- 25 Aralık 2022
- 317
- 185
- 29
-
- Konu Sahibi pembeciceksi
Valla kocanız da siz de pasifsiniz.Annesi 59 babası 65 yaşlarında. Zaman tanıyorum imkan tanıyorum seçenek sunuyorum çaba var ama icraat yok malesef biz hep ailesinden trip yiyoruz onları mutlu etmeye çalışıyoruz @begumbbg
Kendi hayatini berbat etme sucu sende, cunku her sey goz gore göre gelmiş, devaminda olanlara baş kaldirmak mucadele etmek yerine aman ağzımızın tadı kaçmasın ali riza bey diyip her seye eyvallah etmişsiniz. Hicbir kadin boyle bir hayati hak etmiyor malesef. Ve aile bile olamamisken cocuk konusunda israrci olursaniz o çocuğun buyuyecegi mutsuz ortamin, sagliksiz aile iliskilerinin onda birkaacagi hasarin da sorumlusu sizsiniz. Bu kadar bile bile lades olmaz cunku. Kocam da kocam aman kocami kaybetmeyim de cocuga ne olursa olsun kafası sağlıklı mi?Şüphelendim ama boyutun böyle olacağını bilemezdim kim her gün aramadı vs diye sorun çıkarır ki akla mantığa sığmıyor. Evliliğim düzelecekse düzelsin istiyorum eşime terapi almasını istedim başladı da suçum nerde kurtarılacak mi şey varsa kurtarmak istiyorum yoksa bebeği de istemiyorum zaten şu şartlarda C cameronhowe
Evet kararı verecek olan sizsiniz.Terapiye başladığı için ve aksatmadan girdiği için umudum vardı açıkçası ama ya düzelmeyecek ya da zaman alacakLaale benim bu süreçte ne yapacağıma karar vermem gerekiyor
Aynı şekilde. Ben de aramizda hicbir sorun yok kv ile. Eşim anneci degil. Tum iliskilerimiz saglikli seyrinde. Ama ben kendi mizacim geregi kv ile muhabbet kuramiyordum. Aramak konusmak icimden gelmiylrdu. Evliligin ilk zamanlari haftada , iki haftada bir istemeye istemeye ariyordum . Sonra onu da kestim, o arar oldu ara sira. Hamileyken her gun aramaya basladi. Eşime net bir sekilde ben haftada bir kereden fazla görüşmek istemiyorum, ararsa acmicam , bir hafta dolunca acicam dedim. Oyle de yaptim. Cocuga ördügünü aldigini gostermek niyetiyle goruntulu arama yapti birkac kez hamileyken, direkt hic bir kere bile acmadim. Ben simdi olur olmaz zamanda gelen görüntülü cagriya cevap verirsem cocuk dogunca her gun cocugu gormek icin aramak isteyecek açamam dedim, eşim karım musait olmuyor dinleniyor vs diye izah etti aksamlari aramalarini söyledi. Bebegim 20 aylik su an ve ben 1 kere bile görüntülü açıp gostermedim, aksamlari babasi gosteriyor. Sınırlar böyle ciziliyor. Tamam bes para etmez herifler ve seytan kaynanalar da var ama kadın dedigin de biraz sınırını cignetmemeyi bilecekValla kocanız da siz de pasifsiniz.
Evliliğin ilk zamanları böyle bir güç savaşı oluyor. Siz dişinizi göstermemişsiniz.
Her gün aramayacaksınız. Sitem ederlerse de aramayacağım diyeceksiniz. En fazla ne olur. Küssünler. Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz diyeceksiniz. Ama sizin eşiniz bu tavrın arkasında durmayacak. Ondan yapamıyorsunuz.
Kendi adıma çocuktan önce tavrımı gösterdim. Oma rağmen lohusalıkta sınır ihlali yaptılar, büyük bir kavgayla kayınpederle küstüm. Bana gelemiyorlar. Ben de yılda 2-3 kere 5 günü aşmayacak şekilde kalıyorum. Torunlarını 15-20 gün gördüklerine şükrediyorlar. Kocam ve ben pasif olsak ama tepemize çıkacaklardı.
İşte bunun adı saygı değil. Kendinize saygı duysanız anlarsiniz ,bir seyler icinde geç degil ki gercekten sağlam bir duruş ile toparlayabilirsiniz durumu. Cocuk olunca asıl icinden çıkamayacaksiniz. Eşinizin karısı görmedikleri gibi cocugunuzunda annesi olarak görülmeyeceksiniz. Karamsar olmayin eşiniz destek olursa cözülmeyecek konular değil bunlarÖdüm kopmuyor aslında eşimle yeterince restleşip kavga ediyoruz ama ailesine o derece olamıyorum ister yaş itibariyle saygı deyin ister yapı gereği deyin . Kendimi 28 yaşında olmama rağmen çocuk gibi hissediyorum kaale alınmıyorum eşimin karısı değilim gibi hissediyorum. Bi suçum varsa baştan tavır koyamamak ama şuan bu hayat biçimi kural haline geldi içinden çıkamaz oldumPrenses bella
Bu durumda eşinde bir sıkıntı yok sanki. Sen arama, bırak o arayıp konuşsun. Benim ailemde böyle, bir gün konuşmasak yıllar geçmiş gibi sitem ediyorlar. Ama ben eşime yansıtmıyorum, kendim konuşuyorum.
Ama size söylüyorlar sadece eşimin ailesi bana da söylüyor malesefBu durumda eşinde bir sıkıntı yok sanki. Sen arama, bırak o arayıp konuşsun. Benim ailemde böyle, bir gün konuşmasak yıllar geçmiş gibi sitem ediyorlar. Ama ben eşime yansıtmıyorum, kendim konuşuyorum.