• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim arkamdan is cevirmis

swingercılar var mesela olabilir ilk şokla insan inanmıyor da düşününce ne sapıklar var
Aynen swinger bağımlısı çıktı zaten.
Bilgisayardaki dosyaları bulduk biz sonradan.
Neler neler..

Olmaz diye bişey yok yani olur.
3 senelik evliydi bu anlattığım kişiler adam gizli sapık çıktı yani...

yuksek musadenle ohaaa demek istiyrm..arkadasm senn bu adamla ayni havayi soluman zarar..bu evlilige devam edersen bazi sektorlerde videolarin dönmeye baslar.arkadslarina gösteren tüm kamuya acar..daha da ileri gder seni bska adamlara...tovbe yarabbim.kske gececgce bi ergen bizimle kafa buluyo olsaydi ya da herzamnki gbi fake erkek uye muhabbeti.

Arkadaslar ben savciliga basvur sikayet et diyenlere bisey demiyorum zaten inanmayip bana hakaret edenlere diyorum. Elimde kanit yok sadece duydum ama eminim artik bunu yaptigina.sikayet etsem nasil olur bilmiyorum
Sen nasil emin oldugunu anlatmalisin. 1 senedir kucuk yerde niye kulagina gelmesin bu? Herkes sustu da bi eski sevgilin mi anlatti? Cok sacma.

Aynen swinger bağımlısı çıktı zaten.
Bilgisayardaki dosyaları bulduk biz sonradan.
Neler neler..

Olmaz diye bişey yok yani olur.
3 senelik evliydi bu anlattığım kişiler adam gizli sapık çıktı yani...
aynen insan ilk şokla olmaz olamaz diyor da haberlerde neler okuyoruz neler neler var

içimizde sapık sapkın insanlar yaşıyor konu sahibinin eşi neden onlardan biri çıkmasın

benim şaşırdığım konu sahibinin tepkisi sakinliği

Aynen bizde şoklara girdik ki o adam bizim evimize giren çıkan temiz yüzlü biriydi.
Herşeyimize koşardı.
Sonraları öğrendik ki swinger (çiftli yapıyolar ya) o tarz insanlarla konusuyomus sürekli..
Pis sapık ya iğrenç insanlar. Bu tarz kişiler oldugu için konu sahibi gerçektir diye düşündüm. Yapması gereken derhal şikayet etmek boşanmak.

Sen nasil emin oldugunu anlatmalisin. 1 senedir kucuk yerde niye kulagina gelmesin bu? Herkes sustu da bi eski sevgilin mi anlatti? Cok sacma.
Ben evlenmedn once koyde yasiyodum evlenince usakta yasamaya basladim.esimle ayni koyden degiliz zaten.bzm koydn biriyle ayni yerde calisiyodu bi sene once ona gostermis oda sonra eski sevgilime soylemis o arada yeni telfn aldiydi bir de ben hamileydm videoyu izlettigi adam oyle demis hamilykn cekmis die

Ben evlenmedn once koyde yasiyodum evlenince usakta yasamaya basladim.esimle ayni koyden degiliz zaten.bzm koydn biriyle ayni yerde calisiyodu bi sene once ona gostermis oda sonra eski sevgilime soylemis o arada yeni telfn aldiydi bir de ben hamileydm videoyu izlettigi adam oyle demis hamilykn cekmis die
hamileyken mi..midem bulandi resmen.bu adama sapikta denmez sapik otesi bsey...

Askim sen niye eminsin bu hikayeden? Eski sevgilinin iftirasi niye olmasin? Onu izah et bana, ona gore konusalim

Ya Allahaşkına bir konuyu da sulandırmayın. Bazı insanlar ne kadar geyik sever arkadaş ya...inanmayan yazmasın. yorumlar daha cok midemi bulandırdı. Farzedin ki fake, bu hayatta olmayacak anlamına mı gelir?

İlk Fake dedim ama okudukça kafam karıştı.
Kocan niye böyle bşey yapsın benim aklım mantığım almadı.
Çocuğun olmuş zaten bunu bilen eski sevgili böyle bi videosu vardı hamileyken diye zarf atmış olamaz mı?9 ay hamilesin sonuçta illa ki bi ara bşeyler yaşanmıştır.

hamileykeno_O sen niye ayrılmıyosun madem ailen arkanda, bu adam yarın öbür gün çocuğuna da sarar, ruhun duymaz, bu kadar ağır sapıkla aynı çatı altında çocuk barındırılır mı? hiç mi aklın yok ? ne bekliyosun hala?

Bazı ayrıntıları da söyleyince emin oldum demiştin. Hangi ayrıntı ki onlar. Hamile olduğun mu sadece.

Askim sen niye eminsin bu hikayeden? Eski sevgilinin iftirasi niye olmasin? Onu izah et bana, ona gore konusalim[/QUObak
Askim sen niye eminsin bu hikayeden? Eski sevgilinin iftirasi niye olmasin? Onu izah et bana, ona gore konusalim
Bakin cok igrenc gelck biliyorum ama bunuda soylemem gerekiyor.esim olck adamin abisi calistigi yerde kadinin biriyle iliskiye girmis ondan habersiz videoya kaydetmis ve bizim bilgisyrdn flasbellegine aktarirkn silmeyi unutmus bunu gordum esim olack kisiyede gosterdm.bunlar ihtimali yukseltiyor abisi yapmis zamaninda gozumle gordm kardesi ndn yapmasin.birde boyle biseyi durduk yere nerdn uydursunlar.

yuhh yuhh okudukca öfkem iyice arttı insan nasıl bu kadar kansız olabilir

Pekii sen abisinin videosunu gordugunu herhangi bi disardan birine anlattin mi? bi arkadasina vs?

Back