Eşim anormal derecede ailesine bağlı, çocuktan sonra değişir mi ? Çıkmazdayım lütfen fikir verin 🥺

Yani transfere kalmış 15 gün,şimdi biz değişen birşey olmaz desek bile bebek olayını ertelemezsiniz.Kusura bakmayın ama eşinizle de çok büyük probleminiz var.Tedavi sürecinde hergün ağladığınızı görüyor ve daha ailesine müdahale etmiyorsa en büyük sorun zaten eşiniz

İnanın çok üzgünüm yazılanları okudukça yüzleşmek beni daha da üzüyor kendimi hep çok sabırlı olarak gördüm ama eskiden bu kadar rahatsız değildim şu an olmayan çocuğu koruma içgüdüsüne girdiğim için daha çok sinirlenip tahammül edemiyorum olanlara. Çok haklısınız ama keşke eşimde başka sorunlar olsaydı burda anlatılanlara hep benim öyle olsa boşanırdım diyorum ama kendimde bunu diyemiyorum o kadar çözülmez değil kumar vs değil düzeltir kendini yeterince korkarsa evliliğin bitmesinden diyorum sürekli aklımda sorular var M MelatoniN

Hayır duzelmeyecek. Aksine çocuk olduktan sonra daha çok yapisacaklar yakaniza eşiniz yine pasif kalacak ve siz daha çok delireceksiniz.

Bu durum sevgililikte ve nisanlilikta kendini gösterdiği halde evlenil kendi hayatını mahvettin bi de el kadar bi bebeyi bu leş gibi ailenin icine atmak istiyorsun oyle mi?? Aferin sana ya aferin. Sen hepsinden daha suçlusun her konuda biliyorsun di mi

Ben her gün aramak istemiyorum dedin mi hiç eşine? Böyle söylesen ne der? Sanki sadece eşin değil sende onlar ne derse yapıyorsun gibi görünüyor. Ailesi çok manipülasyon yapıyor o belli ama önemli olan sizin duruşunuz.

Evet bunu yaptım şu an son 15 gündür kalmaya gitmiyoruz ama yine yetiyorlar telefonda huzur bozuyorlar şuan sadece sabah gidip akşam dönüyoruz normal insanlar gibi ama onlar gelip kalacak bu defa çünkü onlarca kalmayınca yeterince görüşmüş olunmuyo değişik bi düşünce yapıları var Dahliadivin

Adamın değişeceğine inanıyor musunuz gerçekten?

İnsanların huyu değişmez aksine katlanarak artar.

Boşanın,elbet kendinize uygun birini bulursunuz,hayırlısıyla anne olursunuz inşallah arkadaşım.

Bu kadar pisirik heriflerin bircogu da karıları bu rezilliklere ezikliği ile çanak tutmasa bunu yapamayacak türden adamlar. Bi höt diyen hatun olsa bunlar boyle olamaz

Anne olmak mı, yoksa bu adamdan çocuğunuz olsun mu istiyorsunuz?
İnanın bilmiyorum anne olmak çok istiyorum eşimin çok iyi bi baba olacağını çok iyi biliyorum ama bizim evliliğimiz hakkında bi fikrim yok çünkü bana anormal gelen şeyler ona normal gelecek

İnanın bilmiyorum anne olmak çok istiyorum eşimin çok iyi bi baba olacağını çok iyi biliyorum ama bizim evliliğimiz hakkında bi fikrim yok çünkü bana anormal gelen şeyler ona normal gelecek
Karısını anasına babasına bu kadar ezdiren adam nasıl iyi baba olacak?

