Esim arkamdan is cevirmis

Ya niye fake olsun kizcagiz gecen sene acmis uyeligini koyde yasayan bi kiz, inceleyin profili once sonra konusun ya da bi susun da meseleyi netlestirelim fake fake basladiniz yine

Sen hala.o adamla.ayni evdesin ya ona sasiyorun.al cocugunu topla pilini pirtini git ailene.neyi kimi bekliyorsun daha o evde

kardesım gıt dava et dıyoruz ses cıkarmıyorsun
aılem arkamda durur dıyorsun ama ayrılmıyorsun
ayrıntı ogrenmek ıstıyoruz yanıt vermıyorsun
Telefod
kardesım gıt dava et dıyoruz ses cıkarmıyorsun
aılem arkamda durur dıyorsun ama ayrılmıyorsun
ayrıntı ogrenmek ıstıyoruz yanıt vermıyorsun
Telefndn giriyorm takiliyor hmn cvp yazamiyorum hepsini okuyamiyrm.bunlari yazarak belirtmemem tepkisiz kalacagim anlamina gelmiyor.su an aklim basimda degil soktayim

Ne gibi bi akıl istiyorsunuz savcılık dedik tepkisiz kalma dedik boşan dedik sen daha konuyu açmamışsın Ada'ma korkudan gala Ada'mın yanındasın ne diyelim sende Ada'mı çek günde arkadaşlarına izletirsin mi diyrlim
Böyle bi durumda eşimin bana göstereceği şiddet aklıma bile gelmez o benim şiddetimden korksun

Telefod

Telefndn giriyorm takiliyor hmn cvp yazamiyorum hepsini okuyamiyrm.bunlari yazarak belirtmemem tepkisiz kalacagim anlamina gelmiyor.su an aklim basimda degil soktayim
Yahu eski sevgilin iftira atiyodur, sen kocanla konusup netlestirdin mi meseleyi her denilene inanilir mi

Yalan konu olsun bu yoksa artık kocalarımıza bile güvenemeyecekmiyiz..

Telefod

sıze ne sekılde ulastı haber verdıler o elınızdekı bılgılerle sahıtle ne varsa gıdın sıkayet edın yapılacak sey bu

Telefod

o görüntüleri 1 yıl önce izleyen adamlar netepki vermiş onu merak ettim, biri de sizin eski sevgilinizmiş,kimse de napıyosun çocuğunun anasına dememiş mi ?
sizin evliliğiniz normalde nasıl ?

Sizin mahreminizi ele gune gosteren bir insandan es olmaz.
Bugun bunu yapan yarin daha tahlikeli islerede kalkisir.
Madem ailenizde arkanizdaymis, ayrilin bu adamdan.
Daha karakterli bir insanla guzel bir evlilik yaparsiniz...

gerçek olma ihtimali çok yüksek geliyor bana başından beri

fakat neden susup hazmediyor anlamıyorum

Konusamadim.iftira olmadigina eminim
Madem eminsin bu Ada'mın eşi olarak kalmamalısın evlilik kurumunda daha aşağılık bi durum olamaz eşinin tepkisinden bu kadar korkuyorsan tek başınayken konuşmayın

Şoktayım şuan. Ruh hastası adam.

Aynen bizde şoklara girdik ki o adam bizim evimize giren çıkan temiz yüzlü biriydi.
Herşeyimize koşardı.
Sonraları öğrendik ki swinger (çiftli yapıyolar ya) o tarz insanlarla konusuyomus sürekli..

Arkadaslar ben savciliga basvur sikayet et diyenlere bisey demiyorum zaten inanmayip bana hakaret edenlere diyorum. Elimde kanit yok sadece duydum ama eminim artik bunu yaptigina.sikayet etsem nasil olur bilmiyorum

Aynen bizde şoklara girdik ki o adam bizim evimize giren çıkan temiz yüzlü biriydi.
Herşeyimize koşardı.
Sonraları öğrendik ki swinger (çiftli yapıyolar ya) o tarz insanlarla konusuyomus sürekli..
Evet ulke swingerci dolu, esleri kabul etmeyenler gizli cekim yapip sosyal medyadan yayiyo mesela goruyoruz bunlari, ama koy yerinde arkadaslarina gosterecek karisini, bi senedir bu kadinin kulagina gelmeyecek ESKI SEVGILI ulak olacak, bu sacma geldi bana. Eski sevgilisi uydurmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…