- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
Dogru yada yanlis bunu bilemeyiz lutfen uzerine gitmeyelimKonu sahibi.şimdi ne güluyorsundur demi içten içe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru yada yanlis bunu bilemeyiz lutfen uzerine gitmeyelimKonu sahibi.şimdi ne güluyorsundur demi içten içe.
Telefodkardesım gıt dava et dıyoruz ses cıkarmıyorsun
aılem arkamda durur dıyorsun ama ayrılmıyorsun
ayrıntı ogrenmek ıstıyoruz yanıt vermıyorsun
Telefndn giriyorm takiliyor hmn cvp yazamiyorum hepsini okuyamiyrm.bunlari yazarak belirtmemem tepkisiz kalacagim anlamina gelmiyor.su an aklim basimda degil soktayimkardesım gıt dava et dıyoruz ses cıkarmıyorsun
aılem arkamda durur dıyorsun ama ayrılmıyorsun
ayrıntı ogrenmek ıstıyoruz yanıt vermıyorsun
Ne gibi bi akıl istiyorsunuz savcılık dedik tepkisiz kalma dedik boşan dedik sen daha konuyu açmamışsın Ada'ma korkudan gala Ada'mın yanındasın ne diyelim sende Ada'mı çek günde arkadaşlarına izletirsin mi diyrlimBen buraya elestirilmek hakaret isitmek icin yazmadim bunlari gercektn zor durumda kaldigim ve bunu kimseye soyleyemedigim icin yazdim.inanmiyorsanizda duzgun cevp verin allah biliyor benim ne durumda oldugumu nasil cikmazda oldugumu kimseye inandirmak zorundada degilim.sadece burdn birz akil alirim die dusundum ama duydugum laflarla daha cok moralim bozuldu.beni tanimadan bu kadar acimasiz cevaplar yazanlar keske birz vicdanli konusabilseniz.. .
Yahu eski sevgilin iftira atiyodur, sen kocanla konusup netlestirdin mi meseleyi her denilene inanilir miTelefod
Telefndn giriyorm takiliyor hmn cvp yazamiyorum hepsini okuyamiyrm.bunlari yazarak belirtmemem tepkisiz kalacagim anlamina gelmiyor.su an aklim basimda degil soktayim
sıze ne sekılde ulastı haber verdıler o elınızdekı bılgılerle sahıtle ne varsa gıdın sıkayet edın yapılacak sey buTelefod
Telefndn giriyorm takiliyor hmn cvp yazamiyorum hepsini okuyamiyrm.bunlari yazarak belirtmemem tepkisiz kalacagim anlamina gelmiyor.su an aklim basimda degil soktayim
o görüntüleri 1 yıl önce izleyen adamlar netepki vermiş onu merak ettim, biri de sizin eski sevgilinizmiş,kimse de napıyosun çocuğunun anasına dememiş mi ?Telefod
Konusamadim.iftira olmadigina eminimEsinle konustun mu kabul etti mi eski sevgili iftirasidir nolacak
Nerden eminsin? Acik ve net konus ki yardimci olalim. Bence eski sevgili iftirasiKonusamadim.iftira olmadigina eminim
sen bunları duyup bu kadar da gerçekliğinden eminsen nasıl sabredebiliyorsun bu evliliğe o adama?Konusamadim.iftira olmadigina eminim
Madem eminsin bu Ada'mın eşi olarak kalmamalısın evlilik kurumunda daha aşağılık bi durum olamaz eşinin tepkisinden bu kadar korkuyorsan tek başınayken konuşmayınKonusamadim.iftira olmadigina eminim
Şoktayım şuan. Ruh hastası adam.
Evet ulke swingerci dolu, esleri kabul etmeyenler gizli cekim yapip sosyal medyadan yayiyo mesela goruyoruz bunlari, ama koy yerinde arkadaslarina gosterecek karisini, bi senedir bu kadinin kulagina gelmeyecek ESKI SEVGILI ulak olacak, bu sacma geldi bana. Eski sevgilisi uydurmus olabilirAynen bizde şoklara girdik ki o adam bizim evimize giren çıkan temiz yüzlü biriydi.
Herşeyimize koşardı.
Sonraları öğrendik ki swinger (çiftli yapıyolar ya) o tarz insanlarla konusuyomus sürekli..