Allah rızası için böyle şeyler yazmayın bakın ne durumdayım Allah şahit evladım üzerine yemin ederim yalan bisey yok keşke yalan olsa zaten kafam gitmiş zor duruyorum ayakta ses kaydı olsa en azından içimde bir şüphe kalmaz hiçbir kadın böyle bisey jcin yalan soyleemez biliyorum ama bir yanım hiç inanmak istemiyor 6 senemi verdim bu adama neler yaşadıkGercek olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.
Fantazi dünyanız çok iğrenç
Kundura ben de sevmem, altı çok ses yapıyorEvet malesef gerçek bu ama annem kundura istemiyorum
Bende bilmiyorum iyice konuşamadık bizim kapıya gelmiş sarhoşmuş annem eve götürmüş onu kapıda falan yatmış o ara nasıl oluyorsa hep ağlıyormuş kızını seviyorum anne diye bizi barıştır diyeNiye ikinci kez gitmiş, ne konuşacakmış. Ne alaka?
Bence annen siz ayrılın da rahat rahat beraber olayım diye sana anlatmaya karar verdi benden demesiNasıl bir haltlar annem pisman oldu susamadıbelkide
Şimdi eğer sığınma evine gidersen ve kendine yeni bir hayat kurmak istersen devlet sana yardım ediyorÇocuk bakacak gücüm yokki yüzünü bile görmek istemiyorum evladıma bakacak gücüm yok suan çalışmam için çocuğu bir süre birakmam gerekiyor nikahım yok şuan bosandim sığınma evine başvurdum 6 ay ayrı kalacağız sonra evimi tutar tutmaz velayet Bende alacağım oglumu onu alırsam çalışmam para toplamam zor olacak bu psikoloji ile kaldiramam o kadar iyi bir baba ve hep Allah diyen biri nasıl bunları yapti aklım almıyor
Böyle şeylerle ugrasilirmi namus haysiyet şeref mevzusu ben bir psikiyatrist gideceğim başka türlü aşamam zaten biliyorumAllah ´im sen koru kinamiyorum
Ama gercekten bu konu gercek degilse cok yazik yani boyle seylerle ugrasip dalga geciyorsaniz basiniza gelince gorursunuz
Çok güzel kalplisin minnoş cemoşum. Nasl da tatlı tatlı anlatıyor yerim gız seniŞimdi eğer sığınma evine gidersen ve kendine yeni bir hayat kurmak istersen devlet sana yardım ediyor
Birde çocuğu olan kadına biraz daha çok yardime.diyor çünkü çocuğunu yetiştirme yurduna vermiyor kendisi kendi duzeninde yaşasın diye çocuk için sosyal ekonomik destek yardımı yapıyor.
Bu durumda hem yardım alabilirsin hem saatleri uygun iş ayarlanabilir.
Evet iyi baba olabilir ama insan olarak güvenilmez.
Ayrıca hadi bıraktın 6 ay sonra alamadım çocuğun aklı erdiğinde senden uzak olursa seni reddebilir.
Ayrıca o herifin yaptıkları doğruysa bu durumda ben annene de güvenmem.
Neyseki velayet sendeymis.
Ayrıca kimsenin dilinden içinden emin olma ne insanlar var o yüzden ben inanmam.
