- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
Yaa çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederimYa ben anlayamadım ki. Sizin çevrenizde hiç kimse yok mu size akıl veren. Şimdiye kadar eşinize bu kadar taviz vermeniz hata. Anneniz falan demiyor mu yapma kızım, Sen arabayı al kızım, birikim yap demiyor mu?
Diyelimki altın hesabı açtınız yatırdınız sizin adınıza olan hesaptan nasıl para alabiliyor. İstedi mi sizden vermiyorum. Bu kadar net. Kavga çıkardımı hemen baskın basanındır deyip. Çıkaracaksınız yaygarayı " karısını çalıştırıp parasını alıp bir liraya muhtaç eden, evde dizi izleyip yatarken karısını gecenin bi körü in bin yapıp perişan eden, bu nasıl bir adam karısının bankadaki 3-5 kuruluna göz diken" diye başlayacaksınız.
Neyse. Bugün bi milat olsun. Bundan sonraki ilk ay paranızı vermeyin. Eğer para için sizinle kavga ederse 17 senedir yediğine say deyin. Araba almasanız bile şöyle yapın. Bi yere gideceksiniz bırakmıyor mu çağırın taksi gidin gelin. Araba alamazsın diye olay mı çıkartıyo maaşınızla gidin kendinize kıyafet alın yiyin için gezin.
Son düzenleme: