- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Cinsel konular bunlar,
aslında sürtünme kelimesini aramadım değilÇünkü cinsel.
Kaç yaşında insanlar, sürtünme keser mi be?aslında sürtünme kelimesini aramadım değil
Evladı için kendini feda etmek diye ben buna derimAnnede de ne cesaret, sözde tecavüze uğradığı eve, barıştırma yapmak için gidiyor. Ne fedakar yahu
Kücük Emrah: Mezarıma anam gelmesinDın dırırı dırırı dırırım.
Yanar ortalıkKaç yaşında insanlar, sürtünme keser mi be?
Şuan benEvladı için kendini feda etmek diye ben buna derim
MİT ajanı mısın be kadın, şerlok şerlokEşimin kuzeni bana aşık
Merhaba arkadaşlar bunu yazarken çok utanıyorum ve o kadar kötü hissediyorum ki.. aslında sonuna kadar hiçbirşey olmamış gibi yapmaya devam edecektim ama yapamayacağım,ben 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim bir oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim önce bu bilgiler bir dursun.. Pazar günü eşimin teyzesi...www.kadinlarkulubu.com
benzer kalemlerden çıkmış gibi 2 konu da...
bakalım nedir ne değildir.
yönetim ilgilenir yakında,anlarız meseleyi
Otri, sanmıyorum ama... Ya bak aynı hikaye birkaç defa paylaşıldı burda, biraz daha arasan?Eşimin kuzeni bana aşık
Merhaba arkadaşlar bunu yazarken çok utanıyorum ve o kadar kötü hissediyorum ki.. aslında sonuna kadar hiçbirşey olmamış gibi yapmaya devam edecektim ama yapamayacağım,ben 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim bir oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim önce bu bilgiler bir dursun.. Pazar günü eşimin teyzesi...www.kadinlarkulubu.com
benzer kalemlerden çıkmış gibi 2 konu da...
bakalım nedir ne değildir.
yönetim ilgilenir yakında,anlarız meseleyi
Evet yine anneli konuydu. Kesin okudum.Otri, sanmıyorum ama... Ya bak aynı hikaye birkaç defa paylaşıldı burda, biraz daha arasan?
Cidden ben de anımsar gibi oldum, C Capanin Gururu Teyom hadi parmaklar kuvvet bulun konuyuBi konu daha vardı uykusu ağırdı duymamıştı neydi o yahatta konu sahibi gibi olanlarda vardı kk da uykusu agır olanlar
Arıyorum ama bulamadımCidden ben de anımsar gibi oldum, C Capanin Gururu Teyom hadi parmaklar kuvvet bulun konuyu
O engelli oğlunun kendisine böyle şeyler yaptıgını söyleyen kadın değil miydiBi konu daha vardı uykusu ağırdı duymamıştı neydi o yahatta konu sahibi gibi olanlarda vardı kk da uykusu agır olanlar
Eveeeeet kendi çocuğu hatırladım şimdiHe hatırladım coçuğu kadını ellemişti donunun içine elini sokmustu video çekmişti de uyanmamıstı
O kim kiConi Sins bunu beğendi
Evet hatırladım sonra ama öyle bir uyku bilmiyorum ben burda da annesinin uykusu agırmışmış dedi konu sahibiO engelli oğlunun kendisine böyle şeyler yaptıgını söyleyen kadın değil miydi
İçine girildiğini duymayacak kadar nasıl bir ağır uyku öyle? Çubuk kraker mi bu?Bi konu daha vardı uykusu ağırdı duymamıştı neydi o yahatta konu sahibi gibi olanlarda vardı kk da uykusu agır olanlar