Ya ben o kadar şey yazdım birisi faydalansın bariTövbe de gız yoktur öyle şey.. Ağam bizimle eğleniiiir
Cemos yerim seniŞimdi eğer sığınma evine gidersen ve kendine yeni bir hayat kurmak istersen devlet sana yardım ediyor
Birde çocuğu olan kadına biraz daha çok yardime.diyor çünkü çocuğunu yetiştirme yurduna vermiyor kendisi kendi duzeninde yaşasın diye çocuk için sosyal ekonomik destek yardımı yapıyor.
Bu durumda hem yardım alabilirsin hem saatleri uygun iş ayarlanabilir.
Evet iyi baba olabilir ama insan olarak güvenilmez.
Ayrıca hadi bıraktın 6 ay sonra alamadım çocuğun aklı erdiğinde senden uzak olursa seni reddebilir.
Ayrıca o herifin yaptıkları doğruysa bu durumda ben annene de güvenmem.
Neyseki velayet sendeymis.
Ayrıca kimsenin dilinden içinden emin olma ne insanlar var o yüzden ben inanmam.
annemle eşim oturmuşlar o gece annem uyumuş koltukta uyurken onu ellemeye başlamış iç çamaşırını indirip agzima bile alamıyorum biseyler yapmış annemde kalkip baya tepki vermiş ama alkollü diye karıştırdı beni diye
Coni Sins bunu beğendigene uyurken annem icecegime bisey koydu diyor uyurken uyandığında annemin üzerindeymiş
MantikliBir şey demedim ki kız, kundura istemiyorum demiş. Ben düz insanım, ne okuduysam onu anlarım
Cinsel konular bunlar,Neden bdv değil de cinsellik
Çünkü cinsel.Neden bdv değil de cinsellik
Ben de. Nicki bi hatırlasam.Böyle bir konu vardı, hatırlıyorum bunu okuduğumu