Eşim anneme tecavüz etmiş

Annenin uykusu derin falan degil sadece hosuna gitmis. Bunu ikinci gidisindede göstermis olmus iste hala anam anam :d

Ay ben ne okudum
Öyle düşünmek istemiyorum buda bir ihtimal ben ne yapacağım nasıl yaşayacağım bilmiyorum

Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum midem bulandi resmen ,

Keşke yalan olsa böyle şeyin yalani olurmu annem alkol kullanan birisi ilk seferde eşim çok sarhoş olduğu icin karıştırdı beni diye düşünmek istemiş sonrasında konuşmak istemiş
İkinci gece anneniz eşinizin yanında kaldığında siz yada babanız arayıp sormadınız mi nerede bu kadın diye? Yoksa arada kendine gelip eve geri mi dönmüş?

Bende sizin gibi düşünüyorum

Wattpad seks hikayelerine hoşgeldiniz.
Arkadaşlar canım burnumda dalga geçeceksiniz yazmayın bununla nasıl dalga geçilir fake olabilir bir kadın olarak bir anne olarak ne yaşadığımın farkindamisiniz annem yabanci moldovyali 42 yaşında aşırı güzel bir kadın alkolde meyiilli ama çok iyi bir annedir esimin bugüne kadar sapık biseyini yakalamadim ama yeni öğrendim ki en yakın arkadasimlada yatmış yani neler neler var bir piskologa yada psikiyatriye gideceğim başka türlü bunların altından kalkamam

Ne testi?

Keşke yalan olsa böyle şeyin yalani olurmu annem alkol kullanan birisi ilk seferde eşim çok sarhoş olduğu icin karıştırdı beni diye düşünmek istemiş sonrasında konuşmak istemiş
Türk filmi sahnesi geldi aklıma sarhoştum sen sandım kadında inanıyor

bu posta anca bu şarkı yakışır (Murda, Summer Cem ve Yung Felix'in şarkısı)

Kafam duman, para dolu zulam
Oha oha oha

Bende sizin gibi düşünüyorum
Olabilir bilmiyorum alkolün etkisiyle oda istemiş olabilir sonradan bana böyle anlatmış olabilir onuda düşünüyorum yalan değil ama şuan esimin içi bozuk olmasa böyle bisey olurmu sevdiğim adamdı çocuğumun babası inanmak istemiyorum ne yapacağım deliriyorum kime anlatılır nasıl anlatılır

Kız ben alkollüyken ikiz flörtümün berikini öpmüştüm valla oluyo öyle şeyler. O gün bugündür ikizlerden uzak dururum.
ayy ben böyle bi hikaye okumuştum burda sanırım eşi zannetmiş kadın kocasının ikiziyle yatmış sonradan ikiz itiraf etmiş ben eşin değilim ikiziiyim diye ayy doğru ikizler tehlikeli cidden

Uçan sineğe haklısın

Hı hı.
Evett evet hepimiz inandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…