- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eski sevgilimle konusmuyorum o iletti bana bunu diyorum bi arkadasim araciligiyla diyorum.hicbisey soyleyemedim kimseye inanin arkadaslr cok kotu durumdayim 4 yillik evliyim ayrilirsam ailem arkamda olurpardon sen eski sevgilinle neden konuşuyorsun?
kim kime dum duma belli değil arkadaş
o zaman ne bekliyorsun film arşivi yapmasını mı?Ben eski sevgilimle konusmuyorum o iletti bana bunu diyorum bi arkadasim araciligiyla diyorum.hicbisey soyleyemedim kimseye inanin arkadaslr cok kotu durumdayim 4 yillik evliyim ayrilirsam ailem arkamda olur
Ya aynı espiri burda bin milyon kere yapiliyo ben her seferinde kopuyom niye acep :) konu sahibesi yapacağın şey belli canim , film iyiyse mısır patlat bide siz izleyinVideo degildir o
Video olsa duramazdin
Esim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
bı dk bı dkBunu eski sevgilimin yaninda anlatmislar oda bana haber verdi hala benle evlnmek istedigi icn yalndir die dusundum ama bazi ayrintilari soyleyince dogru oldugunu anladim
Hayir korkuyorum daha once butun kavgalar siddetle sonuclandiEşinle konuştun mu diye kaç kere soruldu bi cevap versen diyorum hani.
doğruysa daha vahim ya neden o adinin yanında hala duruyorsun ortalığı ayağa kaldırsanaSimdi benim derdim bana yetiyor zaten inanan inansin inanmayan kendi bilir sunlari yazarken bile elim ayagim titriyor.eger bi etkisi olcaksa olurmu bilmiyorum ama allaha inanan biri olarak yemin ediyorum dogru