• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaptı sana?. Ne öğretmenisiniz. Niye boşanmıyorsunuz
İlkokul öğretmeniyim.
En son burnumu kırmasına ramak kalmıştı.Her yer kan gölüne dönünce anladı hatasını.Ağladı, özür diledi sende benimkini kır dedi
Söz verdi, bir daha el kaldırmayacağına dair.
Ama ben inanamıyorum, tartışma sırasında uyarıyorum benden uzakta dur diyorum

Kusura bakmayın ama esiniz tam bir kazmaymıs.
Bi kere sen neden bana alıyormussun diye karsı cıkın.. bu uslup bile yeterınce cırkın. Ne saygısızlık 5 dklık yere arabayla gıdıp karısını toplu tasımalarda sefıl etmek.. sizin maasınız var calısıyorsunuz. Komple bu zıhnıyet yanlıs!!!! Esınızı neden ıkna edıyormussunuz? Araba alacagız bana ya da arabayı vereceksın deyın

Aslında sizin arabadan daha önemli konularınız var halletmeniz gereken ama sadece arabaya odaklandigniz için onun hakkında yorum yapacağım.
Esim de ben de ogretmeniz ve eşim bana zorla araba kullanmayı öğretti diyebilirim. Borçlarımızdan dolayı şu an ikinci arabayı alacak durumumuz olmadığı için tek bir arabamız var ve nerdeyse hep ben kullanıyorum eşim mecburen toplu taşıma kullanıyor. Bu durumdan da çok memnun ben rahat ettiğim için o çok mutlu ki normali de bu bence.. Sizin eşiniz bana çok garip geldi çok bencil biri. Sizin yapacağınız iki şey var araba almanızı istemiyorsa eger kendi kullandığı arabayı size verecek ya da resti çekip alacaksınız arabayı kapının önüne getirdiğinizde gorecek. Sonrası kendi bileceği iş. Siz kendinizi çok ezdirmissiniz umarım bundan sonra böyle devam etmezsiniz.
Çok ama çok cesaretsizim.Nesinden korkuyorum bu adamın onu da bilmiyorum.Eve geldiğinde yemeği hazır bulmazsa, ya o gelmeden temizliği bitiremezsem diye kaygılanıyorum yeminle

İlkokul öğretmeniyim.
En son burnumu kırmasına ramak kalmıştı.Her yer kan gölüne dönünce anladı hatasını.Ağladı, özür diledi sende benimkini kır dedi
Yani bu olanlar yanında araba hicbirşey. Bu yaşadığını kaldırabildiysen iki otobüs seni zorlamamalı. Çocuk için boşan derim. Çocuğunun iyiliği için

Benim ailemde böyle şeyler görmedim.Babam kendi zoruyla 87 yılında anneme ehliyet aldı.
O önemli değil.Babam girer mutfağa, önlüğü takar, beraber yemek yaparlar, ekmek yapar annem babam ocakta pişirir.Turşu bile yapar babam.Annemi bebek gibi sever, şımartır, nazlandırır.
Tamam bitanem kızma hayatım der, annem de hayattaki en değerli varlığının babam olduğunu söyler.Bırakın günlerce , bir saat bile küs duramazlar.
O yüzden benim evliliğim evlilik değil biliyorum L littlemermaid993

İlkokul öğretmeniyim.
Bu senin sınavın filan değil.Bu konuda yapabileceğin birşey varken yapmamak sınav değil tercihdir.Sen de tercihini seni bu hale getiren bir erkekten yana kullanmissin.Sen bilirsin

Manuel vites ve ben çom deneyimsizim.Vaktinde öğretiyordu sözde.Ben çukura girince bir tokat patlattı ve o gün bugündür arabanın direksiyonuna dokunmak gelmiyor içimden
Tanıdığım ne kadar araç sahibi cift varsa yöntemleri hep aynı,
Arabayi bagirtiyorsb,
Sarsiyorsun,
Cukura giriyorsun..
Sonuc ehliyet süs niyetine cuzdanda bekliyor...
Ama bence de hatalı olan sizsiniz,
Hakkınızda hayırlısı...

Lütfen gider misin burdan? Adamın çocuklarına bir faydası mı var? Allah aşkına anlatıp anlatıp sinirimizi bozmayın.

Bıktım sizin gibi köleler görmekten. Azıcık değerinizi bilin be. Defolun gidin anlatmayın bize. Sizi döven adamları sürekli affedecekseniz kafa ütülemeyin.
Çok haklısınız bir şey diyemiyorum

Araba alınıyorsa tabiki ortak bi hayatınız var beraber karar vermelisiniz ama eşiniz sizin yararınızı gözetmeli. Böyle kocaları anlamıyorum ya vallahi