Karısını anasına babasına bu kadar ezdiren adam nasıl iyi baba olacak?
Bu durumlardan hariç çocuğumuz olursa bana sen uyu der bakar her türlü bakımını yapar aklınıza be geliyorsa onun için yapar ona çok eminim ama sorun bizim evliliğimiz ve kalan durumlar

İşte çocukta olunca hala öyle olursa öncelik sırası biz gelmezsek ben buna asla dayanamam o yüzden yanlışa sürüklenmeden bitmesi gerekiyorsa bitirmek istiyorum CiRiLLA

Evliliğimizin ilk iki yılında 6.5 ay tamamen yalnız yurtdışında yaşadık ve ilişkimiz o kadar harikaydı ki filmlerde ki gibi sanki ordan biliyorum ama sonra işler değişti SpamKutusu

Annesi 59 babası 65 yaşlarında. Zaman tanıyorum imkan tanıyorum seçenek sunuyorum çaba var ama icraat yok malesef biz hep ailesinden trip yiyoruz onları mutlu etmeye çalışıyoruz B begumbbg

Değişmez aksine sorununuz katlar da katlar. Her şeyde bir hayır var. Bazen bir şeyler olmuyorsa zorlamamak lâzım.
Bu kadar dominant bir k valideniz varsa çocuğunuz olduktan sonra iktidar savaşına gireceksiniz. Çocuğunuza nasıl baktığınız/bakamadığınıza kadar karışacak ve hormonlarınızın da etkisiyle çok daha hassaslaşacaksınız.
Çocuk iyi evliliği daha güzelleştirir, sorunlu evlilikte sorunları daha da arttırır.
Bu meseleyi çözmeden, çocuk kararını gözden geçirmeniz daha sağlıklı.

Bu durumlardan hariç çocuğumuz olursa bana sen uyu der bakar her türlü bakımını yapar aklınıza be geliyorsa onun için yapar ona çok eminim ama sorun bizim evliliğimiz ve kalan durumlar
İyi de bunlar zaten bir babanın yapması gerekenler.

Neden lütuf olarak görüyorsunuz?

Ailem farklı ilçede bir saat uzaklıkta onlara iki haftada bir gideriz bi gece kalırız ertesi günü döneriz üstelik babam hasta olmasına rağmen ve onlar asla bize gelmez ev Burda istediğiniz zaman gelin gidin derler keşke eşimin ailesi de böyle olsa gül gibi geçinirdik TRENDY1234

İnanın herşeyı yakıp yıkma noktasındayım belki ciddiyetimi daha bile iyi anlar şu süreçte. Evet onun sitemini bende ediyorum benim en stres olmamam gereken zamanlarda uğraştığım şeylere bak diye niye ben annesinin egosunu tatmin etmek zorundayım bilmiyorum N Nergizolsun

İşte çocukta olunca hala öyle olursa öncelik sırası biz gelmezsek ben buna asla dayanamam o yüzden yanlışa sürüklenmeden bitmesi gerekiyorsa bitirmek istiyorum CiRiLLA
Direkt bitirmek yerine o tavır koymakla işe başlayabilirsin. Yatılı mı gelecekler, kabul etme. Sürekli aramayı bırak. Bakalım eşin ne yapacak. Eşin sana tavır yaparsa o zaman ciddi bir şekilde boşanma meselesini gündeme getirirsin. Her gün ağlamakla hayat mı geçer? Bu mutsuzluğunuza bir bebeği de ortak etmeyin.

Oyy bu ne?! Yahu ben üniversiteyi şehir dışında okurken bile ailemi bu kadar çok aramıyordum. Bu nasıl bir manyaklık? Her gün her gün ne konuşacaksınız? Konuşmakta yetmiyor görüşeceksiniz, yatıya kalacaksınız.. Siz neden ipin ucunu baştan sıkı tutmadınız ki? Rest çekecektiniz eşinize ve ailesine. Sorarlarsa da "ben telefonda konuşmayı sevmiyorum, hem sık sık görüşüyoruz her gün aramamın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum, kendi ailemi bile her gün aramıyorum" deyip kestirip atacaktınız. Tavsiyem çocuk yapmamanız, eşinizle konuşup bir terapiye başlayıp bu aileden biran önce kopup sağlıklı olan şekilde ve aralıklarda görüşmeye başlamanız. Düzeldiğini görene kadar da çocuk falan yapmayın. Çünkü çocuk olduktan sonra daha beter olacak. Bu sefer de çocuk var diye torun görme bahanesiyle haftanın en az 4 günü size gelecekler veya sizin gitmenizi isteyecekler. Bu kesin olacak bakın belkisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…