- 25 Aralık 2022
- 317
- 185
- 29
- Konu Sahibi pembeciceksi
Evet gerçekten öyle, iradesi yok gücü yok. Kapıda ona dedim ki en çok neye üzülüyorum biliyo musun sen ailenin karşısına geçip evliliğim sizin alınganlıklarınız yüzünden bitti mutlu musunuz diyemeyeceksin aksine ailen beni konuşurken başını eğip susacaksın buna üzülüyorum ve gerçekten de öyle. Açıp onlara mutlu olun bitirdiniz bizi demek oEşin çok tuhaf bir adam. Ailesi ne yaparsa yapsın o istese senin böyle hirpalanmana müsaade etmez. Ama bunu yapabilecek biri değil maalesef. Senin idare etmeni bekliyor hala.
evet çünkü hep içimde ya düzelecek bir şey varsa da ben çabalamayıp bırakırsam düşüncesi vardı bugün bile çift terapisti ayarlamıştıkBu adamın değişip düzelmeyeceğini böylece görmüş oldunuz. İyi ki yaşanmış bu akşamki olay yoksa siz burada size yazılanları dinlemez acaba mı der kesinlikle ayrılmaz çocuk olunca düzelir derdiniz.
Masum bir sabinin günahına girmediniz öyle düşünün. Akşamın bu vakti evden çıkan karısına dur demeyen koca adam mıdır?
Bakın biraz sert çıkınca o sizi kızları(!) gibi seven insanlar ne güzel çemkirmiş. Sürekli ağlıyormuşsunuz. Bakın bu cümleler bir anda ağza gelip söylenmez. O duyduklarınızın hepsi sizin arkanızdan konuşulan şeylerdi zaten.
Bundan sonra huzurlu bir hayatınız olur umarım. Babanıza da şifalar diliyorum.
Evet dur gitme ben seni seviyorum bile diyemedi tek bi cümle söylese belki yine gitmezdim ama diyemedi
Aynen öyle, bir de ağlatıp ağlatıp biz senin sürekli ağlamalarını duymak zorunda mıyız demeleri.. o zaman ağlatmayın da duymayın da bu kadar zor değil çok benciller ailece
Çok teşekkür ederim nasıl bi hayatım olacak inanın fikrim yok bu gece arkadaşımdayım sağolsun yarın Allah Kerim ben elimden geleni yaptım ondan daha yürekli olduğumu düşünüyorum