• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim arkamdan is cevirmis

Doğru mu okudum?
Yoksa uykum geldi diye saçmalıyor muyum?:KK14:

bir şeyi satmaya çalışan insanlar böyle davranır bakın şu şu marifetleri var diye reklamını yapar, bu adam bunu yaptıysa amacı ne olabilir ki

ohh birde eski sevgili varr hiç inandırıcı değil eski sevgili hangi ince detayları anlatmış tövbe tövbe

pardon sen eski sevgilinle neden konuşuyorsun?

kim kime dum duma belli değil arkadaş
Ben eski sevgilimle konusmuyorum o iletti bana bunu diyorum bi arkadasim araciligiyla diyorum.hicbisey soyleyemedim kimseye inanin arkadaslr cok kotu durumdayim 4 yillik evliyim ayrilirsam ailem arkamda olur

Ben eski sevgilimle konusmuyorum o iletti bana bunu diyorum bi arkadasim araciligiyla diyorum.hicbisey soyleyemedim kimseye inanin arkadaslr cok kotu durumdayim 4 yillik evliyim ayrilirsam ailem arkamda olur
o zaman ne bekliyorsun film arşivi yapmasını mı?

Ben bunu yaşasam daha farkli anlatirim.Hic duygu yok.Sadece somut olarak " gostetmis.napabilirim" diyor.Ne üzüntü ne başka bir duygu hissedilmiyor ifadelerinde Terk ediyorum konuyu

Hahajaha Allah iyiliğini versin husamettin ateşin başına mı vurdu sıpa:D

Esim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
:KK57:
bu durumda sahıtın ıspatın neyse bunu kullanarak adamı donuna kadar dava et

Eşinle konuştun mu diye kaç kere soruldu bi cevap versen diyorum hani.:KK3:

Simdi benim derdim bana yetiyor zaten inanan inansin inanmayan kendi bilir sunlari yazarken bile elim ayagim titriyor.eger bi etkisi olcaksa olurmu bilmiyorum ama allaha inanan biri olarak yemin ediyorum dogru

Bunu eski sevgilimin yaninda anlatmislar oda bana haber verdi hala benle evlnmek istedigi icn yalndir die dusundum ama bazi ayrintilari soyleyince dogru oldugunu anladim
bı dk bı dk
eskı sevgılın senı nerden buldu
konuyu nasıl actı
bazı ayrıntılar ıcın cıddı ayrıntılarıyla cınsellık konusunda konusmus olmanız gerek
belkı blof yapıp senın konusmalarını kaydetıp oda herkese yaycaktı nasıl guvenıyorsun kocan bıle bunu yaparken
sen ne ayaksın yahu

Ozaman bize ne soruyosun ! Hemen o evi terketti boşanma davanın AC piss bi sapikla aynı evde daha fazla nefes alman doğru değil. Yakında o çocuğunun da ciplak görüntülerini çekip başkalarına gösterir o adı serefs......!!!!!

Simdi benim derdim bana yetiyor zaten inanan inansin inanmayan kendi bilir sunlari yazarken bile elim ayagim titriyor.eger bi etkisi olcaksa olurmu bilmiyorum ama allaha inanan biri olarak yemin ediyorum dogru
doğruysa daha vahim ya neden o adinin yanında hala duruyorsun ortalığı ayağa kaldırsana

Kafam karisti eski sevgilinle nasil ayni ortamda oluyorlar.bu nasil is.sen nerde girdn eski sevgilinide boyle biseyi sana soyledi

Back