Eşim anneme tecavüz etmiş

Ne değişik işler tövbe estağfurullah..daha neler okuyacağız.

Özür dilerim ama asla inanmadım konuya. Bir de çok benzer bir konu okumuştum sitede daha önce. Bir bakmam lazım.

İkinci olayi anlamadım.. siz yokken mi uyutmus .. uyku hapları hemen uykuya daldiriyor mu kendini bilemeyecek derece .. soyacak vs.

Filmlerde de biri koşa koşa yola çıkıp taksi ararken köşeden boş bi tane gelir ya, uyku ilacı da o.

Elalem ne der değil babam kalp krizi geçirip olur ölüm çıkar bundan

okuduklarım gerçek değildir inşallah

Niyeti bozuk niye kalıyor nuri alco mu adam içeceği bisey koyuyor.. elini altında hazir ..

Keşke yalan olsa böyle şeyin yalani olurmu annem alkol kullanan birisi ilk seferde eşim çok sarhoş olduğu icin karıştırdı beni diye düşünmek istemiş sonrasında konuşmak istemiş

İlki belki kabul edilebilir de ikincisi... Annen neden o adamın evine tek başına gidiyor, kendisine tecavüz eden bir adamın evine. Korkudan tüm irtibatı keserdi, mantıken. Ben inandırıcı bulmadım.

Keşke fake olsa ölüyorum ben resmen arabuluculuk yok ortada biz bosandik barıştık ben yeni öğreniyorum bunu yeni anlattı bana annemin uykusu çok derindir

Keşke yalan olsa böyle şeyin yalani olurmu annem alkol kullanan birisi ilk seferde eşim çok sarhoş olduğu icin karıştırdı beni diye düşünmek istemiş sonrasında konuşmak istemiş
Konuşmaya gidince de mi alkol almış?

Ne demek karıştırdı ya? Sevişecek kadar aklı başında karıştıracak kadar sarhoş öyle mi çüüş artık.

İlki belki kabul edilebilir de ikincisi... Annen neden o adamın evine tek başına gidiyor, kendisine tecavüz eden bir adamın evine. Korkudan tüm irtibatı keserdi, mantıken. Ben inandırıcı bulmadım.
İlkinde tecavüz etmemiş çok alkollüymüş eşim ben olduğumu düşündü diye düşünmüş konduramamis sonra ben evi terk edince bunlardan hiç haberim yokken terk ettim sürekli beni rahatsız ediyordu bu konu üzerine çağırmış konuşmuş sonra nasıl olduysa olmuş inanan inanır kimseye inandıracak gücüm yok ben sadece ne yapacağımı düşünüyorum delil yok annem test yaptırıp şikayetçi olmadığı icin

Yav he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…