• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim arkamdan is cevirmis

bı dk bı dk
eskı sevgılın senı nerden buldu
konuyu nasıl actı
bazı ayrıntılar ıcın cıddı ayrıntılarıyla cınsellık konusunda konusmus olmanız gerek
belkı blof yapıp senın konusmalarını kaydetıp oda herkese yaycaktı nasıl guvenıyorsun kocan bıle bunu yaparken
sen ne ayaksın yahu
Ne dediginizin farkindamisinz ben eski sevgilimle yuzyuze konusmadim bi arkadasimla haber gonderdi daha oncese yazdim.o gormemis videoyu goren kisi ona anlatmis

Eşiniz sizin mahreminizi paylaşmış.
Eski sevgiliniz bunu birinin aracılığıyla size söylemiş.
Aradan bir yıl geçmiş,yeni duymuşsunuz.
Hı bide eski sevgilinizin sizinle hala evlenmek istiyo olması vardı.
Bu kadar anormal şeyler birleşince inanası gelmiyo ama insanın.

konuya aslında insan ilk şokla inanmıyor da düşününce ne sapık ne adiler var neden gerçek olmasın olabilir

beni bu durumda en çok şaşırtan konu sahibinin bu durum karşısında tepkileri insan nasıl bu kadar sakin olup hiç bir şey olmamamış gibi devam edebilir nasıl yani:KK57::KK57:

Ne dediginizin farkindamisinz ben eski sevgilimle yuzyuze konusmadim bi arkadasimla haber gonderdi daha oncese yazdim.o gormemis videoyu goren kisi ona anlatmis
cok haklısın anormal olan benım
:D
ılk yorumumda esınızı dava edın dedım ses cıkarmadınız
yazdıklarınızın celıskısını ve soru ısaretlerını sıze sorunca carladınız
ben anladım sızı
hayırlısı

Hayir korkuyorum daha once butun kavgalar siddetle sonuclandi
Şiddet de var yani. Sen buraya konu açma hemen git dava aç.
Bu sakinliğin benim sinirimi bozdu valla. Onun için de inanmiyor kimse.
O sapıkla aynı evi paylaşıyorum hala da demezsin umarım :KK57:

Yani yalan olabilir ama gerçekte olabilir.
Bir dostumun eşi eve başka adam getirmişti eşi yaparken o izlesin diye.
Kavga dövüş boşandılar tabi.
Yapman gereken boşanmak sorman hata

Eşim arkamdan iş çevirmiş te bu konu için pek bi hafif kalmış

Sanki sizden izinli çekseydi sorun olmıycaktı

arkadaş sen bu sapık aciz adamla daha neden nasıl evlisin

swingercılar var mesela olabilir ilk şokla insan inanmıyor da düşününce ne sapıklar var

Ben eski sevgilimle konusmuyorum o iletti bana bunu diyorum bi arkadasim araciligiyla diyorum.hicbisey soyleyemedim kimseye inanin arkadaslr cok kotu durumdayim 4 yillik evliyim ayrilirsam ailem arkamda olur
Yuh adam mahremini sermiş gözler önüne gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun sonrada boşanma davası açın donuna kadar alın

Ayrilacaksin cnm daha otesi yok hem siddet hem boyle sapikca davranislar evlilikmi kalmis ortada butun cevren ogrenir bu gidisle rezillk dizboyu lanet olasi adam ne gunlere kaldik allah islah etsin

:KK57: Allah'ım daha neler duyacağım
Konu sahibi eğer doğruyu söylüyorsan hemen polise git ne duruyorsun?

Eğer bu anlattığınız dogruysa derhal dava açın.

:KK57::KK57::KK57:
Şoktayım şuan. Ruh hastası adam.

Ben buraya elestirilmek hakaret isitmek icin yazmadim bunlari gercektn zor durumda kaldigim ve bunu kimseye soyleyemedigim icin yazdim.inanmiyorsanizda duzgun cevp verin allah biliyor benim ne durumda oldugumu nasil cikmazda oldugumu kimseye inandirmak zorundada degilim.sadece burdn birz akil alirim die dusundum ama duydugum laflarla daha cok moralim bozuldu.beni tanimadan bu kadar acimasiz cevaplar yazanlar keske birz vicdanli konusabilseniz.. .

Ben buraya elestirilmek hakaret isitmek icin yazmadim bunlari gercektn zor durumda kaldigim ve bunu kimseye soyleyemedigim icin yazdim.inanmiyorsanizda duzgun cevp verin allah biliyor benim ne durumda oldugumu nasil cikmazda oldugumu kimseye inandirmak zorundada degilim.sadece burdn birz akil alirim die dusundum ama duydugum laflarla daha cok moralim bozuldu.beni tanimadan bu kadar acimasiz cevaplar yazanlar keske birz vicdanli konusabilseniz.. .
akıl veriyoruz işte boşan boşan boşan
git şikayet et
başka ne diyebiliriz ki

kardesım gıt dava et dıyoruz ses cıkarmıyorsun
aılem arkamda durur dıyorsun ama ayrılmıyorsun
ayrıntı ogrenmek ıstıyoruz yanıt vermıyorsun

Bunu sonucu belli zaten. karışık bi durum yok ki ortada herkez farklı fikirler versin. Aklın yolu bir şikayet etceksin boşancaksın.

Back