Amaaan herkesin eşi dört dörtlük mü? Herkesin bir kusuru var , önemli olan bazı şeyleri görmemek duymamak, orta yolu bulmak
Bir tarafın alttan alması vb saçma şeylerle doldu kafam.9 sene kv ve görümce ile aynı binada yaşadım.Hep bu fikirleri empoze ettiler.
Boşanmak çözüm değil, çünkü kader aynı, yastığın değişir sadece kaderin değişmez dediler hep.
Bunlara inanıyor muyum, tabii ki hayır.
Ama bazen belki yalan belki değil öyle örnekler veriyorlar ki yine de benim eşim iyiymiş diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

Zaten artık hiç bir şey istemiyorum, bakmayın araba bahane belki
Dünyalar benim olsa ne yazar?
En güzel çağlarımı neftetle anıyorum hatırlıyorum

Konuma cevap yazan bütün arkadaşlarım
Gerçekten sizlere minnettarım.Öyle güzel taktikler verdiniz ki
Ayrıca hepiniz ne kadar güzel kalplere sahipsiniz
Hiç tanımadığınız halde derdimle dertlendiniz, sıkıntımı paylaşıp azalttınız.Allah eksikliğinizi göstermesin.
Belki en yakınlarımdan bile böylesi destek görmemişimdir.
Hepinizin alnından öpüyorum ve her birinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum

Öğretmensiniz mesleğiniz var neden katlandınız? Tabiki asla boşanın falan demek degil yanlış anlamayın. Ağırlığınızı neden koymadınız madem 9 sene. Herkesin kaderi kendi çabası kadardır mutsuzluğa mahkum degilsiniz

Ekonomik özgürlüğünüz varken ne diye çekersiniz bu adamları anlamam. Bu imtihan filan değil. Sizin kendi kendinize yakıştırdığınız hayat. Kusura bakmayın. Herkes kendi tercihlerini yaşar. Böyle bir hayatla imtihan olan biri varsa, o da çocuğunuz, siz değil. İnanın ben sizin gibi kadınlara üzülmüyorum. Çocuklarınıza üzülüyorum sadece.

Evimle işim çok yakın yine de eşim araba aldı ben hala toplu taşıma kullanıyorum cesaret edemediğim için arabaysa kapıda yatıyo. Kullanmaya gelince 10 yıl önce ehliyet aldım hiç pratiğim Yoktu. Eşim pratik yaptıra yaptıra alıştırdı. Eğer panik heyecan vb şeyler yoksa 20 günde düzenli alıştırmalarla tek başınıza trafiğe çıkabilirsiniz. Korkmayın bence kadınların istedikten sonra yapamayacağı şey Yok. Neden sürmeyesiniz öyle rahatlık olurki. Ayrıca beni çocuğumla öyle yolda bırakacak adamın alnını karışlardım büyük olay çıkarırdım

Gideceğiniz her yere okul da dahil taksiyle giderseniz bir hafta sonra arabayı size bırakır. Tecrübeyle sabit :D
Eşim hala arabayla ilgili şakasına artık sana vermiycem felan der ben de sen bilirsin taksiler bana çalışıyor derim ve yine araba bana kalır . :D

Amaaan herkesin eşi dört dörtlük mü? Herkesin bir kusuru var , önemli olan bazı şeyleri görmemek duymamak, orta yolu bulmak
Bir tarafın alttan alması vb saçma şeylerle doldu kafam.9 sene kv ve görümce ile aynı binada yaşadım.Hep bu fikirleri empoze ettiler.
Boşanmak çözüm değil, çünkü kader aynı, yastığın değişir sadece kaderin değişmez dediler hep.
Bunlara inanıyor muyum, tabii ki hayır.
Ama bazen belki yalan belki değil öyle örnekler veriyorlar ki yine de benim eşim iyiymiş diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
Gerçekten her evlilikte sorunlar var.Ancak aynı yatağa gireceğim erkekten korkmam,bana şiddet uygulaması sorun ile açıklanabilecek birşey degil.Kocan otopark kavgasında birisinin burnunu kirsa sorun mu olur yoksa suç mu işlemiş olur? Elindekini avucundakini alması sorun filan değil seni somurmesidir.Ben de ücretsiz izindeyim su an.Ustumde bana cikarttigi 10 bin Tl limitli kredi kartı var.Benim sorunum ayrıca harçlık vermemesi idi.Simdi maaşını alınca bana harçlık da veriyor.Hicbir hak tatlılıkla kazanilmaz,yeri gelince tırnağını cikarman gerekir ama o esnada seni yumruklama ihtimali olan birisi ile birlikteysen bunu yapamazsın.Sen su an gerçeği goremedigin için değil,başına gelecekten korktuğun için boyun egiyorsun

Eşinizin bencilliğine ve sizin pasifliğinize hayret ettim. Hadi 2. Arabayı almamanızı anlarım ama mevcut arabayı neden kullanmıyorsunuz? Sürebilir miyim ne demek? Ben 2. Haftada trafiğe çıkmıştım siz de hadi en fazla bir ay sonra tek başınıza çıkabilirsiniz. Eşinizin işi eve 5 dakikayken onun değil de sizin işe otobüsle gitmeniz inanılır gibi değil. Hayret ettim gerçekten. Artık bence tavrınızı koyun böyle iş olmaz!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back