı durup dururkenmi basladı...
belki kapris filan hoslanmadigi biseyler yapıyorsun birlikte cikinca onlardan sıkılmıs olabilirmi..

aynı şekilde kuzenim vardı yanında kızı gibi duruyodu sonra faktör aile çıktı o önce takip etti izledi arayı sıcak tuttu hamileydi bebek doğduğundakaynanası sadece emizirmeden emzirmeye göndermeye çalıştı bebeği bizim kız işte o zaman kendi ailesinin ve bi uzmanın yardımıyla dur dedi şimdi çok mutlu evi ayrı hatta şehir bile ayrı kızıyla kocasıyla allahım bozmasın moralin bozulmasın sakın halledilmeyecek bişey değil bence milletinn dediğinden etkileniyo seni kardeşi gibi yakıştırmışlarya ondan olabilir
ama daha kuvvetli bi seçenek ailesiyle alakalı hiçmi demiyo kaynanan oğlum sen ne tek çıkıp geliyon karın nerde diye aile büyük faktör
bi uzmandan yardım almalı alo 183 galiba arıyosun seni dinliyo uzmanlar yönlendiriyolar ki eşin bunu istemeyecek sen ara yardım al inan işe yarıyor
birde sende gitsen ben burdayım dediğinde mesela annemdeyim felan dese yada parka gittiğinde düş peşine.
mesela annesigilde nasıllar gizli gizli konuşmalar varmı yada garip davrandıklarını farkedersin bi yerde kocanda çıkış kapısı kalmadığında oturacak senle konuşmaya çokta sıkboğaz etme addamı kaçmasın senden anladın sen dozajı ayarla bide bebiş geliyo bakalım nasıl olacak takipte kal peşinde dolaşacaklarmı yoksa sadece bebeklemi ilgilenecekler izle takipte kal arayı iyi tut zamanı gelincede müdahale et allah yar ve yardımcın olsun vaktin olursa gelişmelerden haberdar et

çok araştırdım 4 5 ay takibe aldım işyerinden çevresinten telefon bilgisayardan hiç bi belirti hiç birşey yok bilemiyorum ilk olarak aklıma bu gelmişti benimde ama birşey çıkmadı telefon faturası kredi kartı ekstreside evek geliyor onlara kadar araştırdım ama birşey yok:50::50:[/QU

bunlar senin gördüğün somutlar ya başka bir hat senin bilmediğin yada başka bir teli varsa işşyerinde yada dışarda konuştuğu arabada yada ofiste bıraktığı olabilir mi.

Evlenmeden önce herşey iyi hoş güzelde evlendikten sonra işler değişiyor.
Eşim sosyal okumuş demişsin sen ne mezunusun?Ayrıca sen sosyal misin? Bence enbüyük sorun burda başlıyor.
Ve ikincisi yaş.Sen hem çok erken evlenmişsin hemde kendinden 15 yaş büyük biriyle.Yanlış anlama amacım seni kınamak değil böyle bişey yapamamda ama ilerisini hiç düşünmedin mi? sen 30 olunca o 45 olacak 40 olunca 55 böyle gidecek bu hayat boyu bu hep sorun olacak. Sizin kendi içinizde olmasa bile insanların bakışı söyledikleri rahatsız edecek.
Heryere birlikte gidemezsiniz heryere seni götüremez ozaman eşi dğeil çantası olursun ama bukadarda yalnız gidilmez buseferde eşi değil evdeki hizmetçisi oluyosun.
29 ekimde eşinin kızını alıp annesine yemeğe gitmesinden seni götürmemesi çağırmamasını değil senden habersiz gitmesine kızdım. Sonuçta sende evde yemek yapmışsın arayıp sorması lazımdı. Oturun düzgünce konuşun ben bu durumdan rahatsızım de anlat derdini.

çok araştırdım 4 5 ay takibe aldım işyerinden çevresinten telefon bilgisayardan hiç bi belirti hiç birşey yok bilemiyorum ilk olarak aklıma bu gelmişti benimde ama birşey çıkmadı telefon faturası kredi kartı ekstreside evek geliyor onlara kadar araştırdım ama birşey yok:50::50:[/QU

bunlar senin gördüğün somutlar ya başka bir hat senin bilmediğin yada başka bir teli varsa işşyerinde yada dışarda konuştuğu arabada yada ofiste bıraktığı olabilir mi.

yani kesinlikle sana katılıyorum emin ol saklamak isterse saklar sende asla öğrenemessin istediğin kadar tlfn face net karıştır. sakın yapmaz asla falan da deme bence

benim exte beni yakalıyamazsın bak faturalarıma telime ekstreme diyordu bakıyorum bişey yok şüphelendirecek ama adamın başka hattı varmış türkcelden öğrendim online dan

Back
X