Ne dediginizin farkindamisinz ben eski sevgilimle yuzyuze konusmadim bi arkadasimla haber gonderdi daha oncese yazdim.o gormemis videoyu goren kisi ona anlatmisbı dk bı dk
eskı sevgılın senı nerden buldu
konuyu nasıl actı
bazı ayrıntılar ıcın cıddı ayrıntılarıyla cınsellık konusunda konusmus olmanız gerek
belkı blof yapıp senın konusmalarını kaydetıp oda herkese yaycaktı nasıl guvenıyorsun kocan bıle bunu yaparken
sen ne ayaksın yahu
cok haklısın anormal olan benımNe dediginizin farkindamisinz ben eski sevgilimle yuzyuze konusmadim bi arkadasimla haber gonderdi daha oncese yazdim.o gormemis videoyu goren kisi ona anlatmis
Şiddet de var yani. Sen buraya konu açma hemen git dava aç.Hayir korkuyorum daha once butun kavgalar siddetle sonuclandi
swingercılar var mesela olabilir ilk şokla insan inanmıyor da düşününce ne sapıklar varYani yalan olabilir ama gerçekte olabilir.
Bir dostumun eşi eve başka adam getirmişti eşi yaparken o izlesin diye.
Kavga dövüş boşandılar tabi.
Yapman gereken boşanmak sorman hata
Yuh adam mahremini sermiş gözler önüne gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun sonrada boşanma davası açın donuna kadar alınBen eski sevgilimle konusmuyorum o iletti bana bunu diyorum bi arkadasim araciligiyla diyorum.hicbisey soyleyemedim kimseye inanin arkadaslr cok kotu durumdayim 4 yillik evliyim ayrilirsam ailem arkamda olur
Yani yalan olabilir ama gerçekte olabilir.
Yani yalan olabilir ama gerçekte olabilir.
akıl veriyoruz işte boşan boşan boşanBen buraya elestirilmek hakaret isitmek icin yazmadim bunlari gercektn zor durumda kaldigim ve bunu kimseye soyleyemedigim icin yazdim.inanmiyorsanizda duzgun cevp verin allah biliyor benim ne durumda oldugumu nasil cikmazda oldugumu kimseye inandirmak zorundada degilim.sadece burdn birz akil alirim die dusundum ama duydugum laflarla daha cok moralim bozuldu.beni tanimadan bu kadar acimasiz cevaplar yazanlar keske birz vicdanli konusabilseniz.. .
Bunu sonucu belli zaten. karışık bi durum yok ki ortada herkez farklı fikirler versin. Aklın yolu bir şikayet etceksin boşancaksın.Ben buraya elestirilmek hakaret isitmek icin yazmadim bunlari gercektn zor durumda kaldigim ve bunu kimseye soyleyemedigim icin yazdim.inanmiyorsanizda duzgun cevp verin allah biliyor benim ne durumda oldugumu nasil cikmazda oldugumu kimseye inandirmak zorundada degilim.sadece burdn birz akil alirim die dusundum ama duydugum laflarla daha cok moralim bozuldu.beni tanimadan bu kadar acimasiz cevaplar yazanlar keske birz vicdanli konusabilseniz.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?