Eşim, annesi, ablaları ve kararım

ne kadar alttan alırsan o kadar ezik değersiz olursun
eşin bir hafta suratı düşer unutur boşver
karşı taraf kesinlikle suçlu
2 kayınvalide olmuş kadının el öpmesi zorunlu değil mevkileri aynı çünkü

Eşim abisini arayıp evde ki iki ablası yüzünden gelmediklerini söylemiş. Ben de kv yi aradım ama kötü konuşmadım dün eşime ulaşamayınca beni aramış bende bugün döndüm hiç bişey demedi merak ettik gelmediniz bende evet gelmedik dedim tamam dedi kapattı bende eşim demiş zaten sebebini diye demedim bişey. Eşimle aramı bozmadım ben alttan aldım akşamda gelince güzel bir yemek hazırladım. Biraz cilve felan derken unuttu gitti bile :) sonuçta gitmemekle haklıydım eşim de doğal olarak tavır yaptı anlamasını çok da beklemiyorum ama onlar yüzünden evde huzursuzluğa devam ettirmedim. Eşimi çok seviyorum ailesine de bu ilk tavrım artık kesinlikle eski beni bulamayacaklar zaten bir daha da gideceğimi sanmıyorum bu kadar olan şeyden sonra.

Eğer sizinle paylaşmasaydım babamı arayacaktım belki annesine kötü şeyler söyleyecektim ki bana yakışmazdı. Yada cesaret edemeyecektim eşime tamam haftasonu gidelim gönlünü alırız annenin diyecektim eşim bunu bekledi bence ama ben artık konusunu bile açmam oraya gitmenin vicdanım rahat. Haa kapım da açık misafir olarak gelirlerse en iyi şekilde ağırlarım ben böyle gördüm böyle büyüdüm ki hep de evime gelen misafiri iyi bi şekilde ağırlamışımdır. Tavrımı kararımı bu şekilde devam ettireceğim.

Ah ah bilirim onu da uzak akrabaları misafirliğe gelecekti dedim 10 çeşit yeter bir kızdı eşimi Aradı benden 1200 km ötedeki annem bana sadece 5 günlüğüne kalmaya gelmişti onu söyledi yedi içti oğlumun evini benim akrabama 10 çeşit yapıyor diye ne kğfğrler etti keşke susmasaydım diyorum

boyle seyler oluncada insan bayram gelsin istemiyor yani. onlar size kafayi takmis. agzinla kus tutsan yaranamazsin baksana ne yapsakta biyerden kavga cikarsak diye araniyorlar. esine acik acik soyle. senin ailen benden rahatsiz oluyor beni seninle istemiyorlar. ya onlarla birlik olup bu evliligi bitirceksin ya da beni onlarla birdaha gorusturmeyeceksin kendin istedigin kadar gorus git beni karistirma bundan sonra diceksin. sen bu kadinlara yaranamazsin cunku. pislikler. seni gormezden geldiklerine bakma.yatip kalkip seni dusunuyorlar onlar. icleri kiskanclik dolmus kin dolmus. kendi evlatlarinin eviyle evliligiyle oynayanlara hersey mustahak.

Annen kvnin elini niye opsun Ben bile opmuyorum kv min elini kaldiki annem opecek sacmalik resmen

Geç bile kalmışsınız. Evli değilim sanırım ondan anlamıyorum, neden erkekler kendi eşiyle ayrı aileleriyle ayrı bir hayat kuramıyorlar. İlla ki sizi de götürmek istemelerini anlamıyorum.

Hata sizde ki bu insanlarin tekrar tekrar ayagina gitmissiniz. Hastanede yasananlardan sonra kesip atacaktiniz. Neyse zararin neresinden donulurse kar. Esinizde zamanla alisir.

Yuh anneniz KV bin elini mi opucekmis. Daha neler.

Koparin bağları, sizi dusunmeyeni sizde düşünmeyin.
Kocanizda kussun yapacak bişi yok.
Hadsizlige bak ya nasıl sinir oldum

Ne demek annen kv elini öpmesi. Birde bu mevzu hastane ortamında oluyor ve o süreçte bunu dert ediyor. Şaka gibi.
Şimdi kv annene yine kızmıştır bayram geçti gitmesi bi el öpmesi lazımdı. Oldu olacak kv birde bayram harçlığı şeker falan verirdi.
Kv ve cemaati seni hiç onemsemiyor ve saygı duymuyorlar. Ayrica ailenide öyle.
Yapma gitme arama allahaşkına.
Vicdan yapacağın bişey yok.
Ha yapacağım diyorsan da içinden yap eşine belli etme. İki gun sonra seni zorlar gideceksin arayacaksın diye. Net ol.
Allah sana bu kv ile sabır versin yuvana eli uzanmasın.
Çok vicdansız kibirli insanlarmış. Olabildiğince uzak dur bunlardan.

çalışıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…