Eşim anormal derecede ailesine bağlı, çocuktan sonra değişir mi ? Çıkmazdayım lütfen fikir verin 🥺

Bence de çok hastalıklı bi durum. Bi insan diğer odanın buz gibi olduğunu biliyor elektrikli battaniye takıyorlar ve bizim orda kalmamız bekleniyor ama neden biz uzun yoldan mı geldik 15 dk mesafede kendi evimiz var biz neden illa burda uyumak zorundayız bunu kimse sorgulamıyo

Bebek olmadan oynattım zaten bu aralar bu durum daha da çoğaldı üst üste geldi hep Allah hep işaret gönderdi diye düşünüyorum ya da transfer gününe az kaldı diye tüm bu olanlar daha vücuduma transfer edilmeyip orda duran bebeği koruma düşünme iç güdüsüyle ben daha tepki verir oldum bilmiyorum

Hayatta her şey zor.

Eşiniz 35 diye hatırlıyorum. 18 yaşından sonra insan ailesini az biraz sorgulamaya ve kopmaya başlıyor desek, 17 yılda ailesinden kopamamış olan bir bireyin, bu saatten sonra ne kadar değişebileceğini çok merak ediyorum.

E ne diyo?

Yeri geldiğinde çıkarıyorum sonu da böyle oluyor işte daha önce de çata çat söylediğim oldu. Bu akşam bile dedim ki doktor stres yapmamalısın diyor siz bizim hatamız olsa bile aman çocuklar tedavi görüyor üzmeyelim kafalarına bi şey takmasınlar diyeceğiniz yer de bizi arayıp arayıp biz size şöyle alındık böyle alındık diyorsunuz dedim.
Eşim biraz arkamda durcak olsa karımı böyle şeylerle üzmeyin derdi biz bebek tedavisi görüyoruz onun üzülmemesi gerek derdi. Tamam çat pat tepki gösterdi ama o kadar telefon kapandığında bana tek bi vaat de bulunamadı istese göndermezdi ama ben şu an arkadaşımda yatıyorum çok ama çok saçma

Kayinpeder ölse kaynana alip valizini size tasinir. Ya da kaynana olse digeri. Sen boyle yasamak istiyo musun?

Evet bir de erkek çocuğu olduğu halde. Ben kız evladıyım ailemden başka bi ilçeye taşınarak evlendim ve ben aileme bu kadar bağlı değilim ama kendisini bazen çocuk gibi görüyordum hatta bir kaç defa gururun kırılmasın ama sen böyle oldukça ben sana saygı duyamıyorum gözümde düşüyorsun senden etkilenemiyorum demiştim

Ay bana fenalik geldi okurken bile

Kayinpeder ölse kaynana alip valizini size tasinir. Ya da kaynana olse digeri. Sen boyle yasamak istiyo musun?
İnanın sağlıkları yerinde ama ara ara bu düşünceler bile aklıma geliyor öyle olsa yanarım ben heralde diye, ama asla aynı evde yaşamam yaşayamazdım eşimin maddi durumu iyi söylerdim gerekirse aynı apartmandan ev alsın ama evi ayrı olsun diye

Ayni apartmana giricen yani bence sen de manipule edile edile sagduyuyu kaybetmissin bi miktar. Bu tip bi insan olmasa yasanir ayni apt.da ama bu model daha sabah 8 de baslar aramaya neden hala gelmediniz diye

Çok sıkıntı Allah kolaylık versin

Ayni apartmana giricen yani bence sen de manipule edile edile sagduyuyu kaybetmissin bi miktar. Bu tip bi insan olmasa yasanir ayni apt.da ama bu model daha sabah 8 de baslar aramaya neden hala gelmediniz diye
Belki de.. şu an bile kafam yerinde değil zaten uyuyamıyorum düşündükçe beni neler bekliyo bilmiyorum eğer bugün bu sebeple bitecekse önce ki zamanlarıma acıyorum neden beklemişim diye

Duzelir mi diye bekledin iliskiye kiyamadin 3 sene gecti. Su anda da onu yapiyosun aslinda.
Evet ama ilk iki sene bu derece değildi biz eşimle yurtdışında yaşadık kalan zamanda da aylarca uzaktaydık diye ailelerle yakın olmayı dert etmedim özledik diye haklı gördüm sonrasında artık eşim yek gitmeye başladı sorun ordan sonra çıkmaya başladı

Sen disardan bi göz olsan esin icin ne derdin kendine? Duzelir dermiydin?

Sizin aranızda sorun yokken ailesi yüzünden bitmesi üzücü gerçekten. Benim çok yakın bir arkadaşım yeni evlendi. Geçen gün görüştüğümüzde eşinin ailesi yüzünden boşanmayı düşündüğünü söyledi. Onunda sorunları seninkine benzer. Eşime anlattım bende, dediki erkekler ilk başta eşleriyle anne babaları arasında nasıl denge kuracaklarını bilemiyorlar, bende bilememiştim(gerçekten çok sorun yaşamıştık bizde yeni evliyken, sonradan düzeldi eşim). Ama bosanmak çözüm değil, eşiyle konuşup anlatsın nasıl davranması gerektiğini.
Belki senin eşinde hatasını anlar, herşeyi düzeltir, ama bunun kesin olarak sözünü almadan dönme evine. Hatta eşinin ailesiyle de konuş, onlarda bilsin sayelerinde boşanma aşamasına geldiğinizi.

Siz konuyu takip etmiyor musunuz? Eşinin ailesiyle konuşmuş ve bir ton azar işitmiş, bıktık senin ağlamalarından, onu da sorarız bunu da sorarız sen de cevabını verirsin denmiş. Aranızda sorun yokken diye bir şey yok, bizzat eşiyle olan bir sorun bu. Adam ailesine ses çıkaramayacağını baş kaldıramayacağını açık açık söylemiş, hangi sözü almadan dönmesin? İşine gelirse bizde böyle demişler, kocası tek laf edememiş söz verememiş düzelteceğine dair. Bu kız niye çeksin bunları, boşanmak niye çözüm olmasın? Bir kadın kocasına güvenemeyecekse, evinde korunup kollanamayacaksa niye evli kalsın? Adam anne babasıyla konuşmaya bile gel sen konuş sen söyle diyor, öyle böyle sünepe değil.

Herkes bir kez geliyor dünyaya. Bu kızın da sevilmeye saygı görmeye sağlıklı anne olmaya hakkı var. Belki çok mutlu olacağı sayılacağı sevileceği biriyle tanışacak çocuğu olacak. Niye uğraşsın ömrünü çürütsün bu sünepeyle? Karısı gece vakti evden gidiyor ve gidersem biter diyor, adam ikna etmeye bile çalışmıyor, söz veriyorum her şeye sil baştan başlayacağız bile demiyor.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.

Allahım yolunu açık etsin inşallah.

Bir an önce kurtulursun bu adamdan inşallah.

Su yaşadığının aynısını bi tanıdığım yaşadı. Tamamen ayni eş aile durumu. Cocuk yokken boşanma aşamasına gelindi . Erkek düzelicem dedi. Çocuk yaptılar. Kız şimdi bin pisman Çok net esin ailesinin yokluğundan korkuyor. Onların kusmesinden çekiniyor. Travmatik bir durum olabilir. Küçüklükten gelen bir durum gibi duruyor . Kaygı , korku var. Kök ailesine minnet ve bağımlılık var ve bu çok büyük ihtimal anne babanın eşine küçüklükten asiladigi duygular. Allah yardımcın olsun
Senin yerinde olsam hamile kalmak için çaba harcamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…