Hanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..
10 yıllık evliyim ne düğünümde ne evimde bir iğne katkıları yok. Eşimin borçlarının cenemesini hep ben çektim,çekiyorum. Eşim memur ama memur gibi değil üst baş almaya bile zorlanıyoruz aylık 20 bin tl kredi ödemesi var, 10 bin TL kira veriyoruz birkaç ay sonra 16 bin TL olcacak kiramiz.
Neyse aylar önce annesinin telefon faturasini ödediğini öğrendim tartıştık falan inatla ödeyeceğim dedi geri adım atmadı bugün güncel faturası 450-500 TL
Belki çok bişey değil ama düşüne düşüne kafamda kocaman bir sorun haline geldi az önce yine bağırış çağırış kavga ettik hakaretler küfürler. Kadının yüzünden evimde huzurum kalmadı . Bana karşı iyi olsalar iyilikten anlayıp iyi niyetle yaklassalar belki içimden gelerek ödesin isterim ama öyle gözüme batıyor ki kafamda düşünmeden bir anım geçmiyor resmen takıntı oldu. Babama bin lira verse lafı oluyor. çalışmak istiyorum izin vermiyor bende bizim rizkimizdan veriyorsun helal etmiyorum dedim şuan küsüz ne yapmalıyım var mı bu durumda olan delirmek üzereyim