Eşim anneme tecavüz etmiş

Konunuz inandırıcılıktan uzak, anneniz hakkında yazmak istediklerim var ama neyse ya ben canınız burnunuzdayken susayım. O da temiz değil bu hikâyede haberiniz olsun.

Annenizde de bir b*kluk var gibi. Okurken ağzım açık okudum bu ne böyle. Anneniz ne diye ikinci kere gidiyor? Allah akıl fikir versin inşallah nereye gidiyoruz..
Bende onu sorgulamak istedim ama ağlıyordu üstüne varamadım bilmiyorum sonuçta biseyler olmuş tek taraflı çift taraflı biri annem biri çocuğumun babası ben nasıl yasamaya devam edeceğim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum

Bende tam bunu dicektim kii sen yazmışsınn gerçektende banada inandırıcı gelmedii

Annenizde de bir b*kluk var gibi. Okurken ağzım açık okudum bu ne böyle. Anneniz ne diye ikinci kere gidiyor? Allah akıl fikir versin inşallah nereye gidiyoruz..
Bende onu sorgulamak istedim ama ağlıyordu üstüne varamadım bilmiyorum sonuçta biseyler olmuş tek taraflı çift taraflı biri annem biri çocuğumun babası ben nasıl yasamaya devam edevegim
Konunuz inandırıcılıktan uzak, anneniz hakkında yazmak istediklerim var ama neyse ya ben canınız burnunuzdayken susayım. O da temiz değil bu hikâyede haberiniz olsun.

Ne okudum ben böyle

Senin yerinde olsam, anneme de inanmam.
Ne demek “sus”!!

Zaten boşanmamış mıydınız? Öyle yazdığınızı hatırlıyorum.

Ya inşallah doğru değildir
Ne okudum ben ya

Zaten boşanmamış mıydınız? Öyle yazdığınızı hatırlıyorum.
Bosandik tekrar barıştım 1 ay oldu sonrası bunları annem anlattı simdi evi terk edeceğim yer bakiyorim sığınma evine gitmeye düşünüyorum

Bende onu sorgulamak istedim ama ağlıyordu üstüne varamadım bilmiyorum sonuçta biseyler olmuş tek taraflı çift taraflı biri annem biri çocuğumun babası ben nasıl yasamaya devam edevegim
Bende onu sorgulamak istiyorum ama perişan haldeydi oda karşılık verdi bence alkollüyken böyle düşünüyorum uyandığımda üzerindeydi diyor uyumusum o evde diyor nasıl uyur anlamadim uykusu çok derindir

Yani büyük konuşmak gibi olmasın ya da kınamak gibi ama tecavüze uğramak öyle kolay atlatılacak bir durum değildir diye düşünüyorum. Görüyoruz intihar eden kızcağızlar kadınlar var bundan ötürü. Her neyse anneniz de böyle olduğunu söylüyor sonra ikinci kere gidiyor... İki kere tecavüze uğruyor. Ne bileyim, belki rızası vardı belki eşinize aşık. İlişkileri bile olabilir. Size böyle farklı anlatmış olabilir. Annesi kocasına kaçtı bla bla bir sürü haber de var... Her neyse gerçekten karışık bir durum sizin için de iyi değil. Bu iki insandan da uzun bir süre uzaklaşın derim. Akıl sağlığınız için.

Özür dilerim ama asla inanmadım konuya. Bir de çok benzer bir konu okumuştum sitede daha önce. Bir bakmam lazım.
Ne diyim inanmayın ben bile inanamıyorum düşünün sizde haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…