- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi hokokopoko
bıktım evlendiğim günden beri çekiyorum eziyetlerini kendi annemde çok üzülüyo sen okadınla yapamazsın diyo bunalımdayım annemde babamda al çocuklarını gel diyo bakarız bişekilde diyolar çok üzülüyorum evimden soğudum canım hiç bişey yapmak istemiyo. biliyorum alt kata gelsede sıkıntılı ama en azından o kendi evine gittikten sonra evimde rahat ederim diyorum ama kabul ettiremiyorum. kaynanam kendi evinde oturuyo evide yaşadığımız şehrin en güzel yeri çarşının ortası sıkılacağı korkacağı biyer de değil.
konu sahibi 11 ocak 215 tarihinde 2 yıl önce ayrıldığınız sevgilinizden bahsetmişsiniz ??????
ama bu konuda 10 yıllık evliyim demişsiniz ayrıca yaşınızda 24 gözüküyorrr ?????
Gülüyoruz ediyoruz ama doğru... Özellikle şunu hiç anlamış değilim arkadaşlar. Hani annelik duygusu evladı için her fedakarlık vs olayı var ya.. Özellikle erkek çocuk annesi için bu durum evlenene kadar sürüyor heralde. Neden derseniz "Bir anne (hadi gelini geçtim de) kendi öz oğlunun huzurunu bozmaktan nasıl bir çıkar sağlayabilir. Hani doğurdun büyüttün her fedakarlığı yaptın. Sırf mutlu olsun diye. Evlenene kadar mıydı?"
Anlamıyorum biri bana bunu açıklasın yahu..
Yok canım ya, baksana, dünkü çayı içtim, tek başıma yemek boğazımdan geçmiyor diye oğluna duygu sömürüsü yapıyormuş. Allah akıl fikir versin.ben de 52 yaşındayım.üstüne para verseler, oğlum ve gelinimle oturmak istemem.belki kaynananız da istemiyordur ama oğlu zorluyordur.
NeKHBeT , evet galiba evlenene kadar
valla burada yazılanları okuya okuya "oğlum var" diye kendimden korkar oldum
amarayıp baskı yapıyormuş abla
Yok canım ya, baksana, dünkü çayı içtim, tek başıma yemek boğazımdan geçmiyor diye oğluna duygu sömürüsü yapıyormuş. Allah akıl fikir versin.
H hokokopoko Olmadı tutalım alt daireyi sende ananla orada yaşa de şu koca müsvettesine!! Rahat rahat uyusunlar bir odaya iki yatak atıp. Aklı kalmasın anasında.
Hadi ya, yine me bir aklısıra uyanık bizimle eğleniyor? Allah ona da akıl fikir versin ne diyelim. Yalan dolan ile milleti meşgul ediyorsa, birgün uydurduğu başına da gelir zaten.evet,duygu sömürüsü yapıyormuş ama gerçekten ortada,öyle bir kaynana varsa...
bir arkadaşın uyarısıyla,konu sahibinin ,eski konularına baktım da,bir bekar gibi yazış,bir evli.konularında ciddi çelişkiler var.hatta bir konusunu "evli olupta eski sevgilisini unutamayan var mı"diye açmış.
Bir tek kişi olup farklı farklı bir kaç nick alanlar var bir de böyle nick'den tasarruf yapanlar var.birde ablamlan beraber kullanıyoz biz bu nicki yazmış..
birini daha bulunda 3 kişi kullanın bari
ahahaBir tek kişi olup farklı farklı bir kaç nick alanlar var bir de böyle nick'den tasarruf yapanlar var.
Büyük konuşmak istemiyorum ama şu okuduklarımdan ve yaşadıklarımdan yola çıkarak ben böyle olmak istemiyorum.. Böyle davranılınca kendi çocuğunuda uzaklaştırıyorsun kendinden. Topuğumuza sıkmanın manası yok değil mi
bıktım evlendiğim günden beri çekiyorum eziyetlerini kendi annemde çok üzülüyo sen okadınla yapamazsın diyo bunalımdayım annemde babamda al çocuklarını gel diyo bakarız bişekilde diyolar çok üzülüyorum evimden soğudum canım hiç bişey yapmak istemiyo. biliyorum alt kata gelsede sıkıntılı ama en azından o kendi evine gittikten sonra evimde rahat ederim diyorum ama kabul ettiremiyorum. kaynanam kendi evinde oturuyo evide yaşadığımız şehrin en güzel yeri çarşının ortası sıkılacağı korkacağı biyer de değil.