Eşim anneme tecavüz etmiş

Yok deve, annesi 2 kere gitmişmiş de o zaman tam bir şeyler olmuş, numara yapmak zorunda kalmış bilmem ne konu fake bile olsa bunu uyduran düşüncenize tüküreyim, o pis zihniyetinize.

14 sayfa yorum yapılmış bir uydurukçunun hikayesine. Şikayet ettim. Konuyu kapatalım, yazmayalım lütfen. Yazacak çok konu var, enerji israfı.

Ula senin dilin ne söyler

Ya fake konu ya da annende istiyormus, baska aciklamasi olamaz. Hadi 1. Oldu 2. Kez nasil basbasa kalmayi goze almis birde icecegine ilac atmis oyle mi

Annen yalancının teki düşmanı yanında ara da yanındakiler hep namussuz özellikle annen yalancı kadın kızım bırak herseyi al çocuğunu çık git manyak mısın bide hissettirmemek için birlikte oldum diyo ya saf

Alkol işte şişede durduğu gibi durmuyor, İçip içip duruyorsunuz enişteyi günaha sokuyonuz.

Çoğunlukla aynı fikirdeyim anneniz böyle birşey yaşadıktan sonra nasıl gider konuşmaya vs. Zor bi durum Allah yardımcınız olsun

Şoka girdim okurken

Konu doğruysa bdv nin şerefsizlikte 1 numarası bulundu... Nereye kussam bilemedim...

Bence bazi konular acilmadan ban yapilmali ki biz de hic duymadan bu konular kapatilmali , herkes kendi arasinda konusuyor ve kavga cikiyor .

O adamı ben döve döve komalık ederdim hapse sokmak içinde son nefesime kadar mücalede ederdim. Bunun gibilere içerde illa ki gereken karşılama yapılıyordur. Annene gelince daha önce taciz durumu olduğunda bunu bile bile eve gidiyorsa oda normal ni psikolojide görünmüyor. Tabi sende bunları öğrenip adam ile tekrar birlikte oluyorsun sorması ayıp hangi kafayı yaşıyorsunuz ya +?

Sakin abla sakin. Konu fake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…