Eşim anneme tecavüz etmiş

Gercek olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.
Fantazi dünyanız çok iğrenç
Allah rızası için böyle şeyler yazmayın bakın ne durumdayım Allah şahit evladım üzerine yemin ederim yalan bisey yok keşke yalan olsa zaten kafam gitmiş zor duruyorum ayakta ses kaydı olsa en azından içimde bir şüphe kalmaz hiçbir kadın böyle bisey jcin yalan soyleemez biliyorum ama bir yanım hiç inanmak istemiyor 6 senemi verdim bu adama neler yaşadık

Allah ´im sen koru kinamiyorum
Ama gercekten bu konu gercek degilse cok yazik yani boyle seylerle ugrasip dalga geciyorsaniz basiniza gelince gorursunuz

Niye ikinci kez gitmiş, ne konuşacakmış. Ne alaka?
Bende bilmiyorum iyice konuşamadık bizim kapıya gelmiş sarhoşmuş annem eve götürmüş onu kapıda falan yatmış o ara nasıl oluyorsa hep ağlıyormuş kızını seviyorum anne diye bizi barıştır diye

Eşinizin ağzından Allah kelamı düşmüyor ama annenizle birlikte oturup içki içebiliyor?Annenize bir kez sarkıntılık yapmış, bunun üzerine anneniz eşinizle tek başına nasıl görüşme cesareti bulmuş?Her kelimesi ile yalan bir konu.

Şimdi eğer sığınma evine gidersen ve kendine yeni bir hayat kurmak istersen devlet sana yardım ediyor
Birde çocuğu olan kadına biraz daha çok yardime.diyor çünkü çocuğunu yetiştirme yurduna vermiyor kendisi kendi duzeninde yaşasın diye çocuk için sosyal ekonomik destek yardımı yapıyor.
Bu durumda hem yardım alabilirsin hem saatleri uygun iş ayarlanabilir.
Evet iyi baba olabilir ama insan olarak güvenilmez.
Ayrıca hadi bıraktın 6 ay sonra alamadım çocuğun aklı erdiğinde senden uzak olursa seni reddebilir.
Ayrıca o herifin yaptıkları doğruysa bu durumda ben annene de güvenmem.
Neyseki velayet sendeymis.
Ayrıca kimsenin dilinden içinden emin olma ne insanlar var o yüzden ben inanmam.

Allah ´im sen koru kinamiyorum
Ama gercekten bu konu gercek degilse cok yazik yani boyle seylerle ugrasip dalga geciyorsaniz basiniza gelince gorursunuz
Böyle şeylerle ugrasilirmi namus haysiyet şeref mevzusu ben bir psikiyatrist gideceğim başka türlü aşamam zaten biliyorum

Çok güzel kalplisin minnoş cemoşum. Nasl da tatlı tatlı anlatıyor yerim gız seni

Böyle şeylerle ugrasilirmi namus haysiyet şeref mevzusu ben bir psikiyatrist gideceğim başka türlü aşamam zaten biliyorum
Allah korusun da boyle bisey varsa git agzina Bir tane carpmak yerine adamla niye beraber oluyorsun anlamasini diye

Nasıl bir rezilliktir bu

Lütfen konu ne olursa olsun çocuğunuzun üstüne yemin etmeyin
Bu çok iğrenç ahlaksızca isimlendirilemeyen bir olay.
Annenizin hatasız oldugunu düşünmüyorum. Bakışlarından bile rahatsız olsa o insanın evine bir daha gitmemesi lazım oturup alkol almak ne demek ikinciye tekrardan gitmek ne demek film çekmiyoruz içeceğime bişey koydu meselesi de inandırıcı gelmiyor
Diyecek bir şey bulamıyorum eğer doğruysa Allah yardımcınız olsun

Hiç inandırıcı bir konu değil.Gercekse de hem eşinizden hem de annenizden uzak durun.Kendisine tecavüz etmiş bir adamın evine gidip bisey olmamış gibi biseyler içmek ne alaka.

Bu yazdıklarınız doğruysa, bu hikâyede yanan siz ve oğlunuz olmuş Anneniz gayet de hoşuna gittiği için gitmiş, onlar çok iş pişirmiştir. Anneniz de sizi tamamen ekarte etme çabasında. Boşanmışsanız daha niye ona tecavüz eden adamla konuşmaya gidiyor. Aklınıza mantığınıza sığıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…