- 16 Haziran 2018
- 20
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Maisiyahim0
merhabalar kk üyeleri...ben direk konuya gireceğim 3.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesinin olduğu şehirde yaşıyoruz. Kültür farkımız var. İte kaka 3.5 yıldır sürdürüyorum evliliğimi eşimden yana ailesi dışında en ufak sıkıntım problemim olmadı. Evine düşkün gezmesi tozması olmayan biri. Bende bu yüzden çoğu şeyi(ailesi ile olan) alttan aldım taa ki bi rahatsızlık geçirene kadar hastanede yattım. Annem yanıma geldi, ilk gün kv ve iki görümce geldi sadece. İki saat durup gittiler ve bir daha ne aradılar ne sordular. Annemle kv de düğünden sonra ilk defa karşılaştılar aralarında 15 yaş var sorunlarda vardı kırgınlık ama hiç bir zaman annem kötü bir söz etmedi. Ben hastanede yatarken 5. Gün kurban bayramıydı. Hepsini tek tek aradım ama hiç biri ne açtı ne geri döndü. Hastanen o kötü yemeklerini yiyemiyorken bunlar hepsi ayrı ayrı mangal resimleri paylaşıyordu ben sorun olduğunu anladım ama ne olduğunu bilmiyordum. Eşimle ablasının tel konuşmasını duyana kadar eşim yanımdaydı. En son bu hastanede karşılaşınca annem, kv nin elini öpüp hürmet göstermemiş diye bana da küsmüşler hepsi. İnan’ın şok oldum ben. O gün bu gündür ne ararlar ne sorarlar daha beni suçlu çıkarmaya çalışırlar bu olaydan sonra iki defa evine gittim. İnan’ın yüzüme bile bakmadılar bırakın hoşgeldin demeyi. Yan oda da konuşuyorlar senin karın bizi aramıyor sormuyor diye eşim de bu kız günlerce hastanede yattı siz bir kere bile sormadınız ne diye arasın sizi dedi hep de konu açılınca der. Şimdi ben bu bayram gitmedim içimden gelmiyor artık bütün bağlarımı koparmak istiyorum yani yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Bir de yaşadıklarım bunlarla sınırlı değil tam 3.5 yıldır hep görmezden geldim bazı şeyleri ama ben Canımla cebelleşirken onların böyle yapması bardağı taşırdı bende.. eşim konuşmuyor benimle gitmedik diye ona kalsa herşeyi boşver sen iyisin kötü olma gidelim diyor ama artık kendimi ezdirmek istemiyorum.
Son düzenleme: