- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.710
-
- Konu Sahibi pembeciceksi
Bu kadar pisirik heriflerin bircogu da karıları bu rezilliklere ezikliği ile çanak tutmasa bunu yapamayacak türden adamlar. Bi höt diyen hatun olsa bunlar boyle olamazBurda bişey farkettim, aileci/anneci diye bahsedilen adamların hatrı sayılır kısmı karıları olmasa çok da kök ailenin üzerine düşen adamlar değiller, hatta normalde sıkılıyorlar bile, hüöfff bi salın diye resti çekebiliyorlar, hiç aramayan sormayan var, ama evlenince hiç öyle olmuyor, kendi yapmadığı ne varsa istiyor elin kızı yapsın, mesele aile falan değil aslında, mesele yetersizlerin birileri üstünden yeterlilik elde etme durumu. Yani aslında ailesi olmasa iyi falan değilsiniz. Sadece kullanıldığınız alan değişir belki.
İnanın bilmiyorum anne olmak çok istiyorum eşimin çok iyi bi baba olacağını çok iyi biliyorum ama bizim evliliğimiz hakkında bi fikrim yok çünkü bana anormal gelen şeyler ona normal gelecekAnne olmak mı, yoksa bu adamdan çocuğunuz olsun mu istiyorsunuz?
Karısını anasına babasına bu kadar ezdiren adam nasıl iyi baba olacak?İnanın bilmiyorum anne olmak çok istiyorum eşimin çok iyi bi baba olacağını çok iyi biliyorum ama bizim evliliğimiz hakkında bi fikrim yok çünkü bana anormal gelen şeyler ona normal gelecek
Bu durumlardan hariç çocuğumuz olursa bana sen uyu der bakar her türlü bakımını yapar aklınıza be geliyorsa onun için yapar ona çok eminim ama sorun bizim evliliğimiz ve kalan durumlarKarısını anasına babasına bu kadar ezdiren adam nasıl iyi baba olacak?
İyi de bunlar zaten bir babanın yapması gerekenler.Bu durumlardan hariç çocuğumuz olursa bana sen uyu der bakar her türlü bakımını yapar aklınıza be geliyorsa onun için yapar ona çok eminim ama sorun bizim evliliğimiz ve kalan durumlar
Direkt bitirmek yerine o tavır koymakla işe başlayabilirsin. Yatılı mı gelecekler, kabul etme. Sürekli aramayı bırak. Bakalım eşin ne yapacak. Eşin sana tavır yaparsa o zaman ciddi bir şekilde boşanma meselesini gündeme getirirsin. Her gün ağlamakla hayat mı geçer? Bu mutsuzluğunuza bir bebeği de ortak etmeyin.İşte çocukta olunca hala öyle olursa öncelik sırası biz gelmezsek ben buna asla dayanamam o yüzden yanlışa sürüklenmeden bitmesi gerekiyorsa bitirmek istiyorumCiRiLLA