Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi sizin evliliginizdeki en ufak problem bu bence
Diğerlerinin yaninda

Çok teşekkür ederim.Kesinlikle öyle
annem 70 yaşında 10 yıla yakındır benle ve eşimle yaşıyor kadın çok mutlu 30 lu yaşta boşandı bir daha da evlenmedi sizin eş aynı babam vallahi bakın boşansanız bile gözü ya sizin paranızda kendi evi geliri olmasına rağmen ilerde evlatlarınız iyi kazanca sahip olunca da onların parasında hesabında olur onları kıskanır.tecrubeyle sabittir

Sanırım annesi bunu zamanında çok şımartmış, çok pohpohlamış.Zaten bu konuda çok ustadır.
Şimdi aynı şeyleri insanlardan bekliyor ona aşırı değer verilsin, saygı görsün
Araya çok da resmiyet koyar
Gölgesi ağırdır
Öyle kolay kolay bir şey rica edemez insan
Bazen de çocuk gibi olur anlayamıyorum bende mi sorun onda mı?

Sizin adınıza da üzüldüm gerçekten,
Çok doğru söylemişsiniz

Son zamanlarda biraz olsun düzeldiğini sanıyordum
Ben de kendinden daha emin tavırlar sergiliyordum
Dedim artık bana saygı duyuyor
Beni gözardı etmiyor
Demek sorun benden kaynaklanıyormuş
Oysa şu bir kaç gündür yanıldığımı ve değişenin sadece ben olduğumu anladım

Sizin adınıza da üzüldüm gerçekten,
Çok doğru söylemişsiniz
biz erkenden kurtulduk o günden sonra da bıraz toplum baskısı dışında çok ta mutlu olduk.evli kadınlar üstün ırk boşanmışlar 2. sınıf sanan dangalaklar var ne yazıkki ülkemizde .amaaaa hayat kısa ve güzel stres evinizin içinde olcağına varsın dışarda olsun derim ben.kötu alışkanlıkları yok demişsiniz eşinizin benim babamda içki dayak kadın sigara hiçbiri yoktu .ama çekilmezdi ekonomik şiddet en buyuk şiddettir bana göre

Ailen müdahale etmiyor mu bu duruma
Yani gördüğün şiddetten haberleri yok mu
Var olmaz olur mu
Babam beni hastaneye götürüp rapor aldı
Kamu davası açıldı
Sonra Şikayetimi geri aldım
Şimdi öyle elini kolay kolay atamıyor bana
Gerçi davadan sonra da devam etti şiddete
En Son olayda herşey çığırından çıktı
Ama Sıkar biraz en son olayda çok korktu çünkü
Yemin etti bir daha dövmeyeceğine

5 gün işgöremez raporu almışsın yediğin şiddet yüzünden
Tokat hafif kalır diyorsun
Bi düşün bakalım kimde sorun

Kötü alışkanlık yok demedim diyemem maalesef
İçkisi var
Benden de hep masa hazırlamamı değişik mezeler yapmamı ister
Onun içkiye verdiği parayı biriktirseydik zaten şimdi ben araba alabilirdim

O kadar çok örnek var ki bu durumda olan kadınlara
Bir arkadaşım ücretsiz izin alacak diye kocası resmen bosuyordu
Başka bir arkadaşıma bir defa temizlikçi çağırdı diye rezil etmişti kocası
Köyden gelen 18 yaşındaki eltim benden özgür diye ağlıyordu resmen kadın

sizin ayrılmayacağınızı anladım kızmıyorum da size kaldıramayacaksanız hazır değilseniz boşanmayın ama tavır koyun.evlilik bazı kadınlar için maaşı geliri olsa bile bir sığınılacak limandır dışardaki insanlara karşı korunaklı yerdir statüdür aa bilmem kimin eşi denmesi .herkes cesur olamıyor maalesef sabırlar diliyorum size

Güzelim esin çalışıyorsa kendisine çalışıyor.Anladigim kadarı ile ev,araba onun üstüne ve dalavere de var yani bosansan mahkemelerde ispat yarisina gireceksin.Ben olsam maaşımı vermem.Bir şekilde çocuklara harcadım,yol parası yaptım,o bu şu çok az birşey veririm.Kavga çıkacaksa para yüzünden çıksın.O anlatsın insanlara; "karım eve az para getiriyordu ondan boşandık diye".Sen banka yoluyla değil ev disinda yastık altı birikim yapacaksın.Kendini garanti altına almazsan cekecegin var senin.Yasadiklarin hiç normal değil.

Son düzenleme:
İşte şimdi çok şaşırdığım sizlerin de şaşıracağı bir şey söylemek istiyorum
Doğumdan sonra 3 yıl ücretsiz izin aldım, tek laf etmedi
Hatta ara ara bana, amaaan doymayan karnımız mı var, istifa et çalışma diyordu.Bir maaş bize yetiyor diyordu

Peki bir maaş size yetiyor
Ne diye gün parasına sinav ücretine kadar göz dikiyor elinizden alıyor
Sordunuz mu bunu

Boşanma davasının sırasında avukat ücretini bile kredi çekerek ödedim.Bir yerde birikmiş 10 liram yoktu

Ben parayı alıp ne yapıyorum size harcıyorum eve harcıyorum diyor sonra başlıyor saymaya masrafları

Ben araba almak istedigimi soyledim, ilksandan krediye basvurdum. 1 ay icinde de aldim. Izin vermek ne demek sizin de paraniz var sonucta.
Aa siz hamilemisinz ?hayrlı olsn.)). Sizin hep çocuk olmasa... konularinizi göruyordm çok sevndm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…