Aynen swinger bağımlısı çıktı zaten.swingercılar var mesela olabilir ilk şokla insan inanmıyor da düşününce ne sapıklar var
Sen nasil emin oldugunu anlatmalisin. 1 senedir kucuk yerde niye kulagina gelmesin bu? Herkes sustu da bi eski sevgilin mi anlatti? Cok sacma.Arkadaslar ben savciliga basvur sikayet et diyenlere bisey demiyorum zaten inanmayip bana hakaret edenlere diyorum. Elimde kanit yok sadece duydum ama eminim artik bunu yaptigina.sikayet etsem nasil olur bilmiyorum
aynen insan ilk şokla olmaz olamaz diyor da haberlerde neler okuyoruz neler neler varAynen swinger bağımlısı çıktı zaten.
Bilgisayardaki dosyaları bulduk biz sonradan.
Neler neler..
Olmaz diye bişey yok yani olur.
3 senelik evliydi bu anlattığım kişiler adam gizli sapık çıktı yani...
Pis sapık ya iğrenç insanlar. Bu tarz kişiler oldugu için konu sahibi gerçektir diye düşündüm. Yapması gereken derhal şikayet etmek boşanmak.Aynen bizde şoklara girdik ki o adam bizim evimize giren çıkan temiz yüzlü biriydi.
Herşeyimize koşardı.
Sonraları öğrendik ki swinger (çiftli yapıyolar ya) o tarz insanlarla konusuyomus sürekli..
Ben evlenmedn once koyde yasiyodum evlenince usakta yasamaya basladim.esimle ayni koyden degiliz zaten.bzm koydn biriyle ayni yerde calisiyodu bi sene once ona gostermis oda sonra eski sevgilime soylemis o arada yeni telfn aldiydi bir de ben hamileydm videoyu izlettigi adam oyle demis hamilykn cekmis dieSen nasil emin oldugunu anlatmalisin. 1 senedir kucuk yerde niye kulagina gelmesin bu? Herkes sustu da bi eski sevgilin mi anlatti? Cok sacma.
hamileyken mi..midem bulandi resmen.bu adama sapikta denmez sapik otesi bsey...Ben evlenmedn once koyde yasiyodum evlenince usakta yasamaya basladim.esimle ayni koyden degiliz zaten.bzm koydn biriyle ayni yerde calisiyodu bi sene once ona gostermis oda sonra eski sevgilime soylemis o arada yeni telfn aldiydi bir de ben hamileydm videoyu izlettigi adam oyle demis hamilykn cekmis die
Askim sen niye eminsin bu hikayeden? Eski sevgilinin iftirasi niye olmasin? Onu izah et bana, ona gore konusalimBen evlenmedn once koyde yasiyodum evlenince usakta yasamaya basladim.esimle ayni koyden degiliz zaten.bzm koydn biriyle ayni yerde calisiyodu bi sene once ona gostermis oda sonra eski sevgilime soylemis o arada yeni telfn aldiydi bir de ben hamileydm videoyu izlettigi adam oyle demis hamilykn cekmis die
hamileykenBen evlenmedn once koyde yasiyodum evlenince usakta yasamaya basladim.esimle ayni koyden degiliz zaten.bzm koydn biriyle ayni yerde calisiyodu bi sene once ona gostermis oda sonra eski sevgilime soylemis o arada yeni telfn aldiydi bir de ben hamileydm videoyu izlettigi adam oyle demis hamilykn cekmis die
Askim sen niye eminsin bu hikayeden? Eski sevgilinin iftirasi niye olmasin? Onu izah et bana, ona gore konusalim[/QUObak
Bakin cok igrenc gelck biliyorum ama bunuda soylemem gerekiyor.esim olck adamin abisi calistigi yerde kadinin biriyle iliskiye girmis ondan habersiz videoya kaydetmis ve bizim bilgisyrdn flasbellegine aktarirkn silmeyi unutmus bunu gordum esim olack kisiyede gosterdm.bunlar ihtimali yukseltiyor abisi yapmis zamaninda gozumle gordm kardesi ndn yapmasin.birde boyle biseyi durduk yere nerdn uydursunlar.Askim sen niye eminsin bu hikayeden? Eski sevgilinin iftirasi niye olmasin? Onu izah et bana, ona gore konusalim
işi ne olabilir ki gidip hamile karımla gizli videomu çekip eşe dosta izleyetim diyebilir, eşi avrupa bağımsız sinemasında yönetmenmiş heraldeEşinizin mesleği nedir? İşi gereği çekmiş olmasın
yuhh yuhh okudukca öfkem iyice arttı insan nasıl bu kadar kansız olabilirBen evlenmedn once koyde yasiyodum evlenince usakta yasamaya basladim.esimle ayni koyden degiliz zaten.bzm koydn biriyle ayni yerde calisiyodu bi sene once ona gostermis oda sonra eski sevgilime soylemis o arada yeni telfn aldiydi bir de ben hamileydm videoyu izlettigi adam oyle demis hamilykn cekmis die
Evt cunku o isyerinde calisirkn ben hamileydim ve tlfnu eskiydi tm o zmnlarda yeni tlfn aldiydiBazı ayrıntıları da söyleyince emin oldum demiştin. Hangi ayrıntı ki onlar. Hamile olduğun mu sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?