EŞİM ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAMAYI KABUL ETMEZSEM BOŞANACAK BENDEN

Büyük konuşmak istemem ama ben kabul etmezdim.
Boşanma davası da açmayın ama
Annesinin gelmesini de kesinlikle kabul etmediğinizi belirtin.
Sizi dinlemez de eve getirirse evden gidersiniz çocuklarınızı da alıp.
Eşiniz isterse açsın davayı onun tercihi olsun boşanmak sizin değil
Annesi ile el elde baş başta kalmayı göze alıyorsa bu durumla kendi tercihi olsun bu.
Bu arada iş bulup çalışma imkanınız var mı şimdiden
Annesi de o kadar huysuz olup çektirmeseydi madem muhtaç olacak
Hkkınızda hayırlısı olsun...

kabul etmeyin. üstelik kv. yaşı gayet genç, sağlıklı ise 52 yaş nedir ki. geliri de var. her işini kendi yapabilir. çay diye yemek diye duygu sömürüsü yapıyor. yahu herşeye karışır. yaşlı da değil ki otursun bir köşede torun sevsin. zaten 3 çocukla ev kalabalıktır.
eşiniz de tuhafmış. onun ailesi sizsiniz. orta yolu bulmaktansa ev dağıtma tehditi kolay gelmiş.

Annesi ile yaşarsanız da evliliğiniz bitecek, yaşamasanız da.

En güzeli kabul etmiyorum deyin. Zorla getirecek hali yok kadını.

Eğer ki evi terkederse mahkemeye gidip nafaka davası açın. Boşanma davası açmayın ama. Sadece nafaka için.

Eğer ki o boşanma davası açarsa zaten hakim boşamaz sizi. Çünkü eşiniz sizi kv ile yaşamaya zorlayamaz. Ayrı ev açmak zorunda size. Davası reddedilir.

Siz de hem kendinize hem çocuklarınıza nafakanızı alır, kv'den uzak kafanız rahat yaşarsınız.

Sakın kabul etmeyin evinize gelmesini

Canım aynı sıkıntı bendede var eşin en küçükse sanki o ilgilenecek gibi bi durum oluyor en güzeli maddi durumu varmış yanına 24 saat duracak bir kadın tutun derim ömür geçmez çünkü gürcü kadınlar var 500$ çalışıyorlar ben beş sene birde felçliydi ben kendimde rahatsızdim böbrek sıkıntım var fizik tedaviye yatinca mecbur hastanede yanında kalmak için tuttuk mecbur diğer kardaşlarida ekledik bi anda ellerini çekiyorlar Allah sabır versin kimseyi kimseye bırakmasin iki tarafta zor Allahtan devamlı sabır isteyin kırmadan incitmeten me

Esinin seni bu sebepten bosamaya hakki yok.
Annesiyle oturmaya zorlamaya da hakki yok.
Oteki tarafta yapisirsin yakasina.
Gicik herif.

Kesinlikle blöf yapıyor eşin sakın oyuna gelme..Hatta sende ona blöf yap..Tamam annen bu eve gelsin ama ben gidiyorum boşanıyoruz,çocuklarda burda kalsın siz bakın ben gelip görürüm de..Ayrıca kendim içinde nafaka isteyeceğim senden de gözünü korkut..Boşanma davasında eşlerde kusurlu,az kusurlu yada eşit kusurlu gibi kavramlar var..Kayınvaliden bakıma muhtaç olmadığı için ve eşin sana böyle bir zorlama yaptığı için hakim onu kusurlu bulacak ve oynaya oynaya ödeyecek sana o parayı..Eşin bunu araştırırsa gözü korkar zaten..Ayrıca o kadın dediğin gibi bencilse asla o eve gelipte 3 çocuğa bakmayı kabul etmez..Eşinde buna cesaret edemez zaten..Eşin 3 çocuğa tek başına bakacağını ve sanada nafaka ödeyeceğini bilsin bak bakalım anası fitlesede sana öyle yapabiliyor mu..Onlar oyun oynuyorsa sende oynayacaksın..

Sakın haa ayak yapıyo sakın kabul etme bırak yapmazsa yapmasin kocalık nereye kadar yapamayacak essekler gibi yapacak sakinnnnnnnnnnn kv az fena değilmiş duygu sömürüsü kocayi da yemiş Karadul

Bende aynı fikirdeyim arkadaşlarla blöf yapmasa dahi sana böyle birşeyi söyleyip gözden çıkartabiliyorsa seni bence gözünde yokmuşsun demekki yarın bir gün kapının önünede koyar bence 1sn bile düşünme kanul etmek zorunda değilsin heleki böyle bir konuşma tarzından sonra

bence de taviz tavizi doğurur.. boşanın demek kolay dersiniz belki ama bizim söylememizi geçtim kocanız kolayca dile getirebilmiş boşanmayı.. sizin de hodri meydan deme vaktiniz..

Öylede bosanacaksiniz böylede o zaman... Eee tek sorun biton dert, sIkInti cekiptemi bosanmak, yoksa basim agrimadanmi bosanmak... Daha önce tecrübe etmissiniz, olmiycagini biliyorsunuz, tekrar denemeye deger mi? Esiniz bence sizin bosanmayi göze alamiycaginizi bildigi icin tehdit ediyor, ben olsam kabul etmezdim, bu sebepten bosarsa bosasin, bakalim anasiyla ne kadar mutlu olucak...

Reactions: anu

katılıyorum, makul bir yorum
kayın valideniz 52 yaşında mı? ben de bakılmalık halde sndım
o değilse d esiz kabul ederseniz bir daha hiç bir zamaj kurtulamazsınız...

Bence biraz bekleyin ama eğer gerçekten annesini yanınıza alıp birlikte yaşamak istemezseniz ve bu yüzden sizi boşayacaksa, boşanın. O şekilde yaşaması cok zor çünki. Daha fazla yıpranacaksınız. Bırakın sorunlu bir kayınvaildeyi, sorunsuz bile olsa ömür hep diken üstünde geçmez. Annesini atsın demiyorum, kimse atamaz ama yakın bir yere taşıyıp her an eli üstünde olabilir. sizde her akşam yemek gönderirsiniz, çamaşırlarını yıkarsınız vs. ama bu şekilde yaşamaya mecbur etmeye hakkı yok. Annesini düşündüğünün yarısı kadar sizi düşünse bunu yapmazdı. Her ne kadar annesi kendini acındırmaya çalışıp, duygu sömürüsü yapsa bile.

şimdi bu konu sahte mi değil mi ben bir şey anlamadım

eğer sahte değilse; konu sahibinin kayınvalidesi rol yapıyor belli ki...

Hem çift üyeliğiniz var, hemde hokokopoko üyeliğini kardeşinizle ortak kullanıyorsunuz, her ikisi de yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…