- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
Öyle düşünmek istemiyorum buda bir ihtimal ben ne yapacağım nasıl yaşayacağım bilmiyorumAnnenin uykusu derin falan degil sadece hosuna gitmis. Bunu ikinci gidisindede göstermis olmus iste hala anam anam :d
Ay ben ne okudum
Kız ben alkollüyken ikiz flörtümün berikini öpmüştüm valla oluyo öyle şeyler. O gün bugündür ikizlerden uzak dururum.Ne demek karıştırdı ya? Sevişecek kadar aklı başında karıştıracak kadar sarhoş öyle mi çüüş artık.
Anneniz bu karışıklığın neresinde peki, o neyi karıştırdı da sesini çıkarmadı?Keşke yalan olsa böyle şeyin yalani olurmu annem alkol kullanan birisi ilk seferde eşim çok sarhoş olduğu icin karıştırdı beni diye düşünmek istemiş sonrasında konuşmak istemiş
Düşün bence. Annenin cok hosuna gidiyor.Öyle düşünmek istemiyorum buda bir ihtimal ben ne yapacağım nasıl yaşayacağım bilmiyorum
İkinci gece anneniz eşinizin yanında kaldığında siz yada babanız arayıp sormadınız mi nerede bu kadın diye? Yoksa arada kendine gelip eve geri mi dönmüş?Keşke yalan olsa böyle şeyin yalani olurmu annem alkol kullanan birisi ilk seferde eşim çok sarhoş olduğu icin karıştırdı beni diye düşünmek istemiş sonrasında konuşmak istemiş
Kız seninkiler ikizmiş ama bunlar ana kız ya ayırt edilir benceKız ben alkollüyken ikiz flörtümün berikini öpmüştüm valla oluyo öyle şeyler. O gün bugündür ikizlerden uzak dururum.
Bende sizin gibi düşünüyorumAçıkçası olay bana pek inandırıcı gelmedi. Anneniz 1. olaydan sonra 2.ye nasıl bir yürek yiyip o adamla aynı evde buluşmuş ve üstüne bi şeyler içmiş? anneniz yalan söylüyor olabilir mi “bu cinsel ilişkiyi İstemediğine dair”?
Arkadaşlar canım burnumda dalga geçeceksiniz yazmayın bununla nasıl dalga geçilir fake olabilir bir kadın olarak bir anne olarak ne yaşadığımın farkindamisiniz annem yabanci moldovyali 42 yaşında aşırı güzel bir kadın alkolde meyiilli ama çok iyi bir annedir esimin bugüne kadar sapık biseyini yakalamadim ama yeni öğrendim ki en yakın arkadasimlada yatmış yani neler neler var bir piskologa yada psikiyatriye gideceğim başka türlü bunların altından kalkamamWattpad seks hikayelerine hoşgeldiniz.
Ne testi?İlkinde tecavüz etmemiş çok alkollüymüş eşim ben olduğumu düşündü diye düşünmüş konduramamis sonra ben evi terk edince bunlardan hiç haberim yokken terk ettim sürekli beni rahatsız ediyordu bu konu üzerine çağırmış konuşmuş sonra nasıl olduysa olmuş inanan inanır kimseye inandıracak gücüm yok ben sadece ne yapacağımı düşünüyorum delil yok annem test yaptırıp şikayetçi olmadığı icin
Türk filmi sahnesi geldi aklıma sarhoştum sen sandım kadında inanıyorKeşke yalan olsa böyle şeyin yalani olurmu annem alkol kullanan birisi ilk seferde eşim çok sarhoş olduğu icin karıştırdı beni diye düşünmek istemiş sonrasında konuşmak istemiş
Olabilir bilmiyorum alkolün etkisiyle oda istemiş olabilir sonradan bana böyle anlatmış olabilir onuda düşünüyorum yalan değil ama şuan esimin içi bozuk olmasa böyle bisey olurmu sevdiğim adamdı çocuğumun babası inanmak istemiyorum ne yapacağım deliriyorum kime anlatılır nasıl anlatılırBende sizin gibi düşünüyorum
Kız ben alkollüyken ikiz flörtümün berikini öpmüştüm valla oluyo öyle şeyler. O gün bugündür ikizlerden uzak dururum.
Uçan sineğe haklısınArkadaşlar canım burnumda dalga geçeceksiniz yazmayın bununla nasıl dalga geçilir fake olabilir bir kadın olarak bir anne olarak ne yaşadığımın farkindamisiniz annem yabanci moldovyali 42 yaşında aşırı güzel bir kadın alkolde meyiilli ama çok iyi bir annedir esimin bugüne kadar sapık biseyini yakalamadim ama yeni öğrendim ki en yakın arkadasimlada yatmış yani neler neler var bir piskologa yada psikiyatriye gideceğim başka türlü bunların altından kalkamam
Forumda yeniyim normalde happy kids yazacaktım ama olmadı silindi postu mecbur buraya yazdım çünkü birine açmak zorundaydım bunu nefes alamıyorumkonunun fake olduğu açıldığı başlıktan belli. bdv değil cinsellik.. hmmmm