Allah korusun da boyle bisey varsa git agzina Bir tane carpmak yerine adamla niye beraber oluyorsun anlamasini diyeBöyle şeylerle ugrasilirmi namus haysiyet şeref mevzusu ben bir psikiyatrist gideceğim başka türlü aşamam zaten biliyorum
Nasıl bir rezilliktir buNasıl anlatayım bilmiyorum çok şeyler yaşadım boşandığım eşimle tekrar barıştım onca şeye rağmen ama öyle bisey ögrendimki annem ağla ağlaya anlattı annem genç güzel bir kadın bir gece bizim evdeydik alkol almıştık hep birlikte ben icerde çocuğu uyuturken uyuya kaldım annemle eşim oturmuşlar o gece annem uyumuş koltukta uyurken onu ellemeye başlamış iç çamaşırını indirip agzima bile alamıyorum biseyler yapmış annemde kalkip baya tepki vermiş ama alkollü diye karıştırdı beni diye aldatmış kendini ve korkmuş özür dilemiş bana anlatmadı sonra ben bosanip evi terk ettikten sonra gene annem ona gitmiş konuşmak için beni rahat bırakması için o gecede tamamen biseyler yapmış gene uyurken annem icecegime bisey koydu diyor uyurken uyandığında annemin üzerindeymiş ben bunu nasıl anlatayım kime anlatayım inanmak istemiyorum böyle biseye ama hangi anne bu konuda yalan söyler sustum diyor annem üstüne vardım da anlattı eşim öyle namus timsali aşırı allahtan söz eden birisi nasıl böyle bisey oldu şimdi ben ne yapacağım 2 buçuk yaşında oğlum var söylesem inkar edecek anneme delil gerek dedim konuşturup ses kaydına alman lazım dedim yoksa üste çıkar inkar eder sanki bir kabus içindeyim inanamıyorum hicbiseye gerçek olamaz gibi geliyor ama bir anne bir kadın nasıl böyle bir yalan söyleyebilir aklıma yiyeceğim kimseye anlatamayacağım için size anlatmak istedim onu nasıl sevmiştim ben kimseye güvenemeyecekmiyim annem yemin ettirdi susacaksın dedi bekle dedi ben hicbisey olmamış gibi davranıyorum iğrenç belki ama dün birlikte olmak zorunda kaldım onunla çünkü annemden çıktığımda kireç gibiydim anlamaması gerekiyordu öyle bisey yapmam lazımki inkar edemesin ben sanki inanamıyorum böyle biseye Çocuğun yüzünü de benim yüzümüde ölene kadar görmeyecek duruma getirmem gerek öyle pişkin biriki inkar eder haklı çıkarır kendini annemden nefret ediyor gorusmemi istemiyor yıllarca annem boşanmamı istedi beni üzdüğü için sebebi çok var nefes alamıyorum bi yandanda hicbisey olmamış gibi davranmak zorundayim şuan çocuğumu bile görmek istemiyorum inanınki ben bununla nasıl yaşayacağım sanki hersey yalan gibi geliyor bana birde cinsellige düşkün birisi değil Di hicbirzaman yıllarca bir ırz düşmanı sapık biriyle yaşamışım sevmişim iyiki kızım olmamış diyorum içimden iyiki annem dava açamaz babam kalpten gider rezil oluruz kafayı yiyeceğim gerçekten yalan gibi sanki bir yalanın içindeyim içim bomboş nolur bana akıl fikir verin ben nasıl yaşayacağım ne yapacagim
Lütfen konu ne olursa olsun çocuğunuzun üstüne yemin etmeyinAllah rızası için böyle şeyler yazmayın bakın ne durumdayım Allah şahit evladım üzerine yemin ederim yalan bisey yok keşke yalan olsa zaten kafam gitmiş zor duruyorum ayakta ses kaydı olsa en azından içimde bir şüphe kalmaz hiçbir kadın böyle bisey jcin yalan soyleemez biliyorum ama bir yanım hiç inanmak istemiyor 6 senemi verdim bu adama neler yaşadık
Banlanma bak uzulurumKundura ben de sevmem, altı çok ses yapıyor
Bir şey demedim ki kız, kundura istemiyorum demiş. Ben düz insanım, ne okuduysam onu anlarımBanlanma bak uzulurum
Yaa çok korktum ben inşallah konu doğru değildir ama doğruysa kendini kurtarması lazımÇok güzel kalplisin minnoş cemoşum. Nasl da tatlı tatlı anlatıyor yerim gız seni
Bu yazdıklarınız doğruysa, bu hikâyede yanan siz ve oğlunuz olmuşBende bilmiyorum iyice konuşamadık bizim kapıya gelmiş sarhoşmuş annem eve götürmüş onu kapıda falan yatmış o ara nasıl oluyorsa hep ağlıyormuş kızını seviyorum anne diye bizi barıştır diye
Tövbe de gız yoktur öyle şey.. Ağam bizimle eğleniiiirYaa çok korktum ben inşallah konu doğru değildir ama doğruysa kendini kurtarması lazım