Eşim anormal derecede ailesine bağlı, çocuktan sonra değişir mi ? Çıkmazdayım lütfen fikir verin 🥺

Hiçbir şey olmaz konu sahibi . Bu insanlar sizi kendi kölesi zannediyor. Bu kocadan da yol olmaz. Ailenizin yanına gidin her şeyi tek tek sakin sakin anlatın . Önemli olan sizin mutluluginuz evladinin mutsuzluğu babanizi daha çok uzecektir . Bu evliliğin oluru yo

Çok kötüyüm bunların hiç birini haketmiyordum emeğime çabama umuduma o kadar üzülüyorum ki ben bu kadar fedakarken eşimin elimden tutup gitmeyeceksin herşeyi yoluna sokacağım bile diyememesi o kadar ağrıma gidiyor ki bitmiş durumdayım hiç ağlamadım evden çıkınca otobüs beklerken arkadaşımla konuşurken ama şu otobüse bindiğim andan beri tutamıyorum kendimi

Eşin telefonda konuşurken ailesine tepki göstermiş ama degilmi. Benmi yanlış anladım?

Bak konu sahibi bu adamda vicdan yok belli.. olsa şimdiye kadar yüz kez doğru olanı yapaedi . Benim eşimin ailesi sizinkinden beter olmaya adaydi . Diğer gelinle hala ugrasiyorlar bana sesleri çıkmıyor. Niye biz kapiyi kapattik . Sizin eşinizde bunu yapacak .... olsaydı bunca yılda yapardi . Yapamaz bu adam değişmez . Çocuk olsa çok daha kötü olacak bunun hamileliği lohusaligi var .

Eşin telefonda konuşurken ailesine tepki göstermiş ama degilmi. Benmi yanlış anladım?
Tepki denirse bir öyle söyledi sonra sustu ilkte dedi siz böyle yaptıkça huzurumuz kalmıyor sonra ben anlattım zaten babası bi daha böyle konuşmanı istemiyorum dedi o da ben size demedim böyle şeylerden sonra huzurumuz kalmıyo dedim dedi

Bende öyle söyledim zaten çocuk olma tedavisi görürken saygı duymayan insanlar aman üzmeyelim etkilenmesin demeyen insanlar hamileyken mi bana saygı duyacak o çocuk sağlıklı doğar mı bu şartlarda.. ailesini aramamış daha gittiğimden haberleri yok tahmin edeceklerini de sanmıyorum eşime dedim ben ailemin yanına gidince her şey bitecek bi daha dönüşü yok biliyorsun di mi
O zaman gitme neden gidiyorsun dedi bende ne yapmamı bekliyosun hayatım boyunca böyle mi yaşayayım dedim ben ne yapayım gidip yüzlerine mi tüküreyim diyor ya tek yolu bu mu

Bi kere aramış duymamışım geri aradığımda yanlışlıkla oldu dedi komik bi şekilde sonra da gitme dedi
Bende dedim ki bana bi şey vadediyo musun düzelecek her şey diyo musun mesela böyle gitmeyecek bu diyo musun yok .. ailene söyledin mi söylesene müjdeli haberi dedim söylememiş
benim ailemi aramayın çünkü ben hemen demeyeceğim babam hasta dedim ailende aramasın dedim

Bu artık sizin tercihiniz olmus . Burda yüzlerce konu var. Napiyim çocuk var gidemiyorum diye başlarda sizin gibi sorun yaşayıp gitmeyip çocuk yapıyorlar . Durum iyice kötü oluyor . Sizde işte yol ayrimindasiniz. Bundan sonraki hayat sizin seçiminiz. Çocukla birlikte artık hersey daja zor olacak. Yediğine ictigine giydigine karışıp sizin yerinize annelik yapmak isteyecek bir aile var

Zaten artık her şey bitti burdan sonrası mahkeme ..
bu gece bana dur diyemeyen adam yarın öbür gün mü diyecek zaten benim ailem öğrendikten sonra her şey bitecek onların rızası olmaz o saatten sonra zaten benim de isteğim yok sanırım çünkü hiç bir şey değişmeyecek

Eşin çok tuhaf bir adam. Ailesi ne yaparsa yapsın o istese senin böyle hirpalanmana müsaade etmez. Ama bunu yapabilecek biri değil maalesef. Senin idare etmeni bekliyor hala.

Eşin çok tuhaf bir adam. Ailesi ne yaparsa yapsın o istese senin böyle hirpalanmana müsaade etmez. Ama bunu yapabilecek biri değil maalesef. Senin idare etmeni bekliyor hala.
Evet gerçekten öyle, iradesi yok gücü yok. Kapıda ona dedim ki en çok neye üzülüyorum biliyo musun sen ailenin karşısına geçip evliliğim sizin alınganlıklarınız yüzünden bitti mutlu musunuz diyemeyeceksin aksine ailen beni konuşurken başını eğip susacaksın buna üzülüyorum ve gerçekten de öyle. Açıp onlara mutlu olun bitirdiniz bizi demek o kadar istiyorum ki hakkımı helal etmiyorum hiç birine

Bu adamın değişip düzelmeyeceğini böylece görmüş oldunuz. İyi ki yaşanmış bu akşamki olay yoksa siz burada size yazılanları dinlemez acaba mı der kesinlikle ayrılmaz çocuk olunca düzelir derdiniz.

Masum bir sabinin günahına girmediniz öyle düşünün. Akşamın bu vakti evden çıkan karısına dur demeyen koca adam mıdır?

Bakın biraz sert çıkınca o sizi kızları(!) gibi seven insanlar ne güzel çemkirmiş. Sürekli ağlıyormuşsunuz. Bakın bu cümleler bir anda ağza gelip söylenmez. O duyduklarınızın hepsi sizin arkanızdan konuşulan şeylerdi zaten.

Bundan sonra huzurlu bir hayatınız olur umarım. Babanıza da şifalar diliyorum.

Galiba ikimizde aynı durumdayız peki siz nası bi yol izliyorsunuz
Ben oluruna bıraktım yoksa kafayı yicektim yine ara ara sorunlar oluyor ama duymamazliga vur onları yok say yoklarmiş gibi bende çocuk çok istiyorum sağlık sorunundan dolayı 27 yasindayim ve bir daha anne olamazsam diye korkuyorum çocuk hayalin varsa yap gelen gdieni arartir bilemezsin belki daha kötüsü cikicak bosanmakta çare degilki yeni birini al tani iyi düşün karar ver bende hala cekiyorum tartismiyorum baktım kendisi mesafe koyuyor

"Kuzenim sizin gereksiz akrabalarınızdan daha yakın." deseydiniz. Ne demek ne kadar yakın? İyi ki oğulları olmuş da arada gelin falan getiriyor, yoksa sömsöm suratlarına bakan olmayacak. Hey Allah'ım.

Taşınma ile de bu sorun çözülmez ki sizin sınırlarınız ile alakalı bu durum siz sınır çizmeyi bilememişsiniz çok pardon da biraz siz de bu duruma gelmesi için katkıda bulunmuşsunuz siz hiç kendinizde de hata arıyor musunuz? Neden siz de sürekli ailesini aradınız ki annesini arayınca darılan babayı aramalar gibi gibi babama da selam söyle dersin olur biter eşimin ailesini aramam için benim eşim de bazen baskı yapardı ama ben 2 hafta falan aramadığım olurdu soruyorlar telefonda seni derlerdi onlar beni arardı ben de bilmukabele bir sonraki hafta arardım evlilik kurtarılır gibi duruyor bence ama tam detaylı da bilmiyorum durumunuzu tek sorun bu ise çift terapisi ile çözülür duruyor.

Elini tutup düzelteceğim dese inanıp kalacaktin böyle daha iyi olmuş çünkü öyle deseydi bile düzeltmeyecekti bunu kabullenmelisin. Haftanın kaç günü onlarla geçerken ve size huzur vermezlerken nasıl mutlu olabilirsin? Demişsin ki bu konu dışında iyiyiz eşimle tamam da bu konu zaten çok büyük bir alan kaplıyor geriye bir şey kalmıyor ki. Uzaklaşmak iyi gelecektir ailene yansıtmayip arkadaşin müsaitse biraz orada kafa dinleyebilirsin sakinlesince ailene geçersin. Ama nedense ikna edileceksin ve eve döneceksin gibi bir his alıyorum. Çocuk konusu ayrı bir konu anne olmayi çok istiyor olabilirsin ama aynı zamanda eşini baba ailesini de dede babaanne yapmış olacaksin bu konuyu da askıya almalısın. Sizin çift terapisine gitmenizden ziyade eşinin ailesine sınır koyması ve senin yanında olması mühim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…