• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annemin evime gelmesini istememesi

ya arkadaşlar atar yapın demişsiniz de bu kızcağız nasıl atar yapsın adama.
adam sizce kızın atar yapabileceğini, ayaklarını üstünde durabileceğini bilse kıza böyle bir şey yapabilir mi?
Ya işte ben bunu bekliyordum. Atar yapamam çünkü tam bir mesleğim bırakıp gitsem baba evinde nasıl olurum Muamma babam çok varlıklı biri değil üniversite okuyan kardeşlerim var baban bana mı baksın onlara mı. Üstelik okulum bile bitmedi. Atanıp onu bırakmamdan çok korkuyor.

Kocanızı bir silkeleyin kendine gelmezse s.. edin gidin ailenizin yanına. Bir sebep olsa eyvallah sebebi yok diyor yani bir problem yok sen kocanın keyfine annenle mi görüşmeyeceksin? Bence kocanızla beraber kendinizi de bir silkeleyin. Var bi sebep ama ne. Allah sabır ve cesaret versin ne diyeyim.

Ya işte ben bunu bekliyordum. Atar yapamam çünkü tam bir mesleğim bırakıp gitsem baba evinde nasıl olurum Muamma babam çok varlıklı biri değil üniversite okuyan kardeşlerim var baban bana mı baksın onlara mı. Üstelik okulum bile bitmedi. Atanıp onu bırakmamdan çok korkuyor.
Hayır onu bırakmanızdan korkmuyor yani sizi kaybetmek değil derdi.Erkekliğini sizin üzerinizde gösterip egosunu tavan yaptırdığı için bunu kaybetmekten korkuyor.amacı siz değilsiniz yani

Merhaba yeni üyeyim. Evliyim 24 yaşımdayım. Evlilikte 3. Yılımıza girdik. Eşim memur. İlk görev yeri ailemin yaşadığı şehire atandı. Biz orada tanıştık evlendik. Sonra eşimin ailesinin olduğu şehire geldik ama kayınpederim de işin dolayı tayin istediler. Başka bi şehire gittiler. Sadece tatillerde geliyorlar. Benim evime gelmiyorlar ama kendi evleri var. Onlardan rahatsız olacağım bi durum yok yani. Ben ailemden uzaktayım hemde kilometrelerce. Annem yanıma gelmek istiyor ama eşim gelmesini istemiyor o gelince izin alırım eve gelmem diyor istemiyorum gelmesini diyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kafayı yiyecem artık sürekli bundan dolayı tartışıyoruz. Anneme de eşim istemiyor gelme diyemem sonuçta o benim annem canım.. Hatta bana ailenle konuşma diyor. Ne zaman telefonla konuşsam kaç dk konuşsum diye bakıyor. Ama kendi ailesi ile çok konuşuyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama günde 5 defa görüntülü konuşuyor. Bazen tepki koyuyorum ortaya sen misin gurbette olan ben mi sen misin gelin ben mi diye..

Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Tabi bu sorunlar evliliğin ilk aylarında oldu ama konuşulup hal oldu. Habire eski konuları açıp konuşuyor.
Eşinizi bırakın gitsin. Cehenneme kadar yolu var.
Öyle bir dünya mı var? Kendi ailesiyle günde beş kere görüntülü konuşuyor, ama sizin konuşmalarınızın çetelesini mi tutuyor? Yaşadığınız ev sizin de eviniz, sizin de kurallarınız geçmeli. Ailenizi istemeyen insan içten içe sizi de istemiyordur bana kalırsa (burada gerçek bir sevgi/istekten bahsedemiyorum en azından). Siz de bunu daha fazla çekmeyin sinenize.

erken yaşta evliliğe laf edilince kızılıyor sonra.
21 yaşında evlenmiş, kocası izin verdiği ölçüde hayatını sürüdüren biri daha...
Daha demin benzer şeyleri okuyup öfkelenmiştim.

Geldim burda yine küçük evlilik görünce öfkeden aklım cikti.

Vallahi biri beni alıntı yapmasın. Çıldırıyorum.

Hayır cocuk yok yapmayı düşünmüyorum. Ben telefonumu kurcalamaması için defalarca kez söyldim
Kendinin ki nasıl aile ise sizinkide aile neden tepkisiz kalıyorsunuz eşinize kocayı bulursunda anneyi babayı bulamazsın benim evime annemi kabul etmeyecek adamida ben eş olarak kabul etmem kapının önüne koyarım

Esiniz narsist yaratik!

Kocanızı bir silkeleyin kendine gelmezse s.. edin gidin ailenizin yanına. Bir sebep olsa eyvallah sebebi yok diyor yani bir problem yok sen kocanın keyfine annenle mi görüşmeyeceksin? Bence kocanızla beraber kendinizi de bir silkeleyin. Var bi sebep ama ne. Allah sabır ve cesaret versin ne diyeyim.
Valla bı sebebi olsa bile eyvallah değil bana göre... Sevmese bile saygıda kusur edemez evime gelmesin diyemez..Ki bu konuda bı sebep bile yok...Olsada bişey değişmez benim icin

heh o zaman bu davranışlarınla beni kendinden soğutuyorsun böyle davranmaya devam edersen seni boşarım atanır giderim de.
hoş boşamasan da atan bence. o ayrı.
ben açıkçası kocanın seni değil de senin ona itaatini sevdiğini düşünüyorum.

Sevgi bu olmasa gerek.

Valla bı sebebi olsa bile eyvallah değil bana göre... Sevmese bile saygıda kusur edemez evime gelmesin diyemez..Ki bu konuda bı sebep bile yok...Olsada bişey değişmez benim icin
Eyvallah derken sorun varsa anneni kabul etmeyebilir demek istemedim. Yanlış anlaşılmışım çok pardon. Yani bir sebebi olsa konuşulur edilir annesinden rahatsız olduğu belki eşinin yanlıs anladığı bir davranısı vardır vs ama ortada bir tane iyi ne kötü sebep yok. Yani bence var ama ne bilemedim.

Neden bakamasin 20 yaşına kadar bakan baban yine bakar seni kaybetmekten korkan adam senin üzerinde baskı kurmaz sen korkuyorsun eşini kaybetmekten o değil

Çok üzgünüm ama eşiniz sizi kesinlikle sevmiyor.Seven insan mutlu etmek ister seven insan eşinin ailesini sevmese bile hoşgörülü ve saygılı davranır.
Bu adam eğer raporlu bir deli degil se sizin mutsuz olmanız da çekip gitmenizde umrunda bile değil.
Sevmiyor yani net
Böyle biri ile bir ömür yaşanır mı siz düşünün

Babanız neden size baksın ki? Bir işe girer çalışırsınız. O arada da okulunuzu bitirir atanırsınız. Kendinize bahane bulmayın lütfen. Çok üzülüyorum böyle her şeye baş eğen kadınları gördükçe.

Okurlar için kamu spotu: Okulunuz bitmeden, çocuk yaşta evlenmeyin.

Ya çok rica ediyorum ergenlikten çıkamamış geri zekalılar evlenmesin. Eşiniz de tam böyle biri. Kesin ve net bir dille "onlar benim ailem evlenirken bşr ailem olduğunu biliyordun. Bu eve gelecekler" demek lazım. Siz sindikçe bastıracak çünkü.

